Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

Kızlar bana cesaret verin, canım çok kıymetli, dikiş bile atılmadı bana ilaç vs. ile hiç aram yoktur çok hassas bünyem var ve ameliyat fikri beni çok korkutuyo, anestezi diyelim daha doğrusu. Doktora gittiğimde bile kalbim güm güm atar ben ne yapıcam?? 18'imden beri olmam gereken bir ameliyat 10 yıldan fazla zaman geçti ben hala bekliyorum..

Kızlar topiğime burnumun son halini ekledim..Çekimi pek iyi sayılmaz ama idare eder :kedi: iyi geceler herkese Şeniz

eso bende resimlerine bakdim cok sekerler bencede gerekmiyo sakin ha burnunu yap evine dön evladim ciddi diyorum bence gerekmez takma öyle seyleri kafana zorla karistirma kafani kaydirigubbakcemile

tmam tamam kızmayın:) kapatıyorum konuyu, yanakları bırakıp buruna yoğunlaşıyorum

kizlar bitane bandajsiz foto ekledim bakabilirsiniz :) fotograf cekinmeye alisik olmadigim iicin suan cok foto yok ama cektigimde eklerim yine

tskr ederm cnm :)
kavis cok cok hafif var ben abartilmasini istemedim dogallik benm iicinde en önemli unsurdu
etrafimdakiler ve kendime cok dogal buluyuorum ama sanki burnum bana brz enli/toplu geliyor bilmiyorum belkide eski burnumun daha ince olmasndan kaynaklanabilir

Canım bence harikulade olmuş burnun Ben de senin gibi en çok doğallık istemiştim.

Şu an eskiye göre eninin geniş gelmesi çok doğal. Daha iki ay olmuş. Bence bu hali bile harika ama 6. ayında ve 1. senede bundan da güzel olacak.

kızlar resimlerle ilgili güzel yorumlarınız için teşekkür ederim. pansuman olurken bile göremedim burnumu ve cumartesi günü bandajları kendin çıkarabilirsin dedi emre bey. çook merak ediyoruuum :dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…