tamda bana denkgeldı bu yogunnluk.. Canım ben okadar odaklamısım kı kendımı emre beye ondan baska bır doktor ıcın gelmedım. Dua edıyorum ıkıncı gorusmem guzel olsun..helbestcım tsk ederım. Ayrıca gorusmede helbesttcım senden bahsettı burnun cok guzel olmus ole dedı....
sevgili helbest burnun çok güzel olmuş maşallah
Evt canım senden bahsettı... Baharcım yarın yıne aynı saatte gorusmem varr senın ne zammanaaaa. hazalcım emre bey mi bahsetti benden... ımmmm... utandım şimdi...
e61 gecmis olsun .ben de hollandadayim,emre beyle gorusuyorum. ben de resimlerini gorebilir miyim?
Gecmis olsun yeni fotoraflarini merakla bekliyoruz:) Bu arada sen hangi hotelde kaldin?
Evt canım senden bahsettı... Baharcım yarın yıne aynı saatte gorusmem varr senın ne zamman
merhaba arkadaslar ...yeni üyeyim..emre bey amelıyat sonrası MASAJ verıyormu acaba..bana garıp geldıde masaj olayı..
teşekkür edrim helbest hoşbulduk:)...dier doktorlarda duydum tüm topicleri okumaya çalısıorum masajdan bahsedılmıs...emre bey acıkmı kapalımı yapıo pekı..bıde bu kafamı karısıtırıo...hastaya göremı deısıo doktora göremı hangısı daha ıyı sonuc verıo bıraz bahsedermısın sen tecrubelısın artık:)
Cnm ben byotell de kaldim, bugun firsatim olursa yeni resimlerimi eklerim:)
teşekkür edrim helbest.:)..emre ilhana kafam yatmaya başladı..burnun cok güzel olmuş bu arada özeldende yazdım ama...:)gerçekten çok güzel burunlar yapmış...
Kızlar son sayfalara baktım da.. BitmeyenSarki, baharcım29:), E_61, helbest, fotoğraflarınız çok çok güzel.. fotoların altına da yazdım ama burdan da söyleyeyim.. bu kadar kısa zamanda bu kadar güzelleşiyorsa bu burunlar emin olun bi kaç ay sonra çook daha mutlu olacaksınız.. 2. ve 3. aylar aşırı mutlu olma ayları:))
hazal bu arada seni çook önceden beri forumda gördüğüm için bi kaç şey yazmak istedim -muhabbetinizi bölmeden- emin ol hepimize oldu sana olanlar.. hepimiz bekledik.. hepimizin o görüşmelerden sonra eve gelip oturup ağladığımız günler oldu:) hepsi normal bunların, sen kendini kötü hissetme bence bu yüzden.. sıkıntı yapma ve heppp pozitif düşünmeye çalış.. yapabileceğin en güzel şey o olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?