az önce Nasenforum da (burunforumu) resimlere baktimda,alman doktorlarin yaptigi ve forumda begenilen cogu burunlara sasirdim resmen. Emre beyin yaptigi burunlari görseler revizyon olmak isterler eminim. Iyiki burda Emre beyi duyup ona ameliyatimi olmusum cok sükür Allahima
kızlar hastanede 2 gece ucretsiz kalınabiliyormu bir gece diye biliyordum ben.
Handemelek burnun muhteşem görünüyor, nazar değmesin... Darısı başımıza..
hayrunisam bende yurtdisindan gittim oraya 2 gece hastanede kaldim diger zamanlarda kuzenimde kaldim.... en azindan 8 gün türkiyede olman gerekiyor , bazi arkadaslarimiz kalacak baska yerleri olmayan arkadaslar 7 gece hastanede kaliyorlar bu sana kalmis birsey
hastane 2 gece haricinde gece basina 50 eur aliyor.
2 gecenin fiyati zaten ameliyat icin ödedigin 5000 liranin icinde var ..
moonshine76 nasanforum a üye oldunmu sen ??
emre beyin ismi ordada geciyormus, ameliyat olmus cogu kisi bahsetmis orda diye duymustum ben ama henüz üye olup bakmadim
kızlar çok çok teşekkür ederim güzel dilekleriniiz ve dualarınz için... dinlenme moduna gectım bu haftaöpüyorum hepinizi
*handemelek 2bucuk aylık resimlerin dehsett
**karar aşamasında olan , yenı karar vermıs olan tum arkadaslarımıza iyi şanslarr diliyorum...
kızlar çok çok teşekkür ederim güzel dilekleriniiz ve dualarınz için... dinlenme moduna gectım bu haftaöpüyorum hepinizi
**karar aşamasında olan , yenı karar vermıs olan tum arkadaslarımıza iyi şanslarr diliyorum...
teşekkürler selayhus ve handemelek inşallah kısa sürede atlatırım bende bu süreci
yeni ameliyat olacak arkadaşlar 2 resim ekledim fikir edinmek açısından...7 ay oldu benim burnum...şiş fln kalmadı sanırım...sadece sabahları veya nezle olursanız ucu hala şişiyor...akşama doğru inio şişler...benim burnum sizi yanıltmasın tabi herkesin istekleri farklı olabiliyor ama şundan eminim nsl bir burun isterseniz onun daha iyisine sahip olduğunuzu düşünüyorum... benim önceki burnum büyüktü ve ucu zor bir burundu... ben normal bir burun istedim öyle de oldu sanırım...herkese iyi şanslar...:)
sevgili unicorn burnun harika
çok sağol selayhusçum...seninkilerde inecek tabi...:)) o zmn burunlar çok daha zarif gözüküyor...Ya zmn çok çabuk geçiyor...yedi ay olmuş ameliyat olalı ama sanki dün gibi...o yüzden şişlere canınızı sıkmayın...zaman gerçekten çok çabuk geçiyor ve burnunuz güzel şeklini alıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?