Canim ameliyatini emre bey yapti dimi?
Gercektende Emre beyde ameliyat olanlarin burnuna hic benzemiyor, ben baska bir doktorun yaptini zannettim. Sakin yanlis anlama, burnun güzel ama sanki emre beyin normalde yaptigi burunklara benzetemedim ben.
çok teşekkür ederim ceren_ank...:))
Merhaba kizlar..
Oncelikle ameliyat olan arkadaslara cok gecmis olsun diyorum yeniden umarim hepiniz hayal ettiginiz burunlara kavustunuz...
Seylashus canim burnun su an sis olmasina karsin cok muntazam ve cok hos gule gule kullan..
Arkadaslar merak ettigim bir konu var bana belki yardimci olabilirsiniz Emre bey'in yeni yil itibariyle fiyatlarinda bir degisiklik var mi?
KKpro kart indimi %10 halen devam eidyormu? Bilginiz varmi?
cok tesekkür ederim canim ...
sen resimlerime ne zaman baktin sildimde ben onlari :))
pro kart hala devam ediyormu bilmiyorum..
emre beyin ofisinin yeri degisecekti hala ama tam tarihini hatirlamiyorum bagdat caddesine tasinacakti ... En iyi bilgiyi kendilerinden alirsin canim fiyat ve pro kart hakkinda.
Unicorn bende resimlerine bakabilirmiyim arkadaslik davetimi kabul edebilirmisin?cok gecmis olsun sanada..
ettim saadetyagmurcum...teşekkür ederim...ameliyat olacaksın sen de sanırım şimdiden iyi şanslar diliyorum...:)
Unicorn okudum yorumlarda canim 7 ay olmus ..Coook gecmis olsun sanada..Burnun cok hos sislikleirnde kalmamis muhtesem gururla bak aynalara ins darisi basima ...
emre bey yaptı nela doracım...çok yakın çekilmiş fotolar..olduğundan daha farklı gözükmüş olabilir belki o yüzden...emre bey in yaptığı burunlar estetik olduğu hiç anlaşılmıo...benim çoğu arkadaşım anlamamıştı mesela ameliyat olduğumu çok mutlu olmuştum bende :)...bu fotolarda fon da koyu old. için belki şekli çok daha belirgin çıkmış olabilir ve bu yüzden estetik olduğu biraz belliymiş gibi duruyor olabilir...:)
kizlarr ya cok üzgünüm gecen gün nisanlim dikkatsizce burnuma carpti eliyle bi an coook acidi bisey oldu sandm acisi hemen gecti ama simdi burun ucum sis gibii sizce gecermiii cok korktum bisey oldu diyee yaa insallah inerrr kimse farketmio ama bana sisdi gibi geldi..siz siz olun burnunuzaa iyi dikkat edin cok aciyoo bisey carptimi cooook
gecmis olsun canim yaaa cok siddetli bir carpmamiydi ??? insallah birsey yoktur canim belki ordaki hisler henüz tuhaf oldugundan sana öyle geliyordun..
bende cok dikkat ediyorum oglumdan cok sakinip korkuyorum heran birsey olur diye
Emre beyi aradinmi canim ne dedi ???
slm arkadaşlar... ben de yaklaşık 5-6 aydır doktor araştırıodum.. sonunda en çok içime sinen doktoru buldum sanırım ve 18.de ameliyat tarihim.... şaka maka olcak işte hayırlısıyla ama çooooooooookkkk korkuorum yaa... korkudan burnum bana güzel gelmeye bile başladı....ç offf bi atlatsam hayırlısıyla.. ne olcak ben,m sonum. yaa... inşallah sonuç çok güzel olur... arkadaşlar ne olur bana dua edin buna gerçekten çok ama çok ihtiyacım var...
bide albümümde resimlerim var her iki profilden... varmı benim gibi burnu olup ta emre beye yaptıran arkadaşlar....
üfff Allah hepimizin yardımcısı olsun...:18:
korkma helbest, iyi düşünmeye çalış...bende kötü olur mu fln diye çok endişe etmiştim ama o halinden daha kötü olamaz diyerek oldum ameliyat, şimdi ameliyat olduğum için çok memnunum...aynı durum senin için de geçerli olur umarım, fotolarına baktım...korkma ne burunlar düzeltiliyor, senin ki kemerli ve biraz ucu düşük gördüğüm kadarıyla...sen sadece ne istediğinden emin ol ve doktora bunu tam olarak ifade et, istediğin burun mümkünse o yapılacaktır, başka bir şey değil...şimdiden geçmiş olsun diyorum sana umarım istediğin burnun çok daha iyisine sahip olursun :)))
slm arkadaşlar... ben de yaklaşık 5-6 aydır doktor araştırıodum.. sonunda en çok içime sinen doktoru buldum sanırım ve 18.de ameliyat tarihim.... şaka maka olcak işte hayırlısıyla ama çooooooooookkkk korkuorum yaa... korkudan burnum bana güzel gelmeye bile başladı....ç offf bi atlatsam hayırlısıyla.. ne olcak ben,m sonum. yaa... inşallah sonuç çok güzel olur... arkadaşlar ne olur bana dua edin buna gerçekten çok ama çok ihtiyacım var...
bide albümümde resimlerim var her iki profilden... varmı benim gibi burnu olup ta emre beye yaptıran arkadaşlar....
üfff Allah hepimizin yardımcısı olsun...:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?