Yavrular, Emre bey'e burun operasyonuyla birlikte yağ enjeksiyonu yaptıran yoktur değil mi? Hiçbirinizden duymadım ama yine de bir sorayım dedim.. yanaklarıma bakıyorum normal insan yanağı değil:) dışarı doğru olacağına içeri doğru gibi..şimdi diyelim ki burun güzel oldu, e yanaklarda bi eksiklik kalırsa yani oralar boş kalmış çökük çökük durursa (şuanda da öyle ama burun önde durduğu için çok göze batmıyor, ama küçülünce suratıma ütü basılmış gibi durursa?) ahh ulan keşke oralara da hafiften bi el atsaydık demeyelim sonra diye düşünüyorum..düşünüyorumm..düşünüyorum
Ben yaptırmadım canım. Emre Bey yapıyor mu bilmiyorum. Öğrenirsen bize de yaz lütfen.
Kızlar bandajlarım var hala ama merak edenler için resimleri ekledim :sm_cool:
yapıyor canım hatta bahsettik ama sadece bahsettiko yüzden içimde kaldı..burda örnek gösterecek biri çıkar diye sordum sadece, hiç bilgim yok çünkü o işler nsl yürüyor, ne kadar dayanıyor filan, bildiğim; bir ömür dayanmıyor, tekrar tekar yapmak lazım.. en iyisi hiç bulaşmamak mı acaba
yapıyor canım hatta bahsettik ama sadece bahsettiko yüzden içimde kaldı..burda örnek gösterecek biri çıkar diye sordum sadece, hiç bilgim yok çünkü o işler nsl yürüyor, ne kadar dayanıyor filan, bildiğim; bir ömür dayanmıyor, tekrar tekar yapmak lazım.. en iyisi hiç bulaşmamak mı acaba
Kızlar bandajlarım var hala ama merak edenler için resimleri ekledim :sm_cool:
onları bilmiyorum, bahsettiğimiz yağ enjeksiyonuydu sadece, detayını bilmediğim için tamam olsun diyemiyo tabii insan..illa deşicem
son gittiğimde tekrar sorarım yaw, nasılsa göbeğimde bunun için yeterince hazır malzeme var
hakkaten nie foto eklemiyorum ki, bakınca anlayacaksın ne demek istediğimi:) bi yüklemeye çalışayım bakalım
arkadas teklifimi gönderdim. sempatiksalakcinni
oha daha yeni mi arkadaş olmuşuz biz:) o kadar geçmişimiz varo yanağımla burnumun birleştiği yerdeki çöküklükten bahsediyorum işte
seninkilere hastayım zaten:) geçen gün bu soruyu sana özelden sorayım dedim ama özel mesaj kutun dolmuş gitmedi mesajım:) bi temizlik yap isterseneso fotolarina baktimda bence hic gerekmio elma kemikler ben sana verim bende yeterince var:S