Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

Sabirsizlikla bekliyoruz :) Eminim cok guzel olmustur.

Byotell kendinmi buldun yoksa Emre beyin calistigi bir otelmi? Hem ne kadar odedin sen? Memnunmusun otelden

e61 byotellín fiyatlarina baktim da pahali yahu. emre bey'in calistigi otelin 2 kati. kizlar sehir disindan gelenler hangi otellerde kaldi? bir de onu paylassak faydali olur belki. emre bey'in calistigi otelde kalan var mi? sanirim orada kahvalti yok.

kızlar yarın ıkıncı gorusmem var tek mı gıtsem yoksa yanıma bırılerıyle mı gıdeyım

ya bu arada kızlar bugun 11 gunum burun spreylerımı sıktıgım halde cok aşırı derecede burun ıcınde gerilme oluyor normal mi??

kızlar yarın ıkıncı gorusmem var tek mı gıtsem yoksa yanıma bırılerıyle mı gıdeyım

yanında rahat olduğun ve seni rahatlatacak birisi ile git bence... tedirgin ve gerginsin anladığım kadarı ile, senin yanında da diğer görüşmende oldu gibi beklemekten sıkılabilecek veya senin onları beklettiğinden dolayı rahatsız olmayacağın biri olsun, şöyle zamanı ve kendisinin geniş olduğu biri... çok iyi olcak böylesi,,, ama yoksa böle biri tek git daha iyi çünkü yine gerilirsin canım...
hadi bol şanslar sana...

ya bu arada kızlar bugun 11 gunum burun spreylerımı sıktıgım halde cok aşırı derecede burun ıcınde gerilme oluyor normal mi??

normaldir canım, sonuçta burun içerisinde bir sürü dikiş var ve vücut ta iyileşmeye çalışıyor, hafif kaşıntılar da olmaya başlayacak.. benim 45 gün oldu burnum hala gerilir mesela ve kaşınır derisi... ama spreyini ihmal etme sakın... o çok iyi geliyo...

11 güne kadar ne gerilme ne bişey oldu kaşıntı bazen oluyor ama bu akşam sprey sıkıyorum gerilme ve zonklama cok fazla bı terslık var sandım acıkcası korktum. allaha şükür tek bende olmuyormus teşekkür ederim bilgilendirdiğin için. bu burnumdaki hissizlik beni öldürecek sende durum ne peki 2 ay sonra gecer hissizlik diyorlar ama...:2:

gerilme oluyordu ve hala arada olur ama zonklama olayı olmadı... zonklama derken de ses mi geliyo ki anlamadım ki..?
hissizlik olayı halen ben hissetmiyorum burnumu elleyemiyorum bile ucu hele hiç hissetmiyorum... bunlar çok ama çok normal... 2. aydan sonra bunlar olsun, koku almadaki o düzensizlik olsun hepsi düzelmeye başlyormuş.. ben öyle biliyorum canım.. ama korkma terslik yoktur merak etme.. doktorumuz işini çok iyi biliyor....:)

dikişlerim var hala dışardaki dikişleri aldı ama gördüğüm bi kaç dikiş var onlarda kaşıntı zonklama oluyor ses degıl yani cok hafıf agrı cok hafıfff ama olmamıstı şimdiye kadar bu akşam gerilmeyle beraber olunca bı terslık mı var dedım ıltıhaplanacak dıye korkuyorum bıde ben emre beyı dınlemedım. dinlenmemi söylemişti ama ben cıktım dısarı gezdım falan sımdıde böyle olunca :) terslık mı var dedım :))) ... kesınlıkle emre bey işini çok iyi yapan bi doktor onu tercih edenler çok sanslı burnun cok guzel olmus ya çok beğendım ben maşallah

bende aynı durumdayım arkadaşım karar veremiyom emre beymi veli beymi diye of yaa

kesinlikle emre bey hiç pişman olmayacaksınız... bende bi çok doktor arastırdım baktım hatta umutsuzluga kapıldım sızın gıbı o doktor mu bu doktor mu dıye ama emre beyi iyiki tercih etmişim hiç pişman olmadım aksine çok mutlu oldum daha dikişlerim sargım ve şişliğim olmasına ragmen ...

bende gezmeye cimistim yani arkadaslarla bulusup yemege falan gitmistim hemde 1 hafta sonraydi ameliyattan cok zonklamisti, kesinlikle yorugunlukla alakalidir diyorum ben , emre beye yarin sor tereddütte kaliyorsan , insallah yoktur önemli bisey

bende aynı durumdayım arkadaşım karar veremiyom emre beymi veli beymi diye of yaa

ben kararımı kesin verdim emre beye ameliyat olcm canım benimde kafamda başka bi doktor daha vardı hatta ciddi ciddi onuda dusunuyodm hatta ondn baska hıcbı doktrn topıgıne bakmıyodm ble ıntrnettn sureklı onu arastırıyodm oylekı calısmadıgım halde napıp edıp soylenenlere gore 10 mılyara kadr amelıyt edıyoms o 10 mılyarı ble nolursa olsn bırıktırmeye calıscktım sora tesaduf bazı arkadaslarn resımlerını gordm baktm burunları cok cok guzel ve yuzlerıne cok yakısmıs yorumlarını okudum ve hepsının emre beye amelıyt oldugunu gordm ya hıc mı kotu bı yorum olmaz kucucuk ble kotu bısey yazana rastlamadım sımdıye kadar burdakı kızlarında paylastıklarına guvenerek ıstanbla gıttıgım gıbı emre beyle goruscem ınsallah bı aksılık cıkmazsa emre beye teslım etcem burnumu:26:

O zmn aramıza hoşgeldin bisi...

O zmn aramıza hoşgeldin bisi...

cok hosbuldum canım nisanda ıstanbula gelıcm kesın goruscm emre beyle ama benım eylulde nısanım var o yuzden eylul sonu gıbı olmak ıstıyorum amelıyatı malum yazda gelıyo yazın zor oluyo dıye bılıyorum gunes fıln nısanı atlatıp ondan sonra olmak ıstıyorum bakalım emre beyle gorusnce kesın zamanına karar verırz.ya gercektn ıyıkı varsınız kızlar bırbırımıze destek olmak kadar guzel bısey yok sızın boyle guzel konusmalarınız olmasa bu kadar kararlı olamazdım

Guzel tasvır etmsıınız yasananları

arkadaslar doktor bey su anda burun duzeltme(2.) amelşıyatları ne kadar ucretle yapıyor bılen var mı ben de para bırıktırmeye baslayım:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…