DAKTILO ve SEMA ozelden mesaj atamiyorum o yuzden burdan cevap yaziyorum.
Ben burunla ceneyi bi arada yaptirdim o yuzden biraz aci cektim. Ilk 3 gun hic uyuyamadim agridan ama sonra geceleri cok rahat uyudum. Ilk 1 ay konusurken cok zorlandim dudaklarimi tam birlestiremiyordum tuhaf konusuyordum. Yemeklerde 2 hafta zorlandim, bir hafta sadece biskuviyi cayda islatip yiyebildim. 1 bardak suyu bile yarim saatte iciyordum. Simdi ameliyat olali tam 2bucuk ay oldu alt dudagimin ic tarafi hala hafif uyusuk gibi, hala tuhaf bi his var ve cok nadir hafif bi sizlama oluyo ama geciyo hemen.
Kizlar burun amelyatindan sonra beklemem gerekiyormu hamile olmak icin?? benim su an 2 bucuk ay oldu, burnumu yaptirdim simdide cocukda sira
yanlis anladin sanirim ,egerki ince derili bir hastaysan zaten sislerin 3-4 ayda iniyorneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee bi senemi bana dr. bey öyle demedi ama,:44: bi sene bekliyecegimi sanmiyorum...
Selam kizlar
Bu aksam Emre bey'le son gorusmem var.. Yarin Hollandaya donuyorum..Hollandaya donmeden son gorusmeleri yapalim dedi..Burnumun uzerindeki bantlar acaba bugunmu cikacak??
Kizlar burnum sol tarafini hissediyorum tam anlamiyla ama sag tarafini hic hissetmiyorum, bazen elleyince deligimi elliyorum anlamiyorum yani..bu normal dimii..
Birde sizin burunla dudak aranizdaki mesafe nekadar bir surede azaldi kizlar.. en cok moralimi bozan sey suan bu mesafe..ama gececek ins
Selam kizlar
Bu aksam Emre bey'le son gorusmem var.. Yarin Hollandaya donuyorum..Hollandaya donmeden son gorusmeleri yapalim dedi..Burnumun uzerindeki bantlar acaba bugunmu cikacak??
Kizlar burnum sol tarafini hissediyorum tam anlamiyla ama sag tarafini hic hissetmiyorum, bazen elleyince deligimi elliyorum anlamiyorum yani..bu normal dimii..
Birde sizin burunla dudak aranizdaki mesafe nekadar bir surede azaldi kizlar.. en cok moralimi bozan sey suan bu mesafe..ama gececek ins
merhaba cosecant, dikiş izleri dert edecek en son şey...:)
kişinin derisinin özelliklerine göre değişir izlerin kalıcılığı ama kimse de çok bariz bir iz olmaz öyle...kiminde yok gibidir kiminde ise belki biraz daha belirgin olabilir... o da zaten burnun altında kaldığı için görünmüyor bile...o yüzden dert etme...:)
Canım ben de Ankara'ya dönmüştüm bantlarımı 14. gün kendim çıkardım. Önce duşa girdim ıslanınca yumuşadı sonra da kolaylıkla çıkarıverdim.
aynı hissizlik bende de var tatlım çok normal, benim de bugün 49. Günüm hala sol tarafım kaşındığında kaşıyorum ama hissetmiyorum :) zamanla hafifliyor ama hissizlik :)
benim de burun - dudak arası mesafe şişlikten oldukça açık ve dümdüz görünüyordu hatta ben Ankara'ya döndükten sonra benden daha çok ameliyat olmak isteyen teyzem beni görünce ameliyat olmaktan vazgeçmiş :) bugün itiraf etti bana da, dedi ki "seni ilk gördüğümde aman Allahım ne olmuş böyle mi kalacak acaba" dedim ama bugün daha bi iyi fark ettim şişliktenmiş dedi :) o yüzden hiç kafana takma kesinlikle şişliklerin inince çooook güzel olacak emin ol, çünküüüü bizim doktorumuz EMRE İLHAN :))
Baharcım sen hangısıydın canımevet bende hazalı cok merak edıyorum acaba gorusmesı nasıl gectı dıye cok heycanlıydı kendısı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?