Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
öncelikle paylaşımda bulunan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum,benim gibi dr arştırma aşamasında olan çaylaklara yol gösterici olduğunuz için...en sağlıklı kararın alınabilmesi ve hem astanın em de doktorun tatmin olabilmesi için ameliyat öncesi ameliyat olacak kişinin kafasında burun şekline karar vermesi gerekir.bu aşamada sadece ayalinizdeki canlandırmalarla mı doktora gittiniz yoksa farklı yollar denediniz mi ?
selamlar...
ben evime döndüm .. ve burnum yolculuktu suydu buzdu derken sisti tabikide ..
alcilarim alindiktan sonra emre bey üst kemigi ne kadar incelttigini gösterdi barizz sekilde ortadaydi yapilan isbu beni cok sevindirdi.. ama uc kismi cok sis buda burdaki deneyimlerden yola cikarak beni üzmüyor su an icin..
bugun moonshine76 ameliyat oluyordu sanirim allah onunda yardimcisi olsun güzel güzel burnusu olsun..
alcidan sonra bandajlanmis halini ekledim artik bir süre mola veririm heralde cekmeye
ön profil resimlerinide ekledim yüzümdeki sisliklerde tam inmedi ben hayatimda böyle tombis bir yüz hatirlamiyorumkücük bir panda gibiyim . birde artik kendim gibi bakmiyorum sanirim bundan sonrada böyle olacak artik insanin bakislarii degisiyor .
cevabin icin tesekkür ederim selayhuscum ve gecmis olsun burnun simdiden cok hos gözüküyo Allah nazardan saklasin :) sisliklerinde cabucak iner insallah.
Peki dikisleri doktor cekecekmi yoksa kendiliginden mi kaybolacaklar?
ya kizlar bi sorum daha olacakti... iki hafta sonra ameliyat olmayi düsünüyordum ama 200 euro eksik su an okuldan alacagim burs parasi ayin sonunda geliyoracaba emre beye sorsam bu kücük miktari iki hafta sonradan ödeyebilirmiyim diye izin verirmi ne dersiniz? bosu bosuna 3 haftaligna gitmis olurum hem bu sene bi daha gitme firsatim da yok
taksit veya benzer ödeme yapiliyomu bilen arkadaslar varsa ltfen haber versin :85:
ben de foto ekledim önden halen şiş ve asimetri devam ediyo ama yine de yamuk şişcekler beni görüp sakin olsunlar istedim :)
ecrimisil amelıyat oncesı fhotoshop ta kendı tasarımını yapan arkadaşalar var bu forumda şimdı tam ısımlerı aklıma gelımıo ama kendı tasarımını falan da paylaşanlar vardı yanı o zor bısı degıl programı kullanmayı bılen herkes yapabılır zaten doktor da yapıo senın tarıfına gore tasarım yapabılır .ama tasarım ıkı boyutlu oldugu için sadece yandan yapılabılıo yanı önden tasarım olmuo kı zaten yandan doktorların çogu bsarılı sonuçlar çıkartabılıo önemlı olan önden burnun nasıl olcagı. ayrıca zaten tsarımın bırebır aynısını bekleyemıoruz muhakkak farklılıklar olabılıo..o yuzden tsarımı ıster sen yap ister doktor yapsın yan profılden olacagından çok bı anlam ıfade etmıo bence tabı burnun kalkıklıgı acısından yanı dudak burun arasındakı acıyı belırleme konusunda işe yaradıgını dusunuyrm..tum bunlardan dolayı benım nacızane tavsıyem tasarım tabıkı olcak ama doktora gercek burun resımlerı gostermek en iyisi ve tabıkı istedıgımzı anlatabıldıgımzden emın olana kadar amelıyat masasına yatmamak.. sonra ben bole degıl sole ıstemıstım gıbı tatsız cumleler kurmamak ahlanıp vahlanmamak için..
ecrimisil amelıyat oncesı fhotoshop ta kendı tasarımını yapan arkadaşalar var bu forumda şimdı tam ısımlerı aklıma gelımıo ama kendı tasarımını falan da paylaşanlar vardı yanı o zor bısı degıl programı kullanmayı bılen herkes yapabılır zaten doktor da yapıo senın tarıfına gore tasarım yapabılır .ama tasarım ıkı boyutlu oldugu için sadece yandan yapılabılıo yanı önden tasarım olmuo kı zaten yandan doktorların çogu bsarılı sonuçlar çıkartabılıo önemlı olan önden burnun nasıl olcagı. ayrıca zaten tsarımın bırebır aynısını bekleyemıoruz muhakkak farklılıklar olabılıo..o yuzden tsarımı ıster sen yap ister doktor yapsın yan profılden olacagından çok bı anlam ıfade etmıo bence tabı burnun kalkıklıgı acısından yanı dudak burun arasındakı acıyı belırleme konusunda işe yaradıgını dusunuyrm..tum bunlardan dolayı benım nacızane tavsıyem tasarım tabıkı olcak ama doktora gercek burun resımlerı gostermek en iyisi ve tabıkı istedıgımzı anlatabıldıgımzden emın olana kadar amelıyat masasına yatmamak.. sonra ben bole degıl sole ıstemıstım gıbı tatsız cumleler kurmamak ahlanıp vahlanmamak için..