Sorduklarımı ameliyatı atlatmış biri olarak sınır bozucu olarak nitelendirebilirsiniz bana göre değil topuğu haftalardır okuyorum ama ameliyatın uzun dönemdeki sıkıntıları ve sisliklerle ilgili açıklayıcı bilgiler göremedim ayrıca benimle aynı endişeleri duyan ameliyat olmamış birçok kisi var foruma da bilgi almak ve birbirimize yardımcı olmak için giriyoruz eğer ameliyat olursam bende yaşadıklarımı ve olumlu olumsuz düşüncelerimi burada paylaşırım.
biz de onun için giriyoruz ve olumlu olumsuz düşüncelerimizi paylaşıyoruz fakat sadece kendimizle ilgili olumsuz düşüncelerimizi paylaşıyoruz.
ameliyat sonrası sabırla beklerken yapılan olumsuz yorumlar -senin burnun çok şiş yaa neden öyle gibi-can sıkıcı oluyor.
yoksa mantıklı sorulan hiçbir soruya kimsenin lafı yok.kimsenin derdi burda muhabbet veya tartışma değil ve doktor seçimini burayı okuyarak yapan birisi olarak forumun amacının gayet farkındayım fakat soru sormanın , düşünce paylaşmanın da bir adabı var.
ayrıca bana o mesajı atan da sen değilsin seni kastederek yazmamıştım.
Tskler cevaplariniz icin biraz düzeleyim resimler eklicem..
Benimde güzelim gamzelerim gözükmüyor.. Dr. bey bana da kalin derilisin en cok sabir sana lazim demisti... ben belki sabirla bekliye bilirim ama simdiken cevremdeki söylentiler rahatsiz ediyor beni hangi birine bu sonuc degil böyle kalmicak diye anlatabilirizki..
Sorduklarımı ameliyatı atlatmış biri olarak sınır bozucu olarak nitelendirebilirsiniz bana göre değil topuğu haftalardır okuyorum ama ameliyatın uzun dönemdeki sıkıntıları ve sisliklerle ilgili açıklayıcı bilgiler göremedim ayrıca benimle aynı endişeleri duyan ameliyat olmamış birçok kisi var foruma da bilgi almak ve birbirimize yardımcı olmak için giriyoruz eğer ameliyat olursam bende yaşadıklarımı ve olumlu olumsuz düşüncelerimi burada paylaşırım.
canım bende sana keisnlikle katılıyorum. Bende burdaki bazı burunları çok beğeniyorum bazılarını daha az. Sonra acaba şansmı diyorum. Yoksa bizim burnumuzamı bağlı. Emre bey ameliyat öncesi tasarımıyla birmi oluyor ameliyat sounuçları. Nasıl emin olabiliriz bilemyorum. Benimde 2. ameliyatım olucak ama işte tereddüte düşüyorum.
çok geçmiş olsun bana bıyıklarını bile almayan bakımsız ve gayet çirkin bir iş arkadaşım eski burnun sana daha çok yakışıyordu demişti :)
sabretmek zor anlayışsız insanlara ama kulaklarını tıkamaya çalış o şişler hızla iniyo :)
Ben bişey demedim ki..herkesin burnu kendine:) kimse kimsenin burnunu beğenmek zorunda değil. Zaten isim falanda vermedim. Sonuçta bende 2. ameliyatımı olmayı düşünüyorum. Kendi burnumu bile beğenmiyorum demek ki. Amaç daha tatmin edici sonuçlara nasıl ulaşabiliriz madem böyle bir platformda bilgi paylaşımında bulunuyoruz. Bir işe yarasın.
Merak ettiğim Emre bey dediği burnu gerçekten yapıyor muydu. En iyisi sanırım kendisiyle ofisinde görüşmek. Ben böyle karar veremiyorum.
ben kötü birsey demedimbilgilendirmek adina aciklama yaptim örnekle insallah istedigin gibide olur..
kızlar benim burnum 3 aylık oldu bi on gün önce kontrole gittim 2 buçuk aylık resimleri koydum merak edenler bakabilirr:)))
maşaallahh, çokk güzell
kızlar hepiniz emre beyemi amelyat oldunuz.bende bu sene içinde emre beye ameliyat olmayı düşünüyorumda bazılarının 2.ye ameliyat olacaklarını duydum sebebini merak ettim başka doktordanmı memnun kalmadılar acaba.ay eşimi çok zor ikna ettim çok heycanlıyım istanbullara kadar götürüyorum adamı birsürü eziyet inş bi aksilik çıkmaz.benm gbi uzaktan gelpte amelyat olan varsa hastahanede kaç gün kaldığını merak ettim kontrol olaylarını felan.ayyyy çok heycanlıyım ya
kızlar benim burnum 3 aylık oldu bi on gün önce kontrole gittim 2 buçuk aylık resimleri koydum merak edenler bakabilirr:)))
kızlar hepiniz emre beyemi amelyat oldunuz.bende bu sene içinde emre beye ameliyat olmayı düşünüyorumda bazılarının 2.ye ameliyat olacaklarını duydum sebebini merak ettim başka doktordanmı memnun kalmadılar acaba.ay eşimi çok zor ikna ettim çok heycanlıyım istanbullara kadar götürüyorum adamı birsürü eziyet inş bi aksilik çıkmaz.benm gbi uzaktan gelpte amelyat olan varsa hastahanede kaç gün kaldığını merak ettim kontrol olaylarını felan.ayyyy çok heycanlıyım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?