Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

Arkadaslar bunlarda uc farkli doktordan yapilmis tasarimlar bana yardim edin lutfen..bak bak iyice beynim karisti bana naisl bir burun yakisir? ve yuzumde tuhaf duran sey burnummu yoksa baska bir ameliyata ihtiyacim varmi?

Eklentiler

• $3.burun tasarimi b..c.webp
    25,3 KB · Görüntüleme: 60
  • $2.Burun tasarimi y.a.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 58
  • $1.burun tasarim b...webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 52

Canım hayırlı olsun. Çok güzel bir burnun olacak eminim. Çeneni de yaptırmayı düşünüyor musun? Bana biraz önde gibi geldi. Burnun ufalınca çenen çok ön plana çıkabilir. Emre Bey birşey dedi mi?

Arkadaslar bunlarda uc farkli doktordan yapilmis tasarimlar bana yardim edin lutfen..bak bak iyice beynim karisti bana naisl bir burun yakisir? ve yuzumde tuhaf duran sey burnummu yoksa baska bir ameliyata ihtiyacim varmi?

Canım burada tam düz mü durdun anlaşılmıyor. Tam düz durduysan, yani başını havaya kaldırmadıysan, bana çenen biraz önde gibi geldi. Emre Bey daha iyi bilir tabii.

Kizlar cenemle ilgili hic bir sey sormadim emre bey'e henuz..Ben burun ameliyatindan cok korkarim cene cok agri yapiyormu yaptoiraniniz varmi icinizde? ucreti ne kadar ayrica cenenin ozelnde bana bilginiz varsa atarsaniz sevinirim...

Eki Görüntüle 126993 Eki Görüntüle 126994

Bunlarda benim burun tasarimlarim ve onden cekilmis simdilik bulabildigim fotograflarim... burnumla onden bir sorunum yok yandan kotu duruyor ama simdide aklima acaaba kotu duran cene yapimmi diye takildi Arkadaslar tecrubesi olan varmi aranizda cene ameliyati ile ilgli zor bir ameliyatmi ? burunla birliktemi yapiliyor?yoksa 2.bir islemmi gerekiyor ? maddi olarak ne kadar ucret bana bilgi vereilirmisiniz?

teşekkür edrim canım yaa... ben emre bey ile görüşmemede çana ile ilgili bişş söylemedi zaten çenem çok önde değil belki de fotoda öyle çıkmıştır.. ama önceden görüştümüm doktorlar bana gerek olmadığını sölemişti emre beyde gerek yok demişti sanırım...aayyy alla çok korkuorum... inşallah pişman olmam..

kızlaarrrr... şimdi istanbul dayım... sabiha gökçebdeyim... emre beyin asistanı bana bir transit gönderec.. şimdi onu bekliorum... :87:
valla şaka maka geldim ben buralara...
ayyy Allah sonumu hayretsin... va ben çok korkuorum... kızlaaaarrr ne olur dua edin yaaaa....
inşallaah pişman olmammmmmmmm...

1. tasarım süper bence. Bende öyle istedim. Daha feminen ve ayrıca da doğal duruyor. Burun ucu açısı yaklaşık 95-100 derece arası gibi gözüküyor zaten bu da iyi ve kadınsı gözüken dünya standartları içinde kesinleşmiş bir ölçü;eğer ki yakışıyorsa yüze . Düz burun yaptıranlara da bişey demek istemem tercih meselesidir. Bu da kimisine daha çok yakışır. Ama benim favorim 1. tasarım.Gen sen bilirsin canım.
Çenene gelecek olursam benim de biraz gerideydi çenem ama yaptırmadım. Seninkisi biraz ama çok az önde ve sammiyim kötü durmuyor. Tüm kusurları kapatmaya çalışırsak ohhhh heryere neşter değdircez o zaman.ortada çok ciddi bir problem yoksa eğer Abartmaya gerek yok derim. Bu benim şahsi fikrim. Herkes kendi bilir.

Merhaba..
Simdiden cok gecmis olsun..Umarim kolay gecer istedigin burna kavusursun..
Darisi basima..

Meslina ..
Nasil icimi rahatlattin bir bilsen allah razi olsun senden..
dun geceden bu yana ruyamda cene ameliyatini goruyorum.Buruna kendimi zor hazirlarken psikolojik cene naisl yaptiririm bilemiyorum..Korkuyorum acikcasi birde 4 aylik kizim var ameliyat tarihini ileri tarih 8 aylik gibi dusnuyorum..cene ameliyati olsam bebegimin bana ihtiyaci var 2 ameliyat iyilesme sureci ister istemez uzicakti ..Moral verdin cok sagol simdi icim rahatladi nasil mutlu oldum :)..Birinci tasarim benimde en cok hosuma giden tasarim oldu bunun uzerinden yola cikicagim tercihlerim zevklerimiz ayni ..Umarim hepimiz istedigimiz burunalra kavusurz verilen emeklerden sonra..

Hoş geldinnnnnnnnnnn:))))
Korkulcak bişey gerçekten de yok. Eskisinden daha iyi olacak en nihayetinde hiç merak etme. Sağlıcakla kal.

dualarım seninle canım inş emre beye koşar adımlarla gitmek bana nasip olacak inşşşş.. :)

çok teşekkür ederim arkadaşlar... beni hepiniz gerçekten de çok motive ediyosunuz, şimdi emre beyin kliniğindeyim.. valla işte geldim sonunda..:26:
ewet inşallaahhh hepimiz için herşey çok güzel olcak...

çok teşekkür ederim arkadaşlar... beni hepiniz gerçekten de çok motive ediyosunuz, şimdi emre beyin kliniğindeyim.. valla işte geldim sonunda..:26:

süper yaaa :) emre beyle birazdan görüşeceksin. bende sabırsızlanıyorrum rabbim senşnlew olsun en güzeli olsun senin için..kendisine cok slm söyle anteptem hastanız en kısa zamanda gelecekmiş de.. :)fıstık gibi burnun olucak inş tatlım

ayyy... canım yaaa çok teşekkür ederim.. ok sölerim selamını ama 5'e doğru gelcekmiş emre bey.. işte laptopum yanımdaydı bende geziniorum nette işte...
inşallah sen de en kısa zaman da ve en güzel şekilde atlatırsın...

Helbest canim hosgeldiin :) hastaneye bugun mu yaracaksin?? Ben de hastanedeyim ameliyatin yarin miydi? Yaninda olurum yarin canim :))

Helbest canim hosgeldiin :) hastaneye bugun mu yaracaksin?? Ben de hastanedeyim ameliyatin yarin miydi? Yaninda olurum yarin canim :))

hoşbulduk canım.. teşekkür ederim....yok ben hastaneye p.tesi yatacam.. inşalah salı günü de hayırlısı ile büyük gün ameliyat...
senin ne zaman ki canım ..geçmiş olsun sana

hoşbulduk canım.. teşekkür ederim....yok ben hastaneye p.tesi yatacam.. inşalah salı günü de hayırlısı ile büyük gün ameliyat...
senin ne zaman ki canım ..geçmiş olsun sana

Canim ben atlattim :) bugun 4. gunum ankaradan geldiim icin hastanede kaliyorum otelden daha iyi haydi hayirlisi o zaman canim simdiden gecmis olsun diyorum :) insallah hersey cok guzel ve gonlunce olur.

Arkadaslar bu arada hastanede olan var mi aranizda tanismak isterim. Su an ameliyatta olan bir arkadas var ama kim bilmiyorum corludan gelmis. Insallah herkesin operasyonu harika gecer ve tam istedikleri gibi muunuslari olur :)

Bu arada o smileyi ben koymadim yanlis anlasilma olmasin kotu yere gelmis telefondan yazdigim icin yanlislikla dokunmusum :s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…