• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

Kizlar merhaba, ben de 11 Ocak ta oldum ameliyat. Ilk gunu saymazsak bugun ikinci gunum, muthis sis ve morum :) ama simdi bile guzel gorunuyor :) hic agrim sizim olmadi, hastanedeyim hala ankaradan geldigim icin. Sagolsun Emre Bey sabahlari yanima ugruyor, hastane de cok rahat. Emre Bey harika bir doktor, cok dogru bir karardi benim icin.. Bakalim yarin kontrol var :)

Kizlar merhaba, ben de 11 Ocak ta oldum ameliyat. Ilk gunu saymazsak bugun ikinci gunum, muthis sis ve morum :) ama simdi bile guzel gorunuyor :) hic agrim sizim olmadi, hastanedeyim hala ankaradan geldigim icin. Sagolsun Emre Bey sabahlari yanima ugruyor, hastane de cok rahat. Emre Bey harika bir doktor, cok dogru bir karardi benim icin.. Bakalim yarin kontrol var :)

Taaa ankaradan geldin istanbula ahh canım yaa çok zor olmalı. Benim evim ataşehirde burnumun dibindeydi hastane gene çok korktum. Buz maskesi yap bol bol bari ama üzülme az kaldı 3. günden sonra şişliklerin ve morların hızla inişe geçiyor. Evim burda olduğu için ben 1 gece kaldım. Ertesi sabah Emre Bey gelip kendisi beni taburcu etmişti. Hadi sana da çok geçmiş olsun.

Aslına bakarsanız bu doktorun yurt dışı hastası daha çok. Gittiğimde çok rastlıyordum.Almanyadan hollandadan çok hasta geliyor ona. Orda bizim doktorlarımız gibi bu işi iyi yapan doğru dürüst Dr. yok ayrıca olanlarda servet istiyor. Ordaki vatandaşlarımızda Atatürk´ün deyimiyle `"Beni Türk hekimlerine teslim edin" söyleminden yola çıkarak rotayı Türkiye ye cevirmişler.

mermaid-06 bende istanbul dışından geleceğim,acaba kaç gün kalıyosun hastanede?sonraki süreç nasıl olacak?ne zmn geri dönebiliyosun ve kontrollere ne kadar sonra tekrar gelmen gerekiyor?çok çok geçmiş olsun,darısı bana:)buarada tampondan az da olsa nefes alabiliyo musun,ben en çok ondan korkuyorum:(

Taaa ankaradan geldin istanbula ahh canım yaa çok zor olmalı. Benim evim ataşehirde burnumun dibindeydi hastane gene çok korktum. Buz maskesi yap bol bol bari ama üzülme az kaldı 3. günden sonra şişliklerin ve morların hızla inişe geçiyor. Evim burda olduğu için ben 1 gece kaldım. Ertesi sabah Emre Bey gelip kendisi beni taburcu etmişti. Hadi sana da çok geçmiş olsun.

selam Meslinacım, evet Ankara'dan geldim ama Emre Bey için değer. o kadar çok araştırdım ki en içime sinen Emre Bey oldu hem nefes problemi hem burun estetiği. buz maskesini ilk gün yaptım sadece başka da yapmadım bunaldım :) şişler çeneme indi bugün inşallah sabaha baya toparlamış olurum. çok teşekkür ederim :)

mermaid-06 bende istanbul dışından geleceğim,acaba kaç gün kalıyosun hastanede?sonraki süreç nasıl olacak?ne zmn geri dönebiliyosun ve kontrollere ne kadar sonra tekrar gelmen gerekiyor?çok çok geçmiş olsun,darısı bana:)buarada tampondan az da olsa nefes alabiliyo musun,ben en çok ondan korkuyorum:(

canım merhaba, normalde ameliyattan bir gün önceki ve ameliyat gecesi kalabiliyorsun, evin ya da kalacak yerin varsa çıkarsın. benim nişanlım burada yazşıyor karşıda ama ben gitmek istemedim gidip gelmek hem zor olur hem de sağolsun Emre Bey sabahları uğruyor diye. kanama filan olursa korkarım ben hemen tansiyonum düşüyo çünkü :) hastane müsait olduğu sürece gidene kadar burada kalalım diyoruz anneciğim yanımda. hemşireler de çok iyi. pazartesi günü alçım alınacak, Emre bey iki fün daha kalır öyle dönersin dedi. bir sıkıntı olmazsa inşallah ben çarşambaya dönmeyi istiyorum bakalım. bandaj çıkacağı zaman da gelmeye çalışırım sonra da bilmiyorum henüz konuşmadım doktorumla ama bilgilendiğimde muhakkak buradan sana da yazarım canım. ilk gün nefes alabiliyordum ama artık alamıyorum kan kurudu, aslında kullanılan kremler vs ama çok uğraşıp temizleyemiyorum korkudan hem şiş hem de dikişlere dokunmaktan korkuyorum :) ben dalgıçım, ağızdan nefes almaya alışkınım sanırım biraz :)
canım benim darısı başına olsun inşallah korkma, ilk günler zor ama uykusuzluk vs yüzünden, oda da çok sıcak :) ağrı sızı olmuyor ,değdi diicem inşallah :)

kızlarrr... çok teşekkür ediyorum size yaaa... unicorn, kokusum, PSA85, meslina. feverand(özel mesajların için canım çok iyi motive ediyosun bu arada) ve diğer arkadaşlar hepinize çok teşekkür ediyorum... gerçekten böle gün yaklaştıkça korkularım daha da artıyo ya ki çoğunuz bunu biliosunuz ve beni çok iyi anlıyosunuzdur bi an vazgeçior gibi oluorum, soınra buraya yazdıklarınıza bakınca çok iyi cesaret oluyo.....
ya herkesler mutlu olsun kızlar hepiniz hepimiz mutlu olalım inşallaaaahhh yaaaa...:64::64::64:

Aslına bakarsanız bu doktorun yurt dışı hastası daha çok. Gittiğimde çok rastlıyordum.Almanyadan hollandadan çok hasta geliyor ona. Orda bizim doktorlarımız gibi bu işi iyi yapan doğru dürüst Dr. yok ayrıca olanlarda servet istiyor. Ordaki vatandaşlarımızda Atatürk´ün deyimiyle `"Beni Türk hekimlerine teslim edin" söyleminden yola çıkarak rotayı Türkiye ye cevirmişler.

evet cok dogru bende yurt disindan gelen bir hastayim,, ve burda insanlar daha az estetik ameliyati olduklari icin doktorlari cok tecrübeli bulmuyorum..
emre beyide 1,5 sene önce bu forumda okumustum o günden beri hep takip ettim ameliyatlarini bu topik üzerinde .. kendisi bir kbb doktoru olmasina ragmen bu iste o kadar ustalastiki, neredeyse hergün 2 ameliyat yapiyor ve isinin ustasi oluyor..
gözü kapali gittim diyebilirim..
iyikide gitmisim .. burdaki doktorum bile cok begendi burnumu .. ( dip not kalin deriliyim 1,5 ay oldu sisim henüz)

ameliyat olacak bütün arkadaslara gecmis olsun simdiden

kızlarrr... çok teşekkür ediyorum size yaaa... unicorn, kokusum, PSA85, meslina. feverand(özel mesajların için canım çok iyi motive ediyosun bu arada) ve diğer arkadaşlar hepinize çok teşekkür ediyorum... gerçekten böle gün yaklaştıkça korkularım daha da artıyo ya ki çoğunuz bunu biliosunuz ve beni çok iyi anlıyosunuzdur bi an vazgeçior gibi oluorum, soınra buraya yazdıklarınıza bakınca çok iyi cesaret oluyo.....
ya herkesler mutlu olsun kızlar hepiniz hepimiz mutlu olalım inşallaaaahhh yaaaa...:64::64::64:

Ben de ara ara vazgeçiyordum ama sonra bunu ne kadar uzun yıllardan beri çok istediğimi düşünerek ve burnumun en çirkin haline (sol profilden:) sık sık bakarak kararımın arkasında durmaya çalıştım ve işe yaradı:) Birde çoğu kimseyle paylaşmamaya çalıştım. Özellikle güzel burunlu arkadaşlarım bu fikri çok gereksiz buluyorlardı. anlayamadıkları için tabii. Bu iş gerçekten cesaret isteyen bir mevzu. Ameliyattan sonra kendime accayip bir güven geldi. Burnum hem sağlıklı değil hemde güzel durmuyor. Bu acı ama gerçek.Kararımın arkasında durdum ve gerçekleştirdim. Umarım daha da iyi olacak önce Allahın izniyle.Sende böyle düşün. :65:

bu vazgecme burnun güzel gözükme olayi herkeste oluyor
benim pazartesi emre beyle görüsmem sali ameliyatim vardi
emre bey resimlerimi falan cekti
aman allahim benim o kocaman burnum gözüme bir güzel gözükmeye basladi :60: :60: :60:
resmen acidim heralde anac yüregim kesilmesine üzüldü :60:

ewet kızlar ya... gerçekten de öyle oluor... işte sizler beni çok iyi anlıosunuz ama dediğiniz gibi çevredekiler malesef öyle değil ve anlamıolar.. tabi onlar da kendilerine göre haklı olabilir... ya arkadaşlar hele de aile.. ya annemim dırdırı bitmio yaa... beni vazgeçirmek için neler neler söylüo yaa.... belki de o yüzden bakıorum aynaya da burnum güzel gözüküor bana dimi... ammaannn ne biliimm yaa:.. hadi bakalım çıktım bende sizler gibi bi yola inşallah hayırlısı ile atlatırım canlarım... hepiniz öok iyisiniz... teşekkürler...:10::10::10:

ewet kızlar ya... gerçekten de öyle oluor... işte sizler beni çok iyi anlıosunuz ama dediğiniz gibi çevredekiler malesef öyle değil ve anlamıolar.. tabi onlar da kendilerine göre haklı olabilir... ya arkadaşlar hele de aile.. ya annemim dırdırı bitmio yaa... beni vazgeçirmek için neler neler söylüo yaa.... belki de o yüzden bakıorum aynaya da burnum güzel gözüküor bana dimi... ammaannn ne biliimm yaa:.. hadi bakalım çıktım bende sizler gibi bi yola inşallah hayırlısı ile atlatırım canlarım... hepiniz öok iyisiniz... teşekkürler...:10::10::10:

ben ameliyat olacağım günün gecesinde annem hala vazgeç diyordu..:)) kendisi çok zor beğenen biridir bir de..şimdi iyi ki olmuşsun iyi ki doktoru da sen bulmuşsun diyor (ona kalsa prof.lara fln gidebilirdik çünkü..:)
ameliyat olunca da maalesef ilk başta insanlar hemen küçücük bi burun görmeyi fln bekliyolar...o yüzden tepkileri biraz garip olabiliyor..sende onların bu tepkilerinden etkilenip üzülebiliyorsun..sabırlı olup şeklinin tam oturmasını beklemeyip insanların tepkilerinden etkilenmemek gerek helbestcim ve diğer tüm yeni ameliyat olacak olan arkadaşlar...sonra bir bakıyorsunuz çok güzel ve istediğniz burunlarınız yüzünüzde..diğer insanlara da deyim yerindeyse kapak oluyo..:))

ben ameliyat olacağım günün gecesinde annem hala vazgeç diyordu..:)) kendisi çok zor beğenen biridir bir de..şimdi iyi ki olmuşsun iyi ki doktoru da sen bulmuşsun diyor (ona kalsa prof.lara fln gidebilirdik çünkü..:)
ameliyat olunca da maalesef ilk başta insanlar hemen küçücük bi burun görmeyi fln bekliyolar...o yüzden tepkileri biraz garip olabiliyor..sende onların bu tepkilerinden etkilenip üzülebiliyorsun..sabırlı olup şeklinin tam oturmasını beklemeyip insanların tepkilerinden etkilenmemek gerek helbestcim ve diğer tüm yeni ameliyat olacak olan arkadaşlar...sonra bir bakıyorsunuz çok güzel ve istediğniz burunlarınız yüzünüzde..diğer insanlara da deyim yerindeyse kapak oluyo..:))

ewet cnm ya.. aynen öyle gerçekten...
dediklerini de dikkate alıcam cnm saol.. ama böle bi tuhafım ya.. sanki ben bu ameliyatı olamayacakmışım gibime de geliyor.. sanki bişiler olcakmış ta bu ameliyat gerçekleşemeyecekmiş gibi allah allah çok garip bi duygu.. yoksam inanamıyorum mu ki ben daha :50::52:yau..

ewet cnm ya.. aynen öyle gerçekten...
dediklerini de dikkate alıcam cnm saol.. ama böle bi tuhafım ya.. sanki ben bu ameliyatı olamayacakmışım gibime de geliyor.. sanki bişiler olcakmış ta bu ameliyat gerçekleşemeyecekmiş gibi allah allah çok garip bi duygu.. yoksam inanamıyorum mu ki ben daha :50::52:yau..

evt cnm ameliyat olana kadar sanki hiç olmayacakmışsın gibi gelir...normal tüm bunlar...hiç endişe etme...:))) iyi düşün iyi olsun...:))

kızlar hepinize gecmis olsun diyim öncelikle.. benim bi sorum olcak ben 27 ocakta ameliyat olcam ama burunla birlikte ceneme de implant olcak.. benim gibi ikisini yaptıran arkadaslar varsa beni bilgilendirirseniz cok sevinirim.. özellikle ameliyat sonrası hakkında..

Katılıyorum sana arkadaşım. Bende şuan çok şişim ama biliyorum ki inecek. Ayrıca ah şu anneler varya benim annem ameliyatı olacağım son dakikaya kadar evet aynen öyle hiç abartmıyorum artık ameliyathaneye götürüyorlar beni el sallıyor bana ve diyorki orda korkarsan hemen vazgeç olmak zorunda değilsin gibi şeyler söylüyordu:) Beni vazgeçirmek için son dakkaya kadar elinden geleni yaptı. Bende amma inadım yılmadım :)) İnşallah kararlarımız güzel sonuçlanır ne biz üzülürüz nede onları birdaha üzeriz. Hepimiz için dileğim bu.

Katılıyorum sana arkadaşım. Bende şuan çok şişim ama biliyorum ki inecek. Ayrıca ah şu anneler varya benim annem ameliyatı olacağım son dakikaya kadar evet aynen öyle hiç abartmıyorum artık ameliyathaneye götürüyorlar beni el sallıyor bana ve diyorki orda korkarsan hemen vazgeç olmak zorunda değilsin gibi şeyler söylüyordu:) Beni vazgeçirmek için son dakkaya kadar elinden geleni yaptı. Bende amma inadım yılmadım :)) İnşallah kararlarımız güzel sonuçlanır ne biz üzülürüz nede onları birdaha üzeriz. Hepimiz için dileğim bu.

çok geçmiş olsun meslinacım...evt hiç yorumlara, bakışlara ya da yapılmayan yorumlara bile takılmayın..üzmeyin kendinizi sakın...zaman geçtikçe güzelleşio burunlar şarap gibi..:)))
ahaha senin annen benimkinden daha israrlı çıkmış...çok şükür benimki ameliyata girmeden önce odada beklerken, çok büyük burnun yav diyebilmişti...:))) sanki o an anlamış gibi..:)))
evt arkadaşlar umarım herkes çok mutlu olur sonuçlardan benim de meslina gib dileğim bu...güzel burunlar...mutlu insanlar...:))

Merhaba ..
Ameilyat olanlar giderek cogaliyor darisi basima diyerek hepinize cok gecmis olsun diyrum..
Kizlar cene ameliyatini nedem oluyorsunuz? Ben resimlerime aynaya baktigimda bir seyi begenmiyorum ama tam karar veremedim komik ama burnumdan sorun oldugunu dusundum acaba baska bir ameliyata ihtiyacim varmi? Bir kac doktorlar gorusmustum Emre Bey'den once tabi su an keisn kararim Emre bey kendisi ilede mesajlastim zaman ayarlamaya calisiyorum ..Resimleri ekliyim birde siz bakin bende ne sorun var yorumlarinizi bekliyorum kizlar...

Back