• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

az önce Nasenforum da (burunforumu) resimlere baktimda,alman doktorlarin yaptigi ve forumda begenilen cogu burunlara sasirdim resmen. Emre beyin yaptigi burunlari görseler revizyon olmak isterler eminim. Iyiki burda Emre beyi duyup ona ameliyatimi olmusum cok sükür Allahima :nazar: :kkk:

ay ne güzel ya bende sizin tavsiyeleriniz sayesinde ihşallah sonucu güzel olan bir ameliyat geçiricem sizin böyle yazılarınız cesaret ve mutluluk veriyo inanın,yoksa nerden bulacaktım emre ilhan ı

kızlar hastanede 2 gece ucretsiz kalınabiliyormu bir gece diye biliyordum ben.

kızlar hastanede 2 gece ucretsiz kalınabiliyormu bir gece diye biliyordum ben.

ameliyattan önceki gece yattim gece kan falan aldilar , sabah ameliyati oldum ve sonra 1 gece daha kaldim ben, ama taaaa bastan beri öyle söylemisleri bana ,cogu arkadasta öyle kaldi bildigim kadariyla

çok teşekkür ederim gerçekten bana emre beyi bulmama vesile oldunuz yoksa kim vurduya gidebilirdim yani.bişi diyimmi bursanın kbb doktorları onun eline su dökemez buradakiler okadar paracı kiii anlatamam.muayene ücretini almadan senle iki çift laf ble etmien var yaaa ben o insana nasıl burnumu emanet ediyim.çok zor ikna ettim eşimi bakalım ücreti nasıl toparlicass ben şuan ev sahibi deilim eşim ev parası toparlarken pat die ameliyat olamk istedim eğer kötü geçerse bizim için eşimede mahcup olurdum ama emre beye güveniyorum.siz çoğunlukta estetik amaçlı gittiniz galiba. bende aynı durum yok kızlar ben nefes alamadığım için uzun zamandır ağızdan aldığım içinnnn çenemde kayma olmuş dişçim söyledi.bir an önce amelyat ol dedi sinüzitimde var vs vs ben bu halde estetikçiye gdemem normal bir kbb uzmanınada burnumu emanet edemem o yüzden illaki EMRE İLHAN diorum. ha bu arada uzaktan gelen arkadaşlar 1 hafta boyunca istda kalıosunuz sizi doktorbey hergün görmek zorundamı oluyo bir hafta sonunda tamponları çıkarıp evinizemi yolluo birde hastahanede kaldığınız sürece yanınızdaki refakatçi içinde üzret isteniomu...şimdiden teşekkürler:)

hayrunisam bende yurtdisindan gittim oraya 2 gece hastanede kaldim diger zamanlarda kuzenimde kaldim.... en azindan 8 gün türkiyede olman gerekiyor , bazi arkadaslarimiz kalacak baska yerleri olmayan arkadaslar 7 gece hastanede kaliyorlar bu sana kalmis birsey
hastane 2 gece haricinde gece basina 50 eur aliyor.
2 gecenin fiyati zaten ameliyat icin ödedigin 5000 liranin icinde var ..

moonshine76 nasanforum a üye oldunmu sen ??
emre beyin ismi ordada geciyormus, ameliyat olmus cogu kisi bahsetmis orda diye duymustum ben ama henüz üye olup bakmadim

resimleri görmek icin üyelik lazim, zor bisey degil zaten email adresi yeterli.

gsd canim bende burdan buldum Emre beyi :kkk: 2 gece ücretin icine dahil ayrica otel olarak kalmak istersende iki günden sonrasini hesapliyorlar refekatciyle beraber 50 eu ödedim 3 ögün yemek ve 5 cayi icinde :1:

kızlar çok çok teşekkür ederim güzel dilekleriniiz ve dualarınz için... dinlenme moduna gectım bu hafta;) öpüyorum hepinizi :16:
*handemelek 2bucuk aylık resimlerin dehsett
**karar aşamasında olan , yenı karar vermıs olan tum arkadaslarımıza iyi şanslarr diliyorum...

kızlar çok çok teşekkür ederim güzel dilekleriniiz ve dualarınz için... dinlenme moduna gectım bu hafta;) öpüyorum hepinizi :16:
**karar aşamasında olan , yenı karar vermıs olan tum arkadaslarımıza iyi şanslarr diliyorum...

cok gecmis olsun tekrardan feverand, umarim hersey istedigin gibi olmustur canim ,cabucak iyilesirsin insallah

çok tşk ederim cnm :)sende ameliyat oldun sanırım geçmiş olsun:))

teşekkürler selayhus ve handemelek inşallah kısa sürede atlatırım bende bu süreci :19:

Hadi geçmiş olsun cnm bak o kadar strese gerek kalmadan oldu bitti işte :):nazar:

yeni ameliyat olacak arkadaşlar 2 resim ekledim fikir edinmek açısından...7 ay oldu benim burnum...şiş fln kalmadı sanırım...sadece sabahları veya nezle olursanız ucu hala şişiyor...akşama doğru inio şişler...benim burnum sizi yanıltmasın tabi herkesin istekleri farklı olabiliyor ama şundan eminim nsl bir burun isterseniz onun daha iyisine sahip olduğunuzu düşünüyorum... benim önceki burnum büyüktü ve ucu zor bir burundu... ben normal bir burun istedim öyle de oldu sanırım...herkese iyi şanslar...:)

yeni ameliyat olacak arkadaşlar 2 resim ekledim fikir edinmek açısından...7 ay oldu benim burnum...şiş fln kalmadı sanırım...sadece sabahları veya nezle olursanız ucu hala şişiyor...akşama doğru inio şişler...benim burnum sizi yanıltmasın tabi herkesin istekleri farklı olabiliyor ama şundan eminim nsl bir burun isterseniz onun daha iyisine sahip olduğunuzu düşünüyorum... benim önceki burnum büyüktü ve ucu zor bir burundu... ben normal bir burun istedim öyle de oldu sanırım...herkese iyi şanslar...:)

sevgili unicorn burnun harika :nazar:

Unicornum burnun cok güzel olmus sis mis kalmamis darisi benim basima insallah yaa..

Arkadaslar özel sebeplerden dolayi albümlerimi su an icin kaldirdim..

Ilerde sadece burnumu eklerim. sislerim inmis olur insallah ...

Burnumun ucunda beyaz yag bezesi gibi sislik seklinde degisiklikler vardi emre beylede görüsmüstük , alerjik birsey olabilir denilmisti..
bugun aile doktoruma gittim kendiside 8 sene plastik cerrahla calismis bir doktor.. Burnumun icini disini hep inceledi cok güzel olmus burnun dedi. doktorunu tebrik ettigimi söylersin güzel bir is cikarmis dedi..
Ve bu sisliklerin kan dolasimindan dolayi olacagini , ordaki sinirlerin kaslarin vs. vs. hepsinin yerine oturmasinin yaklasik bir yil alacagini söyledi... Tabi bu herkeste farkli oluyor...

Benim gibi ayni sorunu yasiyan arkadaslar varsa bilgilendirmek icin yazdim..
Birde sag tarafimda burnumda ve burun kenarinda uyusuk bir his vardi hala bununda daha gecmesi icin erken oldugunu söyledi müdahale ne kadar cok oluyorsa iyilesme süreci dogal olarak o kadar gec oluyor..

Iyilesme süreci derken burnun oturmasi.. Yoksa cok saglikli bir sekilde her isimi yapabiliyorum.. 40 gün oldu ve sekil itibari ile eski burnumla kiyaslayinca cook cook memnunum..

Arkadaslar bir kac hafta once Tulinska ve ablasinin ameliyati vardi. acaba nasil gecti? forumda hicbirsey gormeyince bir sorayim dedim. Tulinska nasilsin???? Merak ettim seni

çok sağol selayhusçum...seninkilerde inecek tabi...:)) o zmn burunlar çok daha zarif gözüküyor...Ya zmn çok çabuk geçiyor...yedi ay olmuş ameliyat olalı ama sanki dün gibi...o yüzden şişlere canınızı sıkmayın...zaman gerçekten çok çabuk geçiyor ve burnunuz güzel şeklini alıyor...

çok sağol selayhusçum...seninkilerde inecek tabi...:)) o zmn burunlar çok daha zarif gözüküyor...Ya zmn çok çabuk geçiyor...yedi ay olmuş ameliyat olalı ama sanki dün gibi...o yüzden şişlere canınızı sıkmayın...zaman gerçekten çok çabuk geçiyor ve burnunuz güzel şeklini alıyor...

Canim ameliyatini emre bey yapti dimi?
Gercektende Emre beyde ameliyat olanlarin burnuna hic benzemiyor, ben baska bir doktorun yaptini zannettim. Sakin yanlis anlama, burnun güzel ama sanki emre beyin normalde yaptigi burunklara benzetemedim ben.

Back