Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

Cnm içte ne kadar uğraştığına bağlı değişir muhtemelen süresi (bende somuştum Emre beye içerde uğraştık kemikle etle falan o bıraz olucak benzeri bir cümle kurmuşTu)ama benim 3.hafta sonunda genizden konuşma normale döndü.Şimdi sadeCE hapşırmaya bağlı tıkanma olursa oluyor.Bendede şu aralar nefes alırken fıslama durumu varki Emre bey 2-2,5 ayı bulur demişti onada.Yaşadığın yeri ve soğuk derecesini bilmiyorum ama ben geçen pazar hüngür hüngür ağladım resmen suratıma yumruk yemiş gibiydim.Asıl sızlamayı o zaman gör diycem ben sana

Aynen bendede anlattigin gibi durum iste, yani takmiyim diyorum ama sonrada 'ya acaba haklilarmi' fln diye dusunmeye basliyorum.. Ameliyati istiyorum, baya ara$tirdim ama cevrem boyle yaptikca iyice korkuyorum pisman olmakdan:44:

Canim ya$im 21' , aslinda $imdiye kadar hic boyle burun ameliyati falan diye du$unmemi$tim. Yani resimlerime falan baktigimda, ya ne igrenc duruyo profilden, $oyle gulmeyim boyle gulmeliyim falan diye rahatsizlik duyuyordumda, evet ameliyat olmam gerek du$uncesi aslinda aklima hic gelmemi$ti. Ameliyat olan arkada$larin ba$arili ve guzel burunlarini gorunce, neden bende olmuyorumki diye dusundum ve karar verdim olmaya.. Mutlu olup olmayacagimi bilemiyorum, bu sekilde cok mutsuz degilim Allaha sukur, ancak daha iyi olabilir diye dusunuyorum.. Guzel bir buruna kavu$ursam tabiki cok mutlu olurum, e bunuda ameliyat olmadan bilemiyoruz malesef Hepimizin hakkinda hayirlisi olsun

canim benimde icte ugrasti ,burun etleri kücültüldü burun catisinda deviasyon varmis yukarida biryerde o düzeltildi demek o yüzden zonklamalarimda birazcik eee daha cok yeni 11 gün panik yapmiyorum . Babam saka yapiyor sesinidemi degistirttin diyor

yasadigim yerde bol soguk bol kar bol ki§ var yaa ( disariya cikmamaya gayret ediyorum...
sen gripmi olmustun sizlama ondan dolayimi oldu...insallah tekrardan olmam zaten ameliyat öncesi 2 kere üst üste yakaladi beni bu hastalik .. resmen korkuyorum disariya cikmaya türkiyeden carsamba günü geldim bugun cumartesi ve ben disariya adimimi atmadim henüz

Son düzenleme:

Yok cnm grip olmadım ama benim şansıma ameliyat sonrası hava hep çok güzel gitti geçen hafta yeni burunla ilk soğukla yüzleştim derlerdi inanamazdım sızlar diye.Ciddi sağlam sızlıomuş Kendine dikkat et ben bugün iki göz şeklinde dolaştım desem yeridir yani:))) ama yine şişti nihai sonuç hep aynı değişmiyor

Aynen bendede anlattigin gibi durum iste, yani takmiyim diyorum ama sonrada 'ya acaba haklilarmi' fln diye dusunmeye basliyorum.. Ameliyati istiyorum, baya ara$tirdim ama cevrem boyle yaptikca iyice korkuyorum pisman olmakdan:44:

ben de öyle tereddüte düşmüştüm herkes karşıydı ameliyatıma kkdaki emre ilhan hastaları hariç
ama hiç pişman olmadım ameliyat olduğuma hatta daha önce olmadığıma pişmanım :)

E_61 canın senın yasadıgın seyın aynısını bende yasıyrm hatta daha fazlasını bıle belkı benımde aılemde annem harıc ( kı o da aslında gerek yok senın guzellıgın sana yeter de artar ya bısey olursa ama taktın işte bıkere kafaya dıo sureklı) herkes aşırı sekılde karsı çıkıo hatta ben babama estetıkten zıyade burnumda saglık sorunu var nefes alamıyrm kemık egrılıgı hatta kırık falan muhabbetınden gırmıstım konuya ama keısnlıkle karsı çıkıolar..aynen kurabıye gıbı benımde abım çok pısman olcaksın iğrec olcak estetık dıe bagıran bı burnun olcak bak gor sen depresyonlara gırceksın zaten kendıne ozguvenın yok senın olsaydı bole bı sacmalıga gırısmezdın asıl sorunun bu bence psıkologa gıt kendınde guvenın gelsın daha mantıklı gıbı seyler soyluolar ve amelıyattan sonra kımseye dert yanamıycaksın gıbı seyler soyluo ve ya basrısz olursarevıze olman gerekırse bende dahıl omak uzre kımse sana maddı manevı detsek vermıycek o zman basının caresıne bakarsın artık tarzı seyler dusnebılımusun..oyle buyuk bı psıkolojık baskı kı bu yapayanlız gırıyrz olaya sahsen ben oyleyım destekleyen kımse yok zaten aılem dısında en yakın arkadalarıma bıle soylemdım çünku bılıorum kı onlar da anlamıycak..bızı bızden baska kımse anlamıo arkadaslar ve ben zaten anlatmaktan da vazgectım hıc yorum yapmıorum sadece goze aldım sonuclarına da katlanıcam kımseye ıhtıyacm yok dıorum baskada bısı demıyrm yanı.. allah yardımzcımz olsun şu işten hayırlısıyla bı çıkabılsem var ya tek duam bu..

ya sadece biz birbirirmizi anlıyoruz .benım ekonomık özgürlügüm var cok sukur ama aılem gunah ıste kotu olur falan anestesının rıskı yuksek ölebilirsin falan ne guzel burnun bı suru sey söylüyorlar.ama ben yaptırmak ıstıyorum allaha sukur hos bır bayanım ama suslenıp puslenıp dısarıya cıkarken burnum hep gozume batıyor kucuk olsa super olurum dıyorum takıntı oldugunu sanmıyorum ama kucuk burunla daha mutlu olacagım buna emınım.....

Gercektende soylediginiz gibi kizlar, demekki hepimiz neredeyse ayni seyleri yasiyormu$uz bu psikolojiyi baskalarinin anlamasi gercekten zor. Bende arkadaslarima tam konuyu aciyordum, tepkilerini gorunce direk vazgectim. Artik ameliyat oldugumda yorumlarini cok merak ediyorum

Kizlar, Emre bey 'Erkek' burunlarinda nekadar ba$arili? Ameliyat olmu$ olan arkadaslar, hic kontrolde Emre beye gelen erkek hastalara rasladinizmi?

Nerdeyse her gittiğimde burnu bandajlı erkek hasta görüyorum mutlaka.. onlar foruma girmiyo sanıyoruz ama foto eklemeyenlerin bir kısmı erkek muhtemelen:)

Arkadaslar 2 haftam kaldi.. 25.12.2010 amelyat olcam cok heyecanliyim ve de cok korkuyorum...
Hem narkosdan hem tamponlardan hemde nasil olacagindan.. Simdiken basladi

arkadaslar bırkac resmımı ekledım.bakıp burnum hakkında yorum yapın ıhtıyacım var demı ayrıca yakından cekılen foto koyacaktım fotograf makınesıyle cekıldıklerımı bırturlu ekleyemedım bıraz uzak resımler ama yorumları beklıyorum umarım sadece arkadaslar goruyordur oyle olacak sekılde yaptım ama...

ben baktim canim resmine cok asiri büyük degil ama normalden büyük duruyor evet.. ameliyat olup olmamakta buna sadece kendin karar verirsin .. benim burnumun eski halini biliyorsun benimki cok daha büyüktü o yüzden hic tereddüt etmedim ameliyat icin..
bu konuda en dogru karari sen verirsin kendinle bu yüzden barisik olamiyorsan yaptir derim ..

bir gercek var ortada: egerki bir insan kafasina estetik fikrini koyduysa yedi cihan bir araya gelse vazgeciremiyor bu fikrinden .. sekil a yani ben :)) herkesi ikna ettim 1,5 yil sürdü ama oldu en sonunda bu konuda istikrarli olmak cok önemli

güzel bir kizsin böylede güzelsin onuda söyliyeyim... birde giresunlusun sanirim .. yol tabelesine bakarak söylüyorum

Nerdeyse her gittiğimde burnu bandajlı erkek hasta görüyorum mutlaka.. onlar foruma girmiyo sanıyoruz ama foto eklemeyenlerin bir kısmı erkek muhtemelen:)

ben tamponlari cikarttirmak icin gittigimdede iki ön görüsme erkek hastasi vardi ertesi gün ameliyat olacak :)
yurt disindan gelmislerdi ...
ben erkek hastasida cok biliyorum ve bu konuda sana katiyorum esocum

yok tatlım gıresunlu deılım tatıle gıtmıstım haklısın cok takıntı yapıyorum ve yaptıracagım ama korkularım var.anestezıden korkuyorum bıde burdakı herkezın dogal ama ben 10 gun sonra ıse baslamak zorundayım. musterılerın hepsının gecmıs olsun veya aaaa burnunumu yaptırdı demelerınden korkuyorum. kucuk yer ve kucuk sube herkez bu halımı bılıo alay ederler dıe korkuyorum ne gerek vardı nıe yaptırdı falan dıye yanı cok bellı oluyormu estetıklı gıbı durmuyor demı resımler ole deıl ama gercegını merak edıyorum.sen gerceklerını gormussundur bıde burnumda bıraz sıyah nokta var. bunlar amelıyat ıcın sorun olusturuyormu ya...cevaplarsan sevınırım

canım açıkçası gerçekten ameliyat olmaya karar verdiysen bu tip şeylere takılmazsın diye düşünüyorum.yani ne ameliyattan sonra başkası ne der diye, ne de acaba burnum iyi mi kötü mü diye düşünmezsin.burada sana 20 kişi birden 'hım evet ameliyat olmalısın' dese ama senin içinde tereddüt kalsa o zaman ameliyat sonrası sızlanırsın bu zahmete değer mi diye. 20 kişi de birden 'hayır olma çok güzel' dese ve bu fikrini ertelesen yine içinde kalır. bence bu kararı vermenin bir eşik değeri var ve o eşik değerini geçince ne maddiyatı, ne ameliyat sonrası zahmeti ne başkaları ne der'i düşünüyorsun. ben de dahil bu forumda tanıdığım pek çok kişi bu kararı kendi başlarına alıp etrafına pek yaymadan, zaten kararlı bir şekilde doktorunu seçti, ameliyat oldu. sana önerim budur. sonuçta biz sen gerçekten ameliyat olmak istiyorsan gerekli manevi desteği sağlarız, ama ameliyat masasına yalnız yatılıyor. bana göre resimlerin hoş, güzel bir bayansın; bir başkasına göre kesinlikle ameliyat olman gerekiyordur;ama ben ameliyat olmuş biriyim ve eski(şu an senin içinde olduğun) psikolojiden uzağım,belki de sana kesinlikle ameliyat olmalısın diyen biri de hiç ameliyat olmadı? neye göre fikirlerimizi baz alacaksın? benim düşüncem bu:) sevgiler

ben de sağlık sorularından girmiştim evdekileri razı etmek için sonra açmışken estetik de yapcak demiştim .benim çevremdekiler biliyordu ameliyat olacağımı ve söylediğime pişman olmuştum.herkes sanki güzel olmasa ben sana demiştim demek için can atıyo gibiydi.ameliyat sabahı bile annem boşver parayı gidelim hadi burdan dedi.sadece birkaç arkadaşm destek oldu.
şimdi de şiş olduğu halde herkes ne güzel olmuş burnun tüm ifaden değişti filan diyor.
ama diğer arkadaşların dediği gibi bu kararı verdikten sonra kimin ne dediği umrunda olmuyo ben hatta daha da inatlaşmıştım herkes karşı çıktıkça bu benim kararım benim sağlığım benim yüzüm diye atarlanmıştım filan sonra doktorla görüşünce de korkum kalmamıştı.
estetik ameliyat olucaz deyince bizi sorunlu,çıldırmış filan sanıyorlar ama bence bu daha güzel olmak için saç boyatmanın bi kaç kademe üstü sadece
yoksa eski burnumla da kendimi ucube gibi filan hissetmiyordum ama daha güzel olmak varken niye olmayalım yani :)
farklı açılardan çekilmiş bazı fotolarını beğenmiyorsan , saçını topladığında burnun gözüne batıyosa ve bu yıllardır sürüyorsa yaptır derim abartıldığı gibi zor bi ameliyat değil şayet psikolojin buna hazırsa :)

Sonucta sen nasil istersen oyle yapilir senin burnunda .. Zaten seni taniyan ameliyat oldugunu bilecektir .. Oncesinde olmasa bile sonrasinda .. Sonucta degisim icin yatiyoruz bicak altina.. Seni tanimayan biriside sanmamki anlasin.. Ama kafanda bitirmen gerekir yorumlari tepkileri vs vs vs. Ben estetik olmus yani canli sadece bandajli kisileri gordum ..
Ve ben bu ameliyati cok istedigim icin gozum kimseyi gormedi. Sadece cekirdek aileme soyledim ve 1 arkadasima onlarda annem ve arkadasim disinda onaylamadilar ama konusmadilarda olumsuz o yonden rahattim.. Sadece esim beni cok zorladi ok diyene kadar..
Eger sen gerek goruyorsan olay bitmistir :))

Kurapiye naaptin kiz sac boyama diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…