Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

ben suan nevadayim canim 5dk filan oldu geleli ustumde kavrengi mont var sapkasi kurklu poff bn seni nasi tanicam lavobonn ordaym suan

msjlarn geç iletilmesndn oldu böyle çok üzüldm ama sanki seni ekmiş gibi oldm geldm bnde baya bakindm ama seni tanimadgm için malesf böyle oldu ne zamn doncksin canım o zamn oturur uzun uzun konuşurz bide ozeldn msj atamadgm için böyle oldu iyi haberlerini bekliyrm canm insaallah hayirlisyla gidip donersn gidince amelyt olablckmsn acaba ayy bn ble heycaniyrm seni dusunemyrm suan hersy istedgn gibi olur inşallah bu arada yazdklrm karışık geliyor bazn teldn yaziyrm malum

kızlar ben ameliyat olalı 8ay olmuş bile :)
eski fotoğraflara baktım da burnum resmen şekliden şekile girmiş.her ay çekmiştim burnumu aynı açılardan
eski yüzü unutmuşum resmen. bi tek şu çeneyi yaptıramadım ya ona yanarım hala
kısacası siz güvenin emre beye :))

DAKTILO ve SEMA ozelden mesaj atamiyorum o yuzden burdan cevap yaziyorum.
Ben burunla ceneyi bi arada yaptirdim o yuzden biraz aci cektim. Ilk 3 gun hic uyuyamadim agridan ama sonra geceleri cok rahat uyudum. Ilk 1 ay konusurken cok zorlandim dudaklarimi tam birlestiremiyordum tuhaf konusuyordum. Yemeklerde 2 hafta zorlandim, bir hafta sadece biskuviyi cayda islatip yiyebildim. 1 bardak suyu bile yarim saatte iciyordum. Simdi ameliyat olali tam 2bucuk ay oldu alt dudagimin ic tarafi hala hafif uyusuk gibi, hala tuhaf bi his var ve cok nadir hafif bi sizlama oluyo ama geciyo hemen.

Kizlar bugun alcilarim, tamponlarim cikti.. alcilar cikiyoken canim biras yandi ancak tamponlari cok hissetmedim..birde tamponlari cikariyoken cikmamasi gereken bir dikis cikti yanlislikla..o yuzden orayi doktor bey tekrar dikmek zorunda kaldi ve bu felaket canimi yakti..

Kizlar canimi sikan bir durum var, biliyorum henuz cok tez ama bana bir akil verin ltf..
Bana burnum suan fazla kalkik geliyor, ve dudak ile burun aramdaki mesafe cok acik..

Bu degismi kizlar.. azalirmi o mesefe zamanla..ve burun biraz daha inermi.. Emre beye hafif kalkik bir burun dedim, ama suan bu benm icin cok fazla kalkik bir burun..

Doktorumla konustum sikinti etmemem gereken bir durum oldugunu soyledi ama icime sikinti oldu iste

Geçecek cnm o kalkıklık hiç mrk etme...hem bizlere verilen formda, bu kalkıklığın olacağı, bunun da normal olacağı yazıyordu şişlerden dolayı...burada bazı arkadaşlarımız bu durumu yaşadıklarını ama zaman geçtikçe de normalleştiğini yazmışlardı...endişe etmene hiç gerek yok, düzelecek...:)) geçmiş olsun...:))

ay kizlar insalllah yaa bu sekilde fazla kalkik, hele dudagimla burun arasndaki mesafe benim moralimi cok bozuyor ust dudagimda bi tuaflik hissediorum, normal gulemiyorumda..siz nezaman tam rahat gulmeye basladiniz..

Emre bey burnumu cok seviyor..hemen kk'da paylas resimlerini guzel burun gorsunler dedi nickimi falanda aldi hatta.. biri bizi gozetliyorr

Valla kizmasin bana.. nebilim icime sikinti oldu..

Gecmis olsun. Resimlerini gorebilirmiyim?

ahah tabi big brother o...:))
üst dudağındaki tuhaflık 1 aya kadar fln geçiyordu sanırım...
her şey düzeliyor ve zamanla değişim çok olumlu oluyor mrk etmeyin....

Son düzenleme:

cnm hiç sıkıntı yaratma normalde ameliyattan önce de benim dudak mesafem uzundu ameliyat sonrası görünce aynı şoku bende yaşadım adeta bir havaalanı:) ama o dudak uyuşukluğundan kaynaklanıo kalkıklık zaten şişlerin geçmesiyle inicek hiç kafana takma benimki kadar kimsenin olamazdı heralde

handemelek canm acayip guldurdun beni yaa gece gece hava alani demek Allaha sukurler olsunki siz varsiniz suan vallaha rahatladim ya..

handemelek canm acayip guldurdun beni yaa gece gece hava alani demek Allaha sukurler olsunki siz varsiniz suan vallaha rahatladim ya..

eheheh hiç takma kafanı cnm hatta şimdi sen deyince ilk zamanlardaki resimlerime baktımda şaka gibiymiş dudağım düzelicek emin olabilirsin :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…