nerdesın bısı ne gıyıyorsun
Kizlar bugun alcilarim, tamponlarim cikti.. alcilar cikiyoken canim biras yandi ancak tamponlari cok hissetmedim..birde tamponlari cikariyoken cikmamasi gereken bir dikis cikti yanlislikla..o yuzden orayi doktor bey tekrar dikmek zorunda kaldi ve bu felaket canimi yakti..
Kizlar canimi sikan bir durum var, biliyorum henuz cok tez ama bana bir akil verin ltf..
Bana burnum suan fazla kalkik geliyor, ve dudak ile burun aramdaki mesafe cok acik..
Bu degismi kizlar.. azalirmi o mesefe zamanla..ve burun biraz daha inermi.. Emre beye hafif kalkik bir burun dedim, ama suan bu benm icin cok fazla kalkik bir burun..
Doktorumla konustum sikinti etmemem gereken bir durum oldugunu soyledi ama icime sikinti oldu iste
ay kizlar insalllah yaabu sekilde fazla kalkik, hele dudagimla burun arasndaki mesafe benim moralimi cok bozuyor ust dudagimda bi tuaflik hissediorum, normal gulemiyorumda..siz nezaman tam rahat gulmeye basladiniz..
Emre bey burnumu cok seviyor..hemen kk'da paylas resimlerini guzel burun gorsunler dedinickimi falanda aldi hatta.. biri bizi gozetliyorr
Valla kizmasin bana.. nebilim icime sikinti oldu..
ay kizlar insalllah yaabu sekilde fazla kalkik, hele dudagimla burun arasndaki mesafe benim moralimi cok bozuyor ust dudagimda bi tuaflik hissediorum, normal gulemiyorumda..siz nezaman tam rahat gulmeye basladiniz..
Emre bey burnumu cok seviyor..hemen kk'da paylas resimlerini guzel burun gorsunler dedinickimi falanda aldi hatta.. biri bizi gozetliyorr
handemelek canm acayip guldurdun beni yaa gece gecehava alani demek Allaha sukurler olsunki siz varsiniz suan vallaha rahatladim ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?