ameliyattan sonra oldu nefessiz kalacagim diye korkuyorum hem burundan hem agizdan aliyorum sanirsam..
evet o zonklama cok oluyor sanirim cok gülüyorum ondan ....emre beyede tarif etmistim sanki burnumun üstünde damarlar var hepsi birden atiyorlar demistim .. oda yorgunluktan asiri yüklenmeden demisti bana.. bundan sonra birazcik gülmemem gerekiyor sanirim :)
sagol esocum..
o ne gerek var diye vazgeçirmeye çalışanların hepsi ameliyat olunca morarıyo. beni de canla başla çevremdeki herkes vazgeçirmeye hatta korkutmaya çalıştı.abimin ilk sözü çok çirkin olacak ,çok pişman olacaksın oldu , herkes kurbanlık koyun gibi yatırcaklar tak tuk burnunu kırcaklar ,en zor ameliyat burun ameliyatı gibi saçmalıklarla elinden geleni yaptı moralimi bozup vazgeçirmek için.
ama sallamadım şimdi hepsi ne güzel oldu diyolar ya da çekemeyenler morarıyo hiç yorum yapmıyo :)
öenmli olan senin ne istediğin hazır değilsen yaptırma ama istiyosan da bekleme
Eğer aynaya baktığında var olan görüntüden rahatsızlık duyuyorsan ve mutlu değilsen düşünme derim.Çünkü ilerde kabullenme diye birşey olmuyor.Ben ilk 19 yaşımda yaptırıcam dedim.Ailem olmaz dedi ne gerek var dedi onlarınki ya bişe olursa endişesiydi anestezi nede olsa korkusuydu maddi olarak bağımlıydım yaptıramadım.Bekliyim dedim 24de karar verdim aman delimisin ağrısına sızısına değmez mis gibi kaşı gözü yerinde kızsın çok güzelsin ne gerek var dediler.Son karar verdiğimde uzunca bir zaman dr araştırdım olan kişilerle irtibat kurdum paramı ayarlayıp en yakın arkadaşıma bile söylemeden yattım oldum.Yaşımda 29 oldu bu arada yani eğer bi defa istioırum yaptırıyım dediysen burnununla barışamadınsada sadece ertelersin yaşını bilmiyorum ama geciktirmeninde bir mantığı yok bence Arkadaşım ilk gördüğünde deli cesareti var sende dedi dünde cesaretim olsa bende yaptırırm dedi.Ben olan arkadaşların hiçbirinin başkası için olduğunu düşünmüyorum buradaki hemen hemen herkes kendi için oluyor bu amelıyatı onun için bence sen bu soruyu kendine sor ben bu ameliyatı gerçekten olmak istiyormuyum ve çok mutlu olacakmıyım diye
Cnm içte ne kadar uğraştığına bağlı değişir muhtemelen süresi (bende somuştum Emre beye içerde uğraştık kemikle etle falan o bıraz olucak benzeri bir cümle kurmuşTu)ama benim 3.hafta sonunda genizden konuşma normale döndü.Şimdi sadeCE hapşırmaya bağlı tıkanma olursa oluyor.Bendede şu aralar nefes alırken fıslama durumu varki Emre bey 2-2,5 ayı bulur demişti onada.Yaşadığın yeri ve soğuk derecesini bilmiyorum ama ben geçen pazar hüngür hüngür ağladım resmen suratıma yumruk yemiş gibiydim.Asıl sızlamayı o zaman gör diycem ben sana
canim benimde icte ugrasti ,burun etleri kücültüldü burun catisinda deviasyon varmis yukarida biryerde o düzeltildi demek o yüzden zonklamalarimda birazcik eee daha cok yeni 11 gün panik yapmiyorum . Babam saka yapiyor sesinidemi degistirttin diyor
yasadigim yerde bol soguk bol kar bol ki§ var yaa( disariya cikmamaya gayret ediyorum...
sen gripmi olmustun sizlama ondan dolayimi oldu...insallah tekrardan olmam zaten ameliyat öncesi 2 kere üst üste yakaladi beni bu hastalik .. resmen korkuyorum disariya cikmaya türkiyeden carsamba günü geldim bugun cumartesi ve ben disariya adimimi atmadim henüz
Aynen bendede anlattigin gibi durum iste, yani takmiyim diyorum ama sonrada 'ya acaba haklilarmi' fln diye dusunmeye basliyorum.. Ameliyati istiyorum, baya ara$tirdim ama cevrem boyle yaptikca iyice korkuyorum pisman olmakdan:44:
Gercektende soylediginiz gibi kizlar, demekki hepimiz neredeyse ayni seyleri yasiyormu$uzbu psikolojiyi baskalarinin anlamasi gercekten zor. Bende arkadaslarima tam konuyu aciyordum, tepkilerini gorunce direk vazgectim. Artik ameliyat oldugumda yorumlarini cok merak ediyorum
Kizlar, Emre bey 'Erkek' burunlarinda nekadar ba$arili? Ameliyat olmu$ olan arkadaslar, hic kontrolde Emre beye gelen erkek hastalara rasladinizmi?
arkadaslar bırkac resmımı ekledım.bakıp burnum hakkında yorum yapın ıhtıyacım var demı ayrıca yakından cekılen foto koyacaktım fotograf makınesıyle cekıldıklerımı bırturlu ekleyemedım bıraz uzak resımler ama yorumları beklıyorum umarım sadece arkadaslar goruyordur oyle olacak sekılde yaptım ama...
Nerdeyse her gittiğimde burnu bandajlı erkek hasta görüyorum mutlaka.. onlar foruma girmiyo sanıyoruz ama foto eklemeyenlerin bir kısmı erkek muhtemelen:)
yok tatlım gıresunlu deılım tatıle gıtmıstım haklısın cok takıntı yapıyorum ve yaptıracagım ama korkularım var.anestezıden korkuyorum bıde burdakı herkezın dogal ama ben 10 gun sonra ıse baslamak zorundayım. musterılerın hepsının gecmıs olsun veya aaaa burnunumu yaptırdı demelerınden korkuyorum. kucuk yer ve kucuk sube herkez bu halımı bılıo alay ederler dıe korkuyorum ne gerek vardı nıe yaptırdı falan dıye yanı cok bellı oluyormu estetıklı gıbı durmuyor demı resımler ole deıl ama gercegını merak edıyorum.sen gerceklerını gormussundur bıde burnumda bıraz sıyah nokta var. bunlar amelıyat ıcın sorun olusturuyormu ya...cevaplarsan sevınırımben baktim canim resmine cok asiri büyük degil ama normalden büyük duruyor evet.. ameliyat olup olmamakta buna sadece kendin karar verirsin .. benim burnumun eski halini biliyorsun benimki cok daha büyüktü o yüzden hic tereddüt etmedim ameliyat icin..
bu konuda en dogru karari sen verirsin kendinle bu yüzden barisik olamiyorsan yaptir derim ..
bir gercek var ortada: egerki bir insan kafasina estetik fikrini koyduysa yedi cihan bir araya gelse vazgeciremiyor bu fikrinden .. sekil a yani ben :)) herkesi ikna ettim 1,5 yil sürdü ama oldu en sonunda bu konuda istikrarli olmak cok önemli
güzel bir kizsin böylede güzelsin onuda söyliyeyim... birde giresunlusun sanirim .. yol tabelesine bakarak söylüyorum
Arkadaslar 2 haftam kaldi.. 25.12.2010 amelyat olcam cok heyecanliyim ve de cok korkuyorum...
Hem narkosdan hem tamponlardan hemde nasil olacagindan.. Simdiken basladi
. kucuk yer ve kucuk sube herkez bu halımı bılıo alay ederler dıe korkuyorum ne gerek vardı nıe yaptırdı falan dıye yanı cok bellı oluyormu estetıklı gıbı durmuyor demı resımler ole deıl ama gercegını merak edıyorum.sen gerceklerını gormussundur bıde burnumda bıraz sıyah nokta var. bunlar amelıyat ıcın sorun olusturuyormu ya...cevaplarsan sevınırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?