Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

ilk amelıyat 5000 tl ben kendısıyle ıkı kere görüşmeye gıttım ama revizyon konusunda değişik soylentıler var en ıyısı asıstanını arayarak bilgı alabılırsın..

öncelikle paylaşımda bulunan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum,benim gibi dr arştırma aşamasında olan çaylaklara yol gösterici olduğunuz için...en sağlıklı kararın alınabilmesi ve hem astanın em de doktorun tatmin olabilmesi için ameliyat öncesi ameliyat olacak kişinin kafasında burun şekline karar vermesi gerekir.bu aşamada sadece ayalinizdeki canlandırmalarla mı doktora gittiniz yoksa farklı yollar denediniz mi ?

canım hayalındekı burnu doktora sadece sözcuklerle anlatman pek de kolay olmuor muhakkak yanlıs anlasılmalar olabılıor kı ben gorusmeye gıttıgımde ole oldu.. ben hafıf kavıslı bıraz kalkık havalı bı burun ıstyrm dedım bana anladıgını gostermek ıcın ornek olarak gosterdıgı fotograflar hıc de benım anlatmak ıstedgım burun degıldı asırı abartılı yada alattan küt şekılde dırek kesılmıs burnlardı o yuzden istedıgın ve kesınlıkle ıstemedigın bazı kısılerın burunlarını belırle.. ünlu camıasında çok yerlı yabancı ısteddıgıne en yakın olanları ve kesınlıkle ıstemedgın sekılde olanları doktora gostermekte fayda var dıe dusunuyrm senın tarıfının yanında gosterdıgın resımlerle anlatmak ıstedgın sey somutlasmıs oluyr ve anlasılması daha kolay oluyr..mesela benım ıkı ayrı klasorum var begenıp kendıme yakıstrdıklarım ve asla begenmedıklerım ve ıstemedıklerım klasoru tam olarak doktora karar vermedım ama ben amelıyat olurken doktorun gozunun içine sokmayı dusunuyrm fotoları hafızasına kazınsın dıe

selamlar...
ben evime döndüm .. ve burnum yolculuktu suydu buzdu derken sisti tabikide ..

alcilarim alindiktan sonra emre bey üst kemigi ne kadar incelttigini gösterdi barizz sekilde ortadaydi yapilan is bu beni cok sevindirdi.. ama uc kismi cok sis buda burdaki deneyimlerden yola cikarak beni üzmüyor su an icin..

bugun moonshine76 ameliyat oluyordu sanirim allah onunda yardimcisi olsun güzel güzel burnusu olsun..

alcidan sonra bandajlanmis halini ekledim artik bir süre mola veririm heralde cekmeye
ön profil resimlerinide ekledim yüzümdeki sisliklerde tam inmedi ben hayatimda böyle tombis bir yüz hatirlamiyorum kücük bir panda gibiyim . birde artik kendim gibi bakmiyorum sanirim bundan sonrada böyle olacak artik insanin bakislarii degisiyor .

canım hayalındekı burnu doktora sadece sözcuklerle anlatman pek de kolay olmuor muhakkak yanlıs anlasılmalar olabılıor kı ben gorusmeye gıttıgımde ole oldu.. ben hafıf kavıslı bıraz kalkık havalı bı burun ıstyrm dedım bana anladıgını gostermek ıcın ornek olarak gosterdıgı fotograflar hıc de benım anlatmak ıstedgım burun degıldı asırı abartılı yada alattan küt şekılde dırek kesılmıs burnlardı o yuzden istedıgın ve kesınlıkle ıstemedigın bazı kısılerın burunlarını belırle.. ünlu camıasında çok yerlı yabancı ısteddıgıne en yakın olanları ve kesınlıkle ıstemedgın sekılde olanları doktora gostermekte fayda var dıe dusunuyrm senın tarıfının yanında gosterdıgın resımlerle anlatmak ıstedgın sey somutlasmıs oluyr ve anlasılması daha kolay oluyr..mesela benım ıkı ayrı klasorum var begenıp kendıme yakıstrdıklarım ve asla begenmedıklerım ve ıstemedıklerım klasoru tam olarak doktora karar vermedım ama ben amelıyat olurken doktorun gozunun içine sokmayı dusunuyrm fotoları hafızasına kazınsın dıe

cnm çok teşekkür ederim cvbın için.araştırmaya başladım bile:).aslında merak ettiğim ameliyata girmeden fotoşopla kendisi, burun üzerinde oynama yapanların olup olmadığı???şayet bu yöntemi kullanan varsa yardımlarını bekliyorum en aciilinden...
selayhus sana da geçmiş olsun arkadaşım.aekledim seni kabull edersen resimlerini görmek isterim..

ben de foto ekledim önden halen şiş ve asimetri devam ediyo ama yine de yamuk şişcekler beni görüp sakin olsunlar istedim :)

selayhus gecmiş olsun canım tekrardan atlatıp döndün yuvana ... kurapiyecim ödemler indikçe anlaşılıyorki kavisli bi burna sahipsin küçük detayları aklından sil sağdelik sol delik olayı meselaaa

moonshine76'nın dün ameliyatı vardı sanırım geçmiş olsun canımmm yakınzamanda aramıza dönmeni beklıyoruz güzel haber ve guzel burunla

moonshine76 çok çok geçmış olsun canım umarım çok basraılı bır amleıyat olmustr ve ıstedgın burna kavursun.. bıran evvel ıyılesıp aramıza katılmanı ve yenı burnusunu sabırsızlıkla beklıyoruzzz:81:

ecrimisil amelıyat oncesı fhotoshop ta kendı tasarımını yapan arkadaşalar var bu forumda şimdı tam ısımlerı aklıma gelımıo ama kendı tasarımını falan da paylaşanlar vardı yanı o zor bısı degıl programı kullanmayı bılen herkes yapabılır zaten doktor da yapıo senın tarıfına gore tasarım yapabılır .ama tasarım ıkı boyutlu oldugu için sadece yandan yapılabılıo yanı önden tasarım olmuo kı zaten yandan doktorların çogu bsarılı sonuçlar çıkartabılıo önemlı olan önden burnun nasıl olcagı. ayrıca zaten tsarımın bırebır aynısını bekleyemıoruz muhakkak farklılıklar olabılıo..o yuzden tsarımı ıster sen yap ister doktor yapsın yan profılden olacagından çok bı anlam ıfade etmıo bence tabı burnun kalkıklıgı acısından yanı dudak burun arasındakı acıyı belırleme konusunda işe yaradıgını dusunuyrm..tum bunlardan dolayı benım nacızane tavsıyem tasarım tabıkı olcak ama doktora gercek burun resımlerı gostermek en iyisi ve tabıkı istedıgımzı anlatabıldıgımzden emın olana kadar amelıyat masasına yatmamak.. sonra ben bole degıl sole ıstemıstım gıbı tatsız cumleler kurmamak ahlanıp vahlanmamak için..

gecmis olsun cnm, hicde fena gözükmüyorsun, sislerin ve morarmalarin cook az. güzel olmus, artik hep beraber sislerin inmesini bekleriz

pro kart üyesi olmayi denesen??

slm malteser aklıma geldıde kurapıye amelıyat oldugunda sız yanyana odalarda kalmıstınız sende olmustun ama sen hiç resım paylaşamdın sanırım canım senın burnun nasıl oldu, hersey yolunda mı merak ediyrm acıkçası ve çok gormek ısterım paylasmayı dusunuomusun ılerleyen zamanlarda? ya da burda paylaşmıosan gormemın baska bı yolu var mı acaba? maıl adresıme falan atabılırmısın fotograflarını? çünku bende doktor konusunda karar veremedım hala:97: ve gordugum her burun karar vermemde kaloylastırıcı rol oynuo şimdıden tesekkur edrım:79:

Kurapiyecim git gide dahada guzel olcak eminim sdiger resime bakarak sisler biraz inmis canim

Benimkilerde kesin gec inecek cunku cok hareketliyim dinlenmek ne bilmyorum
Ameliyattan sonra 4. Gun taksimde kahvaltiya, 7 gunde fransiz sokagina aksam yemegine giitim arkadaslarla donmeden son son gorustum ( bunlarin faktoru vardir iyicr sistim

Birde bu sert seyler yememe konusunda tam istikrarli olamiyorum
Mesela jelibon sertmi
Sizin 1 ay hic agziniza surmediginiz seyler varmi kizlar nelere dikkat edeyim

Kurapiyecim git gide dahada guzel olcak eminim sdiger resime bakarak sisler biraz inmis canim

Benimkilerde kesin gec inecek cunku cok hareketliyim dinlenmek ne bilmyorum
Ameliyattan sonra 4. Gun taksimde kahvaltiya, 7 gunde fransiz sokagina aksam yemegine giitim arkadaslarla donmeden son son gorustum ( bunlarin faktoru vardir iyicr sistim

Birde bu sert seyler yememe konusunda tam istikrarli olamiyorum
Mesela jelibon sertmi
Sizin 1 ay hic agziniza surmediginiz seyler varmi kizlar nelere dikkat edeyim

sonunda benimde ameliyat tarihim kesinlesti subat ortasi gibi türkiyeye gelip bende oluyorum yillardir hayalini kurdugum ama bir türlü cesaret edemegim ameliyati kizlar iyiki varsiniz aylardir okuyorum burayi pek yazmasamda yazdiklariniz emre beye olan inancimi artirdi ve ameliyat icin cesaretim artirdi umarim benimde burnusum en az sizinkiler gibi güzel olur bu arada ameliyat sonrasi cok fazla kilo kaybi oluyormu kizlar tek korkum bu :18:

Sevdalinkacım çok ince eleyip sık dokuyorsun belliki, hak vermiyorda değilim yüzün değişicek sonucta ama merak ettim sen Barış beylede Emre beylede görüştün hatta tasarım yaptırdın sanırım(yanlış hatırlıyorsam)Şu anki halini resim koyabilirmisin sende

Sevdalinkacım çok ince eleyip sık dokuyorsun belliki, hak vermiyorda değilim yüzün değişicek sonucta ama merak ettim sen Barış beylede Emre beylede görüştün hatta tasarım yaptırdın sanırım(yanlış hatırlıyorsam)Şu anki halini resim koyabilirmisin sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…