canım neden oncekı burnundan çok fark yok anlayamdım ve neden senın şişiklerın çok aylar daha devam edecek derın falan mı kalındı? bıde yanı sen memnunmusun ameılyatından yoksa degılmısın sankı bıraz keyfsız konusyrsun gıbı
Eki Görüntüle 113609 Eki Görüntüle 113610 Eki Görüntüle 113613 Eki Görüntüle 113614
arkadaslar ben 4ay önce ameliyat oldum. fotoğraflarımı ekledim yeni ve eski hallerini görmek istersiniz ameliyatı düşünenler, ben de çok baktım sitelere internet aracılığıyla buldum Emre Beyi ve çok tavsiye ediyorum. benim burnum göründüğü gibi kırığım vardı ayrıca yamuktu ve de nefes alma problemim de vardı tabii. şu an burnumdan her bakımdan çok memnunum. hiç bir şekilde nefes alma problemim yok, görünüşü de çok hoşuma gidiyo. bunlar dışında sormak istedikleriniz olursa yanıtlarım =)
Ya kizlar bende yakinda ameliyat olacagim Emre beye ama bi endisem var, ben dis kliniginde disciassistanligi yapiyorum daha dogrusu suan staj goruyorum. Ameliyattan sonra basimda surekli assaga dogru olacak hastalari hasta koltugunda muayene ederken. Bu etkilermi acaba, daha cok sis olmasini veya iyilesme surecini?
kizlar yeni resmler ekledim cok zorlandim ama sonunda basardimben bu yeni kkya alisamadim
filizcim seninde burnun nekadar güzel olmus ve sisleride cok cabuk inmis sanslisin:81:
kizlar yeni resmler ekledim cok zorlandim ama sonunda basardimben bu yeni kkya alisamadim
Eki Görüntüle 113609 Eki Görüntüle 113610 Eki Görüntüle 113613 Eki Görüntüle 113614
arkadaslar ben 4ay önce ameliyat oldum. fotoğraflarımı ekledim yeni ve eski hallerini görmek istersiniz ameliyatı düşünenler, ben de çok baktım sitelere internet aracılığıyla buldum Emre Beyi ve çok tavsiye ediyorum. benim burnum göründüğü gibi kırığım vardı ayrıca yamuktu ve de nefes alma problemim de vardı tabii. şu an burnumdan her bakımdan çok memnunum. hiç bir şekilde nefes alma problemim yok, görünüşü de çok hoşuma gidiyo. bunlar dışında sormak istedikleriniz olursa yanıtlarım =)
E_61 bu konuda en dogru cevabi doktordan alirsin canim bence bunu emre beye sormalisin.
Kizlar ilk baslarda sizin konusmanizda nezle gibimiydi??? 10. gün burnum tikali ve nezle gibi zorlaniyorum konusurken bu ne kadar böyle sürüyor sizde ne kadar sürmüstü ???
ilk zamanlarda tam olarak bilemiyecegim ama sanirim 2-3hafta basimi öne eyince burnum basinc yapiyor siser gibi oluyordu (bende)
Selayhuscum, nezle hissi bende de vardı, çoğu kişide de oluyor, ilk günlerde sürekli hapşırıyodum hatta..ama ne zaman geçtiğini tam hatırlayamıyorumtbs degisim süper olmus yeni burnunla mutluluklar sana ve darisi benim basima :)
1filiz canim senin burnunda ufacik kalmis ne güzel yaa masallah
Acelyam senin resimlerde süper cikmis percemli senin yeni halinmi ?? cok yakismis ve degisim müthis insallah bende bu zamanlari görecegim..
Kizlar daha önce sordum ama yine sorayim araya karisti ilk baslarda yani benim 11 günüm burnum tikali nezle gibi konusuyorum , konusurken ka$ arasi altindaki kemige dogru basinc oluyormus gibi bu sizdede varmiydi ve ne kadar sürüyor ???
Birde geceleri burnum degilde genizde kuruluk oluyor acaba hala agzim acik uyudugumdanmiki ??
Selayhuscum, nezle hissi bende de vardı, çoğu kişide de oluyor, ilk günlerde sürekli hapşırıyodum hatta..ama ne zaman geçtiğini tam hatırlayamıyorumgenizde kuruluk, gece uyanıp uyanıp su içme ihtiyacı da ağızdan nefes almaktan kaynaklanıyo, yani bende öyleydi en azından.. ama sen neden hala ağzın açık uyuyosun? burundan almaya alışamadın belki? ya da açılmasına daha var bilemiyorum..
Basınç olayına gelirsek, aşırı mimik ya da fazla hareket ettiğimde oluyodu.. çok çok fazla güldüğümde zonkluyomuş gibi olmuştu mesela, yani ağrı değil de kalbin burnundan atıyomuş gibi..oyüzden zorlamamak lazım hareket anlamında..
sis oldugu icin önceki burniumdan fark yok yazdim cünki önceki burnumda ucu daha dolgun yayik oldugundan profilden kavisli gibi gözüküyordu ve genisti eh simdi daraldi ama sis oldugu icin daha pek belli olmuyor deyisiklik (en azindan baskasi icin) ben elleyince sis olsada hissediyorum :) ucuda zaten kendinden kalkikti, ucu cok kalin derili oldugu icin bir seneyi bulurmus öncedende bilgilendirildigim icin beklemekteyim onun icin sana cevabim keyfsiz gelmis olabilir cnm.. öndceki yorumlarimda yazmistim memnunlugumu aksi halde olsaydi tabiki belirtirdim sizlere. sakin yanlis anlasilmasin su anda memnunum ve sabirsiz oldugum halde sabirla bekleyecegim dr.uma güvenerek .
acıkcası benım burnum hos kemık falan yok tek sorunum burun ucu asagıya dogru yaptırıcam dıyınce herkez kızıyor ıyı dıe ama ben taktım kafaya cunku benı rahatsız edıyor.burnun cok kemıklı cok kotu deıl ama hosta deıl .emınım daha hos olursun bende sırf burun ucu daha cok ortaya cıkacak dıe resım cekılırken gulmuyorum.bence ımkanın varsa yaptır.
Bende resim cekilirken ayni sorunu yasiyorum, genelde gulmuyorumda.. Nebilim herkez bana o cileye katlanmaya degermi kotu burnun yok falan diyince benimde canim sIkIliyo..Herkez caydirmaya calisiyor ama nebilim icim rahat degil benimde boyle
Bende resim cekilirken ayni sorunu yasiyorum, genelde gulmuyorumda.. Nebilim herkez bana o cileye katlanmaya degermi kotu burnun yok falan diyince benimde canim sIkIliyo..Herkez caydirmaya calisiyor ama nebilim icim rahat degil benimde boyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?