Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

biz de onun için giriyoruz ve olumlu olumsuz düşüncelerimizi paylaşıyoruz fakat sadece kendimizle ilgili olumsuz düşüncelerimizi paylaşıyoruz.
ameliyat sonrası sabırla beklerken yapılan olumsuz yorumlar -senin burnun çok şiş yaa neden öyle gibi-can sıkıcı oluyor.
yoksa mantıklı sorulan hiçbir soruya kimsenin lafı yok.kimsenin derdi burda muhabbet veya tartışma değil ve doktor seçimini burayı okuyarak yapan birisi olarak forumun amacının gayet farkındayım fakat soru sormanın , düşünce paylaşmanın da bir adabı var.
ayrıca bana o mesajı atan da sen değilsin seni kastederek yazmamıştım.

tamam canım ben yanlış anlamışım demekki ihşallah ben de dahil hepimizin burunları istediğimiz gibi olur aslında önemli olan eskisini aratmaması.

Tskler cevaplariniz icin biraz düzeleyim resimler eklicem..
Benimde güzelim gamzelerim gözükmüyor.. Dr. bey bana da kalin derilisin en cok sabir sana lazim demisti... ben belki sabirla bekliye bilirim ama simdiken cevremdeki söylentiler rahatsiz ediyor beni hangi birine bu sonuc degil böyle kalmicak diye anlatabilirizki..

çok geçmiş olsun bana bıyıklarını bile almayan bakımsız ve gayet çirkin bir iş arkadaşım eski burnun sana daha çok yakışıyordu demişti :)
sabretmek zor anlayışsız insanlara ama kulaklarını tıkamaya çalış o şişler hızla iniyo :)

canım bende sana keisnlikle katılıyorum. Bende burdaki bazı burunları çok beğeniyorum bazılarını daha az. Sonra acaba şansmı diyorum. Yoksa bizim burnumuzamı bağlı. Emre bey ameliyat öncesi tasarımıyla birmi oluyor ameliyat sounuçları. Nasıl emin olabiliriz bilemyorum. Benimde 2. ameliyatım olucak ama işte tereddüte düşüyorum.

Arkadaslar olayi ben anlatamadim galiba...

söyle anlatayim belki daha kolay olacak
iki tane elbise hayal edin birisi cok $IK gece elbisesi ve üzerinde potlar birazcik cikintilar var
diger elbisede kalin kumastan kislik bir elbise ama üzerime bol geliyor daralttiriyorum

siz aliyorsunuz bu iki elbiseyi terziye götürüyorsunuz ve terziye hatalari düzeltin diyorsunuz...

terzi hatalari düzelttiginde bu elbiseyi vitrine koydugunuzda tabikide daha $Ik duran gece elbisesi daha cok hosa gidecektir...

herkese tatmin edici burunlar diliyorum....
not: kimseyde darilmis degilim benim hosuma giden bir burun sonucta

ama bazen öyle mesajlar okunuyorki burda
bir atasözü olan kasap et derdinde Koyun can derdinde dedirttiliyor insana

Son düzenleme:
Ben bişey demedim ki..herkesin burnu kendine:) kimse kimsenin burnunu beğenmek zorunda değil. Zaten isim falanda vermedim. Sonuçta bende 2. ameliyatımı olmayı düşünüyorum. Kendi burnumu bile beğenmiyorum demek ki. Amaç daha tatmin edici sonuçlara nasıl ulaşabiliriz madem böyle bir platformda bilgi paylaşımında bulunuyoruz. Bir işe yarasın.

Merak ettiğim Emre bey dediği burnu gerçekten yapıyor muydu. En iyisi sanırım kendisiyle ofisinde görüşmek. Ben böyle karar veremiyorum.

Bazı insanlar gerçekten gıcık oluyorlar. İyiki olmuşsun daha neler:)
En iyisi insanın kendi memnun olabilmesi.

ben kötü birsey demedim bilgilendirmek adina aciklama yaptim örnekle insallah istedigin gibide olur..

ben kötü birsey demedim bilgilendirmek adina aciklama yaptim örnekle insallah istedigin gibide olur..

teşekkürler umarım hepimiz istediğimiz burna kavuşuruz inşallah.
2. ameliyat olanlar bilirler. karar vermek daha zordur. hem tecrübeden hem risk daha büyük:)

kızlar benim burnum 3 aylık oldu bi on gün önce kontrole gittim 2 buçuk aylık resimleri koydum merak edenler bakabilirr:)))

kızlar hepiniz emre beyemi amelyat oldunuz.bende bu sene içinde emre beye ameliyat olmayı düşünüyorumda bazılarının 2.ye ameliyat olacaklarını duydum sebebini merak ettim başka doktordanmı memnun kalmadılar acaba.ay eşimi çok zor ikna ettim çok heycanlıyım istanbullara kadar götürüyorum adamı birsürü eziyet inş bi aksilik çıkmaz.benm gbi uzaktan gelpte amelyat olan varsa hastahanede kaç gün kaldığını merak ettim kontrol olaylarını felan.ayyyy çok heycanlıyım ya

emre beyi tercih etmen çok yerinde olmuş canım.. evet ilk ameliyatlarını başka doktorlarda olan arkadaşlar emre beye 2. ameliyatları olsun 3. ameliyatları olsun düzeltme amacı ile olan arkadaşlar hayrunnisa:) emre beyle ilk ameliyatlarının alakası yok yani..

umarım ameliyatınla ilgili her ayrıntın güzel geçer

az önce Nasenforum da (burunforumu) resimlere baktimda,alman doktorlarin yaptigi ve forumda begenilen cogu burunlara sasirdim resmen. Emre beyin yaptigi burunlari görseler revizyon olmak isterler eminim. Iyiki burda Emre beyi duyup ona ameliyatimi olmusum cok sükür Allahima

Son düzenleme:

Ben hatta Emre beyin ameliyatlarını görünce 2. ameliyatı oluyım dedim. Sadece biraz ucunu toparlatıcam. Tabi olurmuyum olmazmıyım belli değil. Kalma olayı sorun olmaz sanırım. Hastanede 1 haftada kalabiliyormuşsun. Otel gibi.

hayrunisam bende yurtdisindan gittim oraya 2 gece hastanede kaldim diger zamanlarda kuzenimde kaldim.... en azindan 8 gün türkiyede olman gerekiyor , bazi arkadaslarimiz kalacak baska yerleri olmayan arkadaslar 7 gece hastanede kaliyorlar bu sana kalmis birsey
hastane 2 gece haricinde gece basina 50 eur aliyor.
2 gecenin fiyati zaten ameliyat icin ödedigin 5000 liranin icinde var ..

moonshine76 nasanforum a üye oldunmu sen ??
emre beyin ismi ordada geciyormus, ameliyat olmus cogu kisi bahsetmis orda diye duymustum ben ama henüz üye olup bakmadim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…