Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

Arkadaslar bugün burnum 18 günlük ve gün gectikce zanki dahada güzel olmaya basliyor biliyorum daha cok yeni ama simdiken cooooooooook hosuma gidiyor insallah öyle kalir... Annemide persembe görcem bi bakalim onun nasil oldu... Allah razi olsun Dr. beyden yasi daha 34, bence türkiyenen en iyi Burun estetik dr.u olacak bence simdiken bile öyle....
Tulinska ile gevensle hastanede tanistim cok fazla sey yaptirdiklari icin biraz daha zaman lazim onlara.. Ama iyi gecti amelyatlari..

emre bey yaptı nela doracım...çok yakın çekilmiş fotolar..olduğundan daha farklı gözükmüş olabilir belki o yüzden...emre bey in yaptığı burunlar estetik olduğu hiç anlaşılmıo...benim çoğu arkadaşım anlamamıştı mesela ameliyat olduğumu çok mutlu olmuştum bende :)...bu fotolarda fon da koyu old. için belki şekli çok daha belirgin çıkmış olabilir ve bu yüzden estetik olduğu biraz belliymiş gibi duruyor olabilir...:)

Merhaba kizlar..
Oncelikle ameliyat olan arkadaslara cok gecmis olsun diyorum yeniden umarim hepiniz hayal ettiginiz burunlara kavustunuz...
Seylashus canim burnun su an sis olmasina karsin cok muntazam ve cok hos gule gule kullan..
Arkadaslar merak ettigim bir konu var bana belki yardimci olabilirsiniz Emre bey'in yeni yil itibariyle fiyatlarinda bir degisiklik var mi?
KKpro kart indimi %10 halen devam eidyormu? Bilginiz varmi?

cok tesekkür ederim canim ...
sen resimlerime ne zaman baktin sildimde ben onlari :))

pro kart hala devam ediyormu bilmiyorum..
emre beyin ofisinin yeri degisecekti hala ama tam tarihini hatirlamiyorum bagdat caddesine tasinacakti ... En iyi bilgiyi kendilerinden alirsin canim fiyat ve pro kart hakkinda.

Selayhus kacarmi benden tabiki baktim cok hos muntazam az sis var oda ameliyat oldun sonucta gayet normal tabiki sislik olucak indikten sonra mutesem gorunucek gule gule kullan...
Ben mesaj atiyim hemen emre bey'in ofisine bilgi alabilmek icin sagol cnm..Gecmis olsun yeniden..

ettim saadetyagmurcum...teşekkür ederim...ameliyat olacaksın sen de sanırım şimdiden iyi şanslar diliyorum...:)

Cok tesekkurler cnm... Insallah bir kac aya bende ameliyat olucam.. Resimlerine baktim cok sagol burnun cok hos olmus cok muntazam kalemle cizilmis gibi diye bir tabir vardir ya aynen oyle .Ne kadar oldu amelyat olali? OLdukca hos burnun gule gule kullan..Emre bey'inde eline saglik ...

Unicorn okudum yorumlarda canim 7 ay olmus ..Coook gecmis olsun sanada..Burnun cok hos sislikleirnde kalmamis muhtesem gururla bak aynalara ins darisi basima ...

Unicorn okudum yorumlarda canim 7 ay olmus ..Coook gecmis olsun sanada..Burnun cok hos sislikleirnde kalmamis muhtesem gururla bak aynalara ins darisi basima ...

çok çok teşekkür ederim saadetyagmur, çok daha iyisi senin olsun...:) evt artık gururla sağdan soldan poz veriyorum, yani hiç aklıma gelmezdi böyle olacağı.. benim eski burnumdan düzgün bir burun çıktıysa sizlerinkinden nefis burunlar çıkar bence hiç mrk etmeyin..herkese iyi şanslar ve çoooook güzel burunlar diliyorum...:))

kizlarr ya cok üzgünüm gecen gün nisanlim dikkatsizce burnuma carpti eliyle bi an coook acidi bisey oldu sandm acisi hemen gecti ama simdi burun ucum sis gibii sizce gecermiii cok korktum bisey oldu diyee yaa insallah inerrr kimse farketmio ama bana sisdi gibi geldi..siz siz olun burnunuzaa iyi dikkat edin cok aciyoo bisey carptimi cooook

Haklisin canim ama yinede cok hos ve kücük bir burnun var. Darisi hepimizin basina

gecmis olsun canim yaaa cok siddetli bir carpmamiydi ??? insallah birsey yoktur canim belki ordaki hisler henüz tuhaf oldugundan sana öyle geliyordun..
bende cok dikkat ediyorum oglumdan cok sakinip korkuyorum heran birsey olur diye
Emre beyi aradinmi canim ne dedi ???

sagol cannimm, yok aramadim emre beyi, aslinda cok hizlida carpmadi degdi sanirim ama bi an cok acidi bisey oldu sandim agrisi hemen gecti ama kendi kendime panik yaptm acaba bisy oldumu diye... hafif sisdi ucu ama farkindaym insallah iner napalm artik... aman dikkat ett ogluna fazla yaklasmasin :))

Herkese merhaba,

Bende Emre Beye ameliyat olanlardanım. Yaklaşık 1 hafta oldu. Tampon ve alçım çıktı sadece bandaj var şimdilik. Ameliyat olmak isteyen herkese burdan bende elimden geldiğince fikir vermek istiyorum.

Öncelikle hangi doktora ameliyat olayım fikrine Kadınlar Kulübünden edindiğim bilgiler okudugum yorum ve resimler sayesinde karar verdim. Bu yüzden burdaki herkese ve bu foruma sonsuz teşekkürlerimi bir borç bilirim.

-İlk tavsiyem şu ki doktor seçimi gerçekten çok önemli bu işi iyi yapan çok iyi hekimler var ama önerim çok ameliyat çok operasyon yapmış doktorları tercih etmeniz. Bu en önemli kısmı bence .Ben Emre Bey dışında başka doktorlarla da görüştüm ama bana çok güven verdi. Samimiyeti ve işini gerçekten iyi yaptığı bir gerçek. Herşeyden önce Çok fazla ameliyat yapmış bir hekim. Muayenehanesi ne zaman gitsem devamlı suretle çok dolu orda ameliyat olmuş hastalarıyla tanıştım bizzat ve hiç bir olumsuz izlenime rastlamadım. İşini gerçekten çok seven işine çok aşık azimli çok çalışkan ve kendine çok güvenen özverili bir doktor diyebilirim kendisi için. Bence seçtiğiniz doktorda bu özelliklere dikkat edin derim.

-Ameliyat olmaya kesin kararlıysanız eğer bence biran önce harekete geçin , çünkü ameliyat tarihini beklemek çok sitresli bir durum. Ben ameliyat tarihim kesinleştiği günden ameliyat olacağım güne kadar dokuz doğurdum uykularım kaçtı. İşyerinde evde heryerde düşünüp nasıl olacak acaba hata mı yapıyorum gibi şeyler düşünüyorsunuz Ve bir ara nerdeyse korkup vazgeçiyordum. Çünkü bu süre zarfında devamlı etrafınızdaki insanlar özellikle aileniz ne gerek var nerden çıktı bu korkmuyor musun gibi sizi yıpratıcı şeyler söylüyor ve iyice soğuyorsunuz bu karardan. Bunlar olmasa da kendi kendinize düşünüp kafayı yiyebiliyorsunuz. Bu yüzden 1-2 ay sonraya falan gün almayın tavsiyem karar verdiğiniz andan itibaren bu süreyi fazla uzun tutmamaya çalışın.

-Gelelim ameliyat ve sonrası yaşadıklarım. Ameliyat aşaması en kolayı. Nede olsa genel anestezi:) hiç korkmayın ameliyat odasına gittiğinizi bile anlamadan gözünüzü kapatıp açmanızla ameliyatınızın bittiğini öğreniyorsunuz. Anestezinin etkisini ameliyat sonrası hiç hissetmedim. Midem falan bulanmadı. İlk gün çok ağrınız ve şişkinliğiniz olmuyor ama ağızdan nefes almak yorucu hatta bu ameliyatın en gıcık kısmı diyebiliriz. Burnunuz hiç ağrımıyor diyebilirim. İlk gece hastanede ( çok konforlu bir hastane ve ilgili hemşireler olmasına rağmen) hiç uyuyamadım ama evde olduğum diğer günler problem yaşamadım (ağızdan nefes almak dışında). İkinci gün itibariyle dişleriniz kulaklarınız boynunuz (çünkü hepsi birbirleriyle bağlantılı ) ilk 48 saat biraz ağrıyor. Şahsen benim öyle oldu. Fakat hiç ağrısı olmayan insanlarlada tanıştım bu biraz bünye meselesi sanırım. Ağrı kesicilerle halledebilirsiniz gerçi. ameliyatın ilk günü çok şişmiyorsunuz ama 2. gün şişmeler göz çevresi morarmalar başlıyor 3. gün zirveye ulaşıyor ve ameliyat olduğunuz andan itibaren 48 saat sonra bütün ödemler morluklar hızlı bir şekilde inişe geçiyor. Çok hızlı iyileşiyorsunuz yani. yaklaşık 1 hafta sonra işe gidilebilir bence ( ben öyle yaptım).

Şuan burnum bandajlı daha çok yeni ve biraz şiş ama şeklini bu haliyle bile çok beğendim. Tam benim istediğim gibi ve tarif ettiğim gibi oldu. Umarım gittikçe daha da güzelleşecek. Biraz zaman geçsin foto da koyacağım. Dr.Emre İlhan'ı herkese tavsiye ederim. Ameliyat öncesi ve sonrası doktorum çok ilgili davrandı. Bütün sorularıma cevap alabiliyorum. Ne zaman istersem cebinden rahatlıkla arayıp ona ulaşabiliyorum. Umarım benimde diğer ameliyat olmayı düşünen arkadaşlara bir katkım olmuştur.

Herkes hayalini kurduğu sağlıklı güzel buruna kavuşur inşallah.

slm arkadaşlar... ben de yaklaşık 5-6 aydır doktor araştırıodum.. sonunda en çok içime sinen doktoru buldum sanırım ve 18.de ameliyat tarihim.... şaka maka olcak işte hayırlısıyla ama çooooooooookkkk korkuorum yaa... korkudan burnum bana güzel gelmeye bile başladı....ç offf bi atlatsam hayırlısıyla.. ne olcak ben,m sonum. yaa... inşallah sonuç çok güzel olur... arkadaşlar ne olur bana dua edin buna gerçekten çok ama çok ihtiyacım var...
bide albümümde resimlerim var her iki profilden... varmı benim gibi burnu olup ta emre beye yaptıran arkadaşlar....
üfff Allah hepimizin yardımcısı olsun...:18:

korkma helbest, iyi düşünmeye çalış...bende kötü olur mu fln diye çok endişe etmiştim ama o halinden daha kötü olamaz diyerek oldum ameliyat, şimdi ameliyat olduğum için çok memnunum...aynı durum senin için de geçerli olur umarım, fotolarına baktım...korkma ne burunlar düzeltiliyor, senin ki kemerli ve biraz ucu düşük gördüğüm kadarıyla...sen sadece ne istediğinden emin ol ve doktora bunu tam olarak ifade et, istediğin burun mümkünse o yapılacaktır, başka bir şey değil...şimdiden geçmiş olsun diyorum sana umarım istediğin burnun çok daha iyisine sahip olursun :)))

emre beycilerden biri de benim martta gidicem allahın izni ile... valla ben emre beyin bir cok hastasını inceledim.. konustum burdan öyle karar werdim.. bence dogru bir karar vermişsin hayırlı olsun cnm

Canım 5 gunun kalmıs:) bende emre bey de amelıyat oldum resimlerıne baktım bence cok yakısacak bı burun ortaya cıkacak hıc korkma ınsallah hersey ıstedıgın gıbı olur burun dusukluk acısından benzıyo gercekten ınsanı cok degıstıren bı sey haberlerını beklıyoruz bence cok rahat ol:)

Helbest, bence burnun kolay , hemen şekil alacak bir buruna benziyor.Sonuç çok güzel olacak inşallah. Bunun dışında açık olmak gerekirse çok kötü bir burnun yok. En azından benimkisinden daha iyi gözüküyor. Benimkisi burun kökü önden kalın ,profildende alına yakın kemeri olan bir burundu. ama burun ucum güzel bak ona bişey diyemiyecem Korkulcak bişey yok gerçekten. İyi düşün pozitif düşün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…