sonunda benimde ameliyat tarihim kesinlesti subat ortasi gibi türkiyeye gelip bende oluyorum yillardir hayalini kurdugum ama bir türlü cesaret edemegim ameliyati kizlar iyiki varsiniz aylardir okuyorum burayi pek yazmasamda yazdiklariniz emre beye olan inancimi artirdi ve ameliyat icin cesaretim artirdi umarim benimde burnusum en az sizinkiler gibi güzel olurbu arada ameliyat sonrasi cok fazla kilo kaybi oluyormu kizlar tek korkum bu :18:
Kurapiyecim git gide dahada guzel olcak eminim sdiger resime bakarak sisler biraz inmis canim
Benimkilerde kesin gec inecek cunku cok hareketliyim dinlenmek ne bilmyorum
Ameliyattan sonra 4. Gun taksimde kahvaltiya, 7 gunde fransiz sokagina aksam yemegine giitim arkadaslarla donmeden son son gorustum( bunlarin faktoru vardir iyicr sistim
Birde bu sert seyler yememe konusunda tam istikrarli olamiyorum
Mesela jelibon sertmi
Sizin 1 ay hic agziniza surmediginiz seyler varmi kizlar nelere dikkat edeyim
sonunda benimde ameliyat tarihim kesinlesti subat ortasi gibi türkiyeye gelip bende oluyorum yillardir hayalini kurdugum ama bir türlü cesaret edemegim ameliyati kizlar iyiki varsiniz aylardir okuyorum burayi pek yazmasamda yazdiklariniz emre beye olan inancimi artirdi ve ameliyat icin cesaretim artirdi umarim benimde burnusum en az sizinkiler gibi güzel olurbu arada ameliyat sonrasi cok fazla kilo kaybi oluyormu kizlar tek korkum bu :18:
Cnm o bantlardan güzel birşey çıkacak bayağı belli oluyor.Artık işin sabra kaldı oda zor oluyo açıkçasıhergün birşeye takılıyorsun sen takılmasan çevrendeki negatif insanlar etkiliyor Ben 15 gun sert şeylere dikkat ettim nerdeyse ekmeğin bile sert tarafını yemedim ama sonra ufaktan başladım.Sert olarak leblebi fındık türü şeyler hiç denemedim yemeyi halada yemiyorum birde sakız gibi uzun çiğneme aktivitesi gerektiren şeylerden uzak duruyorum.ama bana Emre bey şunu yap bunu yapma demedi ben kendim 1 ay sert konusuna dikkat ettim ki hoş sen etmesende yüz kasların zorla dikkat ettiriyor bugün grisini ile sert olayını aştım (biraz salya sümük olduama :):) jelibon sert değil ama oda sakızımsı çok çiğniyosun daha yeni sen az daha sabret
feverand sende haftaya oluyorsun degilmi kuzucuk ???
gunaydin oncelikle herkese ben yurt disinda yasiyorum burun icin turkiyeye gelecegim devamli internetten doktor arastiriyorum ama bole arastirmak banaguven vermiyor acikcasi dr. emre ilhan hakkinda cok guzel yorumlar okudum tavsiye edermisiniz yani nasil bir doktor. amelyattan sonra cok agrili bir donem yasaniyor mu ne kadar surede hersey tamamen gecmis oluyor sislikler morluklar vs. kizlar lutfen beni bilgilendirirseniz cookk cooook mutlu olurum
@sevdalinka, evet cnm fotolardan kacarimsu anda sis oldugundan zaten önceki burnumdanda pek fazla bir farki yok, bu da bende daha cook cok aylar devam edecekmis ama kurapiyenin burnuna bakarsan ayni sayilir benimkisi biraz daha sis hali
Sevdalinkacım çok ince eleyip sık dokuyorsun belliki, hak vermiyorda değilim yüzün değişicek sonucta ama merak ettim sen Barış beylede Emre beylede görüştün hatta tasarım yaptırdın sanırım(yanlış hatırlıyorsam)Şu anki halini resim koyabilirmisin sende
Eki Görüntüle 113609 Eki Görüntüle 113610 Eki Görüntüle 113613 Eki Görüntüle 113614
arkadaslar ben 4ay önce ameliyat oldum. fotoğraflarımı ekledim yeni ve eski hallerini görmek istersiniz ameliyatı düşünenler, ben de çok baktım sitelere internet aracılığıyla buldum Emre Beyi ve çok tavsiye ediyorum. benim burnum göründüğü gibi kırığım vardı ayrıca yamuktu ve de nefes alma problemim de vardı tabii. şu an burnumdan her bakımdan çok memnunum. hiç bir şekilde nefes alma problemim yok, görünüşü de çok hoşuma gidiyo. bunlar dışında sormak istedikleriniz olursa yanıtlarım =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?