• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

tamda bana denkgeldı bu yogunnluk.. Canım ben okadar odaklamısım kı kendımı emre beye ondan baska bır doktor ıcın gelmedım. Dua edıyorum ıkıncı gorusmem guzel olsun..helbestcım tsk ederım. Ayrıca gorusmede helbesttcım senden bahsettı burnun cok guzel olmus ole dedı....

aaaa. hazalcım emre bey mi bahsetti benden... ımmmm... utandım şimdi... :69:

Son düzenleme:
esocum çok teşekkürler canım tüm yorumların ve motive edici sözlerin için.... senin burnun da zaten söleyemeye gerek yok harika...zaten ameliyat olmamızda ve emre beyi seçmemizde sizin gibi yardımsever arkadaşların payı çok.... en güzel dilekler senin, sizlerin olsun...sana da nazar değmesin inşallah...:nazar:
.. teşekkürler...

Evt canım senden bahsettı... Baharcım yarın yıne aynı saatte gorusmem varr senın ne zamman

benım gorusmem salı gunu dıkıslerım var hala bı kısmını aldı bı kısmınıda salı gunu alacak haberlerını beklıyorum merakla umarım hersey ıstedıgın gıbı gecer ama umutsuzluga kapılma bulabılecegın en ıyı doktor emın ol kı.

merhaba arkadaslar ...yeni üyeyim..emre bey amelıyat sonrası MASAJ verıyormu acaba..bana garıp geldıde masaj olayı..

merhaba canım.. öncelikle hoşgeldin bu siteye....
emre bey genel olarak masaj verip vermediğini bilmiyorum ama bana masaj vermedi... sadece ben sorduğumda masaj veriyormusunuz diye emre bey de gerek görmedi ve bir dahaki kontrolümde gerek görürse şayet belki olabalir dedi... ama zannetmiyorum... bu topikte masaj yapan birine de rastlamadım şahsen... o zaman emre beyin masaj vermesi hastaya bağlı diye düşünüyorum..
ama bi çok doktor da veriyor onu biliorum canım... geçmiş olsun...

amelyat olan arkadasları ekledım kabul edersenız sevınırım...emre beyı de düşünüorum karar veremıorum yardımcı olursanız sevınırım

teşekkür edrim helbest hoşbulduk:)...dier doktorlarda duydum tüm topicleri okumaya çalısıorum masajdan bahsedılmıs...emre bey acıkmı kapalımı yapıo pekı..bıde bu kafamı karısıtırıo...hastaya göremı deısıo doktora göremı hangısı daha ıyı sonuc verıo bıraz bahsedermısın sen tecrubelısın artık:)

teşekkür edrim helbest hoşbulduk:)...dier doktorlarda duydum tüm topicleri okumaya çalısıorum masajdan bahsedılmıs...emre bey acıkmı kapalımı yapıo pekı..bıde bu kafamı karısıtırıo...hastaya göremı deısıo doktora göremı hangısı daha ıyı sonuc verıo bıraz bahsedermısın sen tecrubelısın artık:)

yok canım estafurullah... tam tecrübeli değil de sadece senin şu geçirdiğin aşamaları geçirmiş ve iyileşme döneminde olan bi hastayım sadece, ve yaşadıklarımdan öğrendiklerimi aktarabilirim canım.... ama burda çok deneyimli arkadaşlarımız var gerçekten...
emre bey açık ameliyat yapıyor canım... ve sadece ataşehir acıbadem ile çalıştığını biliyorum, ameliyatlarını özel kendisine çalışan hemşiresi ile (özgül hanım çok güzel bi bayan maşallah :) bu hastanede yapıyor ve ilk ameliyatlarda fiyat sabit canım...
açık ameliyat burunun orta kısmından ve gerek görülürse kanatlarda kesilerek yapıldığı bi yöntem, kapalı ameliyatta ise kesi izi yok içeriden yani burun deliklerinin içerisinden girilerek yapılıyo dikişler içeride kaldığı için kesi izi olmuyor... benim de internetten araştırdığım kadarı ile bunları biliyorum canım...:34:

baharkaynak cnm resimlerine bakinca bende seni tanidim:) o gun kisa bi sohbetimiz oldu emre beyin muaynehanesinde:) bende sisip morarmayan hastalardandim:)

Kizlar bugun 10'gunum, yeni resimler ekledim..bakmak isteyen arkadaslar bakabilir..henuz cok fark yok gibi geliyo bana:)

teşekkür edrim helbest.:)..emre ilhana kafam yatmaya başladı..burnun cok güzel olmuş bu arada özeldende yazdım ama...:)gerçekten çok güzel burunlar yapmış...

teşekkür edrim helbest.:)..emre ilhana kafam yatmaya başladı..burnun cok güzel olmuş bu arada özeldende yazdım ama...:)gerçekten çok güzel burunlar yapmış...

ewet canım süperdir benim doktorum... hem maharetli, hem espirili, hem de yakışıklı... :34: işte önemli olan da doktoruna güvenmek ve içine sinmesi... gözün kapalı emanet oluyorsun ona sonuçta.... senin için de hayırlısı olsun canım... ben bu dönemi bilirim, benim için çok sancılı geçmişti.... inşallah sen de en hayırlı şekilde atlatırsın, kararını verirsin...:):71:

Kızlar son sayfalara baktım da.. BitmeyenSarki, baharcım(:29:), E_61, helbest, fotoğraflarınız çok çok güzel.. fotoların altına da yazdım ama burdan da söyleyeyim.. bu kadar kısa zamanda bu kadar güzelleşiyorsa bu burunlar emin olun bi kaç ay sonra çook daha mutlu olacaksınız.. 2. ve 3. aylar aşırı mutlu olma ayları:))
hazal bu arada seni çook önceden beri forumda gördüğüm için bi kaç şey yazmak istedim -muhabbetinizi bölmeden- emin ol hepimize oldu sana olanlar.. hepimiz bekledik.. hepimizin o görüşmelerden sonra eve gelip oturup ağladığımız günler oldu:) hepsi normal bunların, sen kendini kötü hissetme bence bu yüzden.. sıkıntı yapma ve heppp pozitif düşünmeye çalış.. yapabileceğin en güzel şey o olur

esocum cok tesekkur ederım guzel dusuncelerın ıcın. Burası olmasa moralsızlıkten ınan gıtmezdımm.. Hepınızı cok sevıyorum:54:

Back