canim ben 7 gün kalacagim ameliyattan sonra fazla kalamiyorum , birgünde öncesinden yeterli oluyor. Sabiha gökcen havalimanindan servisle aliyorlar yani istersen ayagin istanbula degmeden ameliyatini olup gelebilirsin
kızlar tk tek alıntıya ugrasamadım...
hepınıze ıyı dıleklerınızden ötürü tesekkür ederım..
morluklarım cok az ama yüzüm bomlamaya hazır bır davul gıbı hele hele alt yanaklarım panda dıyebılırız banada :))
dün dusta aldım yüzüme su degdırmeden.. bugunde dıslerımı fırcalıyacagım yavas yavas artık..
hıcbır koku hıssetmıyorum. yedıgım yemeklerden parfümlerden losyonlardan .. herseyy bombos kokusuz su an
emre bey taburcumdan önce geldıgınde bırkez daha söyledıklerını tekrarladı cok güzel oldu falan vs.. bırde cok az morarmısın mınımumdasın dedı..
burnum sıs. alcının altındanda öyle kalkık durmuyor. amelıyata gırmeden son dakıka fazla kalkık olmasın dıy söyledım doktoruma bır kadın burnu gıbı olsun
malum bendekı erkek burnuymus :))
gözlerımın etrafını kırmızı farla muntazam bır sekılde boyamıs gıbıyım o renk oldular .
aksama bakalım emre bey neler anlatacak..
burdan resımlerını paylasan: moral veren arkadaslarıma tekrardan tskler ederım..
hepınıze selamlar
founda havaalanından çıktığında otobüs durakları nerede diye sormalısın canım.. otobüs ile gelmeyi düşünüyorsan iki vasıta ile geliceksin.. havaalanından ilk önce E-10 numaralı otobüse biniceksin.. ilk durakta binip son durakta iniceksin.. o kadar uzuuun bir yol ki, bitmesi biraz zaman alıcak:) daha sonra Kadıköy'den 17 numaralı araca binip yukarıda belirttiğim gibi ulaşabilirsin:)
aslında Kadıköy'e gitmeden de kısa bir yol tercihi yazabilirim sana.. bindiğin E-10 otobüsü Yeni sahra durağına geldiğinde iniceksin, indiğin duraktan 14KS veya 14ŞB otobüsleri var.. bu iki aracın gittiği istikamet aynı.. bunlardan birine bindiğinde çemenzar durağında iniceksin.. Bu yolu tercih edersen şayet Göztepe köprüsü durağı gelicek, Gözcübaba durağı gelicek, Merdivenköy poliklinikleri durağı gelicek ve daha sonra ineceğin durak Çemenzar durağı gelicek.. indiğin durağın karşı yoluna geçip minibüse binebilir veyahut 17 numaralı ya da 2 numaralı otobüse binebilirsin:) otobüslerin durakları bellidir.. bulunduğun yer minibüs yolu üzeri diye geçer bin minibüse ımmm bir eşya mağazası vardı orada istikbal yada bellona olmalı orada ineceğini belirt.. çok kafa karıştırıcı dersen yolu uzat sakince bul..
yada moonshine76'nın dediği gibi bunlara bile gerek kalmaz belki canım:)
kızlar sıslıklerım hızla ınıyor burun harıcı daha ıyıyım
tramola canım senınle karsılastık ılk gün bılıyormusun 3-4 bayan beklıyordun ben arkadaslarımla beraber gelmıstım sana baktım ama tanıyamadım yaa
benım yüzümdekı sısler cok cabuk ınıyor gıbıme geldı sımdı becerebılırsem dün cekılmıs olan bır resmımı koyacagım
ayrıca bana losyonları süren xzgıme tesekkürler ; refakatcı olarak kalan barbıeveken xzgım hakkınızı ödeyemem; her ıkı günde yanıma gelen tutım sanada tesekkür ederım canım
3 tane resım ekledım ama görüntüler korkunc hortlak gıbıyım verdıgım görüntı kırlılıgınden ötürü cok cok sorryy
cevabin icin tesekkür ederim selayhuscum ve gecmis olsun burnun simdiden cok hos gözüküyo Allah nazardan saklasin :) sisliklerinde cabucak iner insallah.
Peki dikisleri doktor cekecekmi yoksa kendiliginden mi kaybolacaklar?
ya kizlar bi sorum daha olacakti... iki hafta sonra ameliyat olmayi düsünüyordum ama 200 euro eksik su an okuldan alacagim burs parasi ayin sonunda geliyoracaba emre beye sorsam bu kücük miktari iki hafta sonradan ödeyebilirmiyim diye izin verirmi ne dersiniz? bosu bosuna 3 haftaligna gitmis olurum hem bu sene bi daha gitme firsatim da yok taksit veya benzer ödeme yapiliyomu bilen arkadaslar varsa ltfen haber versin :85:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?