Kizlar merhaba, ben de 11 Ocak ta oldum ameliyat. Ilk gunu saymazsak bugun ikinci gunum, muthis sis ve morum :) ama simdi bile guzel gorunuyor :) hic agrim sizim olmadi, hastanedeyim hala ankaradan geldigim icin. Sagolsun Emre Bey sabahlari yanima ugruyor, hastane de cok rahat. Emre Bey harika bir doktor, cok dogru bir karardi benim icin.. Bakalim yarin kontrol var :)
Taaa ankaradan geldin istanbula ahh canım yaa çok zor olmalı. Benim evim ataşehirde burnumun dibindeydi hastane gene çok korktum. Buz maskesi yap bol bol bari ama üzülme az kaldı 3. günden sonra şişliklerin ve morların hızla inişe geçiyor. Evim burda olduğu için ben 1 gece kaldım. Ertesi sabah Emre Bey gelip kendisi beni taburcu etmişti. Hadi sana da çok geçmiş olsun.
mermaid-06 bende istanbul dışından geleceğim,acaba kaç gün kalıyosun hastanede?sonraki süreç nasıl olacak?ne zmn geri dönebiliyosun ve kontrollere ne kadar sonra tekrar gelmen gerekiyor?çok çok geçmiş olsun,darısı bana:)buarada tampondan az da olsa nefes alabiliyo musun,ben en çok ondan korkuyorum
Aslına bakarsanız bu doktorun yurt dışı hastası daha çok. Gittiğimde çok rastlıyordum.Almanyadan hollandadan çok hasta geliyor ona. Orda bizim doktorlarımız gibi bu işi iyi yapan doğru dürüst Dr. yok ayrıca olanlarda servet istiyor. Ordaki vatandaşlarımızda Atatürk´ün deyimiyle `"Beni Türk hekimlerine teslim edin" söyleminden yola çıkarak rotayı Türkiye ye cevirmişler.
kızlarrr... çok teşekkür ediyorum size yaaa... unicorn, kokusum, PSA85, meslina. feverand(özel mesajların için canım çok iyi motive ediyosun bu arada) ve diğer arkadaşlar hepinize çok teşekkür ediyorum... gerçekten böle gün yaklaştıkça korkularım daha da artıyo ya ki çoğunuz bunu biliosunuz ve beni çok iyi anlıyosunuzdur bi an vazgeçior gibi oluorum, soınra buraya yazdıklarınıza bakınca çok iyi cesaret oluyo.....
ya herkesler mutlu olsun kızlar hepiniz hepimiz mutlu olalım inşallaaaahhh yaaaa...
Haklisin canim ama yinede cok hos ve kücük bir burnun var. Darisi hepimizin basina
aa ben bunu şimdi grdm, çok teşekkürler, evt inş. yeni ameliyat olacak olanlar çok güzel ve istedikleri burunlara kavuşurlar...:))
ewet kızlar ya... gerçekten de öyle oluor... işte sizler beni çok iyi anlıosunuz ama dediğiniz gibi çevredekiler malesef öyle değil ve anlamıolar.. tabi onlar da kendilerine göre haklı olabilir... ya arkadaşlar hele de aile.. ya annemim dırdırı bitmio yaa... beni vazgeçirmek için neler neler söylüo yaa.... belki de o yüzden bakıorum aynaya da burnum güzel gözüküor bana dimi... ammaannn ne biliimm yaa:.. hadi bakalım çıktım bende sizler gibi bi yola inşallah hayırlısı ile atlatırım canlarım... hepiniz öok iyisiniz... teşekkürler...
ben ameliyat olacağım günün gecesinde annem hala vazgeç diyordu..:)) kendisi çok zor beğenen biridir bir de..şimdi iyi ki olmuşsun iyi ki doktoru da sen bulmuşsun diyor (ona kalsa prof.lara fln gidebilirdik çünkü..:)
ameliyat olunca da maalesef ilk başta insanlar hemen küçücük bi burun görmeyi fln bekliyolar...o yüzden tepkileri biraz garip olabiliyor..sende onların bu tepkilerinden etkilenip üzülebiliyorsun..sabırlı olup şeklinin tam oturmasını beklemeyip insanların tepkilerinden etkilenmemek gerek helbestcim ve diğer tüm yeni ameliyat olacak olan arkadaşlar...sonra bir bakıyorsunuz çok güzel ve istediğniz burunlarınız yüzünüzde..diğer insanlara da deyim yerindeyse kapak oluyo..:))
ewet cnm ya.. aynen öyle gerçekten...
dediklerini de dikkate alıcam cnm saol.. ama böle bi tuhafım ya.. sanki ben bu ameliyatı olamayacakmışım gibime de geliyor.. sanki bişiler olcakmış ta bu ameliyat gerçekleşemeyecekmiş gibi allah allah çok garip bi duygu.. yoksam inanamıyorum mu ki ben dahayau..
ben ameliyat olacağım günün gecesinde annem hala vazgeç diyordu..:)) kendisi çok zor beğenen biridir bir de..şimdi iyi ki olmuşsun iyi ki doktoru da sen bulmuşsun diyor (ona kalsa prof.lara fln gidebilirdik çünkü..:)
ameliyat olunca da maalesef ilk başta insanlar hemen küçücük bi burun görmeyi fln bekliyolar...o yüzden tepkileri biraz garip olabiliyor..sende onların bu tepkilerinden etkilenip üzülebiliyorsun..sabırlı olup şeklinin tam oturmasını beklemeyip insanların tepkilerinden etkilenmemek gerek helbestcim ve diğer tüm yeni ameliyat olacak olan arkadaşlar...sonra bir bakıyorsunuz çok güzel ve istediğniz burunlarınız yüzünüzde..diğer insanlara da deyim yerindeyse kapak oluyo..:))
Katılıyorum sana arkadaşım. Bende şuan çok şişim ama biliyorum ki inecek. Ayrıca ah şu anneler varya benim annem ameliyatı olacağım son dakikaya kadar evet aynen öyle hiç abartmıyorum artık ameliyathaneye götürüyorlar beni el sallıyor bana ve diyorki orda korkarsan hemen vazgeç olmak zorunda değilsin gibi şeyler söylüyordu:) Beni vazgeçirmek için son dakkaya kadar elinden geleni yaptı. Bende amma inadım yılmadım :)) İnşallah kararlarımız güzel sonuçlanır ne biz üzülürüz nede onları birdaha üzeriz. Hepimiz için dileğim bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?