• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

sonunda benimde ameliyat tarihim kesinlesti subat ortasi gibi türkiyeye gelip bende oluyorum yillardir hayalini kurdugum ama bir türlü cesaret edemegim ameliyati kizlar iyiki varsiniz aylardir okuyorum burayi pek yazmasamda yazdiklariniz emre beye olan inancimi artirdi ve ameliyat icin cesaretim artirdi umarim benimde burnusum en az sizinkiler gibi güzel olur :16: bu arada ameliyat sonrasi cok fazla kilo kaybi oluyormu kizlar tek korkum bu :18:

sonunda benimde ameliyat tarihim kesinlesti subat ortasi gibi türkiyeye gelip bende oluyorum yillardir hayalini kurdugum ama bir türlü cesaret edemegim ameliyati kizlar iyiki varsiniz aylardir okuyorum burayi pek yazmasamda yazdiklariniz emre beye olan inancimi artirdi ve ameliyat icin cesaretim artirdi umarim benimde burnusum en az sizinkiler gibi güzel olur :16: bu arada ameliyat sonrasi cok fazla kilo kaybi oluyormu kizlar tek korkum bu :18:

hadi hayırlısı olsun bakalım... sevındım senın adına;)

Kurapiyecim git gide dahada guzel olcak eminim sdiger resime bakarak sisler biraz inmis canim

Benimkilerde kesin gec inecek cunku cok hareketliyim dinlenmek ne bilmyorum
Ameliyattan sonra 4. Gun taksimde kahvaltiya, 7 gunde fransiz sokagina aksam yemegine giitim arkadaslarla donmeden son son gorustum :(( bunlarin faktoru vardir iyicr sistim

Birde bu sert seyler yememe konusunda tam istikrarli olamiyorum
Mesela jelibon sertmi :1:
Sizin 1 ay hic agziniza surmediginiz seyler varmi kizlar nelere dikkat edeyim

Cnm o bantlardan güzel birşey çıkacak bayağı belli oluyor.Artık işin sabra kaldı oda zor oluyo açıkçası :1: hergün birşeye takılıyorsun sen takılmasan çevrendeki negatif insanlar etkiliyor:43:Ben 15 gun sert şeylere dikkat ettim nerdeyse ekmeğin bile sert tarafını yemedim ama sonra ufaktan başladım.Sert olarak leblebi fındık türü şeyler hiç denemedim yemeyi halada yemiyorum birde sakız gibi uzun çiğneme aktivitesi gerektiren şeylerden uzak duruyorum.ama bana Emre bey şunu yap bunu yapma demedi ben kendim 1 ay sert konusuna dikkat ettim ki hoş sen etmesende yüz kasların zorla dikkat ettiriyor bugün grisini ile sert olayını aştım (biraz salya sümük olduama :):) jelibon sert değil ama oda sakızımsı çok çiğniyosun daha yeni sen az daha sabret :16:

3 kilo oldu bende ama 5, gunden sonra hemen tamamladım cnm.Tamponlar çıkıp dahada rahatlayınca yemek yeme kapasitende bi nebze artıyor hemen alıosun verdiklerini

Cnm o bantlardan güzel birşey çıkacak bayağı belli oluyor.Artık işin sabra kaldı oda zor oluyo açıkçası :1: hergün birşeye takılıyorsun sen takılmasan çevrendeki negatif insanlar etkiliyor:43:Ben 15 gun sert şeylere dikkat ettim nerdeyse ekmeğin bile sert tarafını yemedim ama sonra ufaktan başladım.Sert olarak leblebi fındık türü şeyler hiç denemedim yemeyi halada yemiyorum birde sakız gibi uzun çiğneme aktivitesi gerektiren şeylerden uzak duruyorum.ama bana Emre bey şunu yap bunu yapma demedi ben kendim 1 ay sert konusuna dikkat ettim ki hoş sen etmesende yüz kasların zorla dikkat ettiriyor bugün grisini ile sert olayını aştım (biraz salya sümük olduama :):) jelibon sert değil ama oda sakızımsı çok çiğniyosun daha yeni sen az daha sabret :16:

cok tesekkür ederim canim ..
bende simdi yine emre beyi aradim aklima takilan birseyi sormak icin oda yineledi senin burnun cok güzel olacak sabret birazcik dedi

birde tekrarladi kikirdagin cok kaliteliydi diye böyle bir kikirdak yetistirdigim icin kendimle gurur duydum :60: :60: :60: :60:

elinin_koru ben de 1-2 kilo verdim 50 kg idim 48-49 um ama ben yedim yanimda bana bakan arkadasim bana kücük kücük parcalar yapip yedirdi herseyi istahim iyiydi bir zorluk cekmedim sadece stresten birde nefes rahat alamamaktan verdim kiloyu canim biraz dikkat edersen cabuk toparlarsin .

acaba moonshine76 ne yapti konusan oldumu telefonla ??

feverand sende haftaya oluyorsun degilmi kuzucuk ???

Son düzenleme:
moonshine76 umarım ameliyatın guzel gecmıstır tatlım. cok mutlu aramıza donersın bızde resımlerıne bakıp mutlu oluruz..

canım çok geçmiş olsun,senin nefes alamadığını düşündükçe bende fena oldum,bir an önce iyleş,fotolarını mrkla bekliyoruz....

gunaydin oncelikle herkese ben yurt disinda yasiyorum burun icin turkiyeye gelecegim devamli internetten doktor arastiriyorum ama bole arastirmak banaguven vermiyor acikcasi dr. emre ilhan hakkinda cok guzel yorumlar okudum tavsiye edermisiniz yani nasil bir doktor. amelyattan sonra cok agrili bir donem yasaniyor mu ne kadar surede hersey tamamen gecmis oluyor sislikler morluklar vs. kizlar lutfen beni bilgilendirirseniz cookk cooook mutlu olurum :14:

Mrb:) güven vermesi için çok örnek incelemek lazım tabii, burda da çok fazla örnek var aslında. kendi adıma çok vasat bir halden şuanki halime gelebildiğim için tavsiye sorusuna evet..
ağrılı bi dönem ben hiç yaşamadım, nsl yaşamadığımı da anlayamadım.. koca ameliyat oluyosun canın hiç yanmıyo, başkası söylese inanmam ama gerçekten öyle:) tabii bu kişinin yapısına da bağlı bir durum, ağrı kesici alan arkadaşlar da var, hiç almayanlar da..
şişlik morluk yine kişiye bağlı, bende sanırım herşey tam olarak 2 haftada geçti.. aslında bir hafta izinle de atlatılabilir, bi hafta sonra işine dönen, şişliği morluğu geçenler var.. maximum 2 hafta diyelim;)

bu arada başlığa uygun olarak bişi daha yazmak istedim ama malum link vermek yasak oyüzden isterseniz twitter ve facebook'da bu isimleri aratıp takibe alabilirsiniz
twitter: drRinoplasti
facebook: Op. Dr. A. Emre İlhan

şöyle de bi sorum var ayrıca:)
2 gün sonra 3. ayım dolacak ama spreyi kullanmaya devam ediyorum hala.. sizde durum nasıl? sıkmayınca kuruluk hissi filan var mı? bu spreylerin de vardır herhalde bırakılması gereken bi zaman ama ben hala kesemedim.. (sütten kesmek gibi oldu:p)

:108:

@sevdalinka, evet cnm fotolardan kacarim :17: su anda sis oldugundan zaten önceki burnumdanda pek fazla bir farki yok, bu da bende daha cook cok aylar devam edecekmis ama kurapiyenin burnuna bakarsan ayni sayilir benimkisi biraz daha sis hali :29:

@eso, o sprayi bana hastanede hemsireler 2 ay kullanacaksin demislerdi, eve döndügümde dr. emre beyede sordum kurumamasi icin günde 3 defa demisti. gündüzleri unutsamda gecleri kuruyor rahatsiz olunca mecbur kullaniyorum. buda en azindan kis cikasiya kadar gecleri devam eder böyle cünki kaloriferden havanin nem orani azaldigindan daha cok kuruyor. :68:

Son düzenleme:
@sevdalinka, evet cnm fotolardan kacarim :17: su anda sis oldugundan zaten önceki burnumdanda pek fazla bir farki yok, bu da bende daha cook cok aylar devam edecekmis ama kurapiyenin burnuna bakarsan ayni sayilir benimkisi biraz daha sis hali :29:

canım neden oncekı burnundan çok fark yok anlayamdım ve neden senın şişiklerın çok aylar daha devam edecek derın falan mı kalındı? bıde yanı sen memnunmusun ameılyatından yoksa degılmısın sankı bıraz keyfsız konusyrsun gıbı:25:

Sevdalinkacım çok ince eleyip sık dokuyorsun belliki, hak vermiyorda değilim yüzün değişicek sonucta ama merak ettim sen Barış beylede Emre beylede görüştün hatta tasarım yaptırdın sanırım(yanlış hatırlıyorsam)Şu anki halini resim koyabilirmisin sende :34:

evet canım ben barıs beylede emre beyle de gorustum hatta barıs beyın tasrımını yorumlarınız ıcın paylaşmıstımda ama hala karar veremedım işin aslı.. ben bıraz fazla takınıtlı mı desem pımpırıklı mı desem bılmıorum ama oyleyım işte cunku bılıyrm kı amelıyat sonrasında eger hayal ettıgım gıbı olmazsa çok mutusz olurum hayatımı karrtırım o yuzden çok fazla ınce eleyıp sık dokuyrm ama bole oluncada işe bı turlu karar vremıyrm sonum hayrolsun valla:31: resım demıssın hangı resım suankı orjınal burnumu gormek ıstedın canım?

Ya kizlar bende yakinda ameliyat olacagim Emre beye ama bi endisem var, ben dis kliniginde disciassistanligi yapiyorum daha dogrusu suan staj goruyorum. Ameliyattan sonra basimda surekli assaga dogru olacak hastalari hasta koltugunda muayene ederken. Bu etkilermi acaba, daha cok sis olmasini veya iyilesme surecini? :77:

E_61 bu konuda en dogru cevabi doktordan alirsin canim bence bunu emre beye sormalisin.

Kizlar ilk baslarda sizin konusmanizda nezle gibimiydi??? 10. gün burnum tikali ve nezle gibi zorlaniyorum konusurken bu ne kadar böyle sürüyor sizde ne kadar sürmüstü ???

$08122010606.webp$tt.webp$once-sonra(1).webp$once-sonra(2).webp

arkadaslar ben 4ay önce ameliyat oldum. fotoğraflarımı ekledim yeni ve eski hallerini görmek istersiniz ameliyatı düşünenler, ben de çok baktım sitelere internet aracılığıyla buldum Emre Beyi ve çok tavsiye ediyorum. benim burnum göründüğü gibi kırığım vardı ayrıca yamuktu ve de nefes alma problemim de vardı tabii. şu an burnumdan her bakımdan çok memnunum. hiç bir şekilde nefes alma problemim yok, görünüşü de çok hoşuma gidiyo. bunlar dışında sormak istedikleriniz olursa yanıtlarım =)

Eki Görüntüle 113609 Eki Görüntüle 113610 Eki Görüntüle 113613 Eki Görüntüle 113614

arkadaslar ben 4ay önce ameliyat oldum. fotoğraflarımı ekledim yeni ve eski hallerini görmek istersiniz ameliyatı düşünenler, ben de çok baktım sitelere internet aracılığıyla buldum Emre Beyi ve çok tavsiye ediyorum. benim burnum göründüğü gibi kırığım vardı ayrıca yamuktu ve de nefes alma problemim de vardı tabii. şu an burnumdan her bakımdan çok memnunum. hiç bir şekilde nefes alma problemim yok, görünüşü de çok hoşuma gidiyo. bunlar dışında sormak istedikleriniz olursa yanıtlarım =)

burnun cok hos olmus yüzünede yakismis :nazar:

Back