Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

Kızlar 8. günüm. Bugün kontrolüm vardı. Kontrole giderken burnum çok dik oldu diye tedirgindim. Ama Emre Bey sağolsun burnumu açınca iyice inceletti bana. Daha önce defalarca dediği gibi burnumu havada tutan bant gibi birşey var ya, o çıkınca burnumun açısı gayet güzel oldu. Çok rahatladım.

Böyle bir doktor olamaz. Çok yetenekli vs ama insan olarak da çok iyi. Karşındaki insanın mutluluğunu gerçekten çok önemsiyor. Çok pozitif, anlayışlı ve espirili. Ama tabii işinin teknik kısmını bu kadar iyi yapmasa kişiliği ne kadar iyi olursa olsun çok bir önemi olmazdı.

Bu arada, Emre Bey'in ameliyat hemşiresi Özgül Hanım da harika biri. Çok profesyonel ve bilgili olmasının yanında o da Emre Bey gibi çok pozitif. Tek bir sözüyle veya bakışıyla insanı çok rahatlatıyor.

Ameliyat olmayı düşünenler varsa tavsiyem, ne istediğinizi ve ne istemediğinizi Emre Bey'e çok net bir biçimde anlatın (burnun boyu, eni, önden bakınca iniş açısı -boru gibi inmesin vs.-, kavis, diklik, burun deliklerinin büyüklüğü, konumu vb.), tasarım konusunda anlaşın, ondan sonra rahatlayın. Emre Bey ne yapacağını söylerse yapıyor ve ne derse çıkıyor. Benim gibi pimpirikli birileri çıkarsa bu mesaja geldiklerinde okuyup rahatlasınlar diye yazdım :)

Bu arada burnumun şeklini çok beğendim. İnanılmaz şiş ama şişler inince şekli çok güzel olacak belli. Güzellik kişiden kişiye değişir ama demek istediğim benim istediğim gibi ve bana gerçekten yakışan bir burun olacak belli. Şimdi yine bantlar var. Önümüzdeki Pazartesi onlar da çıkacak. Çok hassas bir yapım olduğu için şişlerin inmesi normalden uzun sürebilir ama sorun değil, içim çok rahat. Şişlerin çabuk inmesi için ABD'den bir krem getirtmiştim. Emre Bey'e göstereceğim. Onay çıkarsa onu kullanıp şişlerden kısa sürede kurtulurum inşallah.

Son düzenleme:
Yavrular, Emre bey'e burun operasyonuyla birlikte yağ enjeksiyonu yaptıran yoktur değil mi? Hiçbirinizden duymadım ama yine de bir sorayım dedim.. yanaklarıma bakıyorum normal insan yanağı değil:) dışarı doğru olacağına içeri doğru gibi..şimdi diyelim ki burun güzel oldu, e yanaklarda bi eksiklik kalırsa yani oralar boş kalmış çökük çökük durursa (şuanda da öyle ama burun önde durduğu için çok göze batmıyor, ama küçülünce suratıma ütü basılmış gibi durursa?) ahh ulan keşke oralara da hafiften bi el atsaydık demeyelim sonra diye düşünüyorum..düşünüyorumm..düşünüyorum

Son düzenleme:
Yavrular, Emre bey'e burun operasyonuyla birlikte yağ enjeksiyonu yaptıran yoktur değil mi? Hiçbirinizden duymadım ama yine de bir sorayım dedim.. yanaklarıma bakıyorum normal insan yanağı değil:) dışarı doğru olacağına içeri doğru gibi..şimdi diyelim ki burun güzel oldu, e yanaklarda bi eksiklik kalırsa yani oralar boş kalmış çökük çökük durursa (şuanda da öyle ama burun önde durduğu için çok göze batmıyor, ama küçülünce suratıma ütü basılmış gibi durursa?) ahh ulan keşke oralara da hafiften bi el atsaydık demeyelim sonra diye düşünüyorum..düşünüyorumm..düşünüyorum

Ben yaptırmadım canım. Emre Bey yapıyor mu bilmiyorum. Öğrenirsen bize de yaz lütfen.

Ben yaptırmadım canım. Emre Bey yapıyor mu bilmiyorum. Öğrenirsen bize de yaz lütfen.

yapıyor canım hatta bahsettik ama sadece bahsettik:KK70: o yüzden içimde kaldı..burda örnek gösterecek biri çıkar diye sordum sadece, hiç bilgim yok çünkü o işler nsl yürüyor, ne kadar dayanıyor filan, bildiğim; bir ömür dayanmıyor, tekrar tekar yapmak lazım.. en iyisi hiç bulaşmamak mı acaba

yapıyor canım hatta bahsettik ama sadece bahsettik:KK70: o yüzden içimde kaldı..burda örnek gösterecek biri çıkar diye sordum sadece, hiç bilgim yok çünkü o işler nsl yürüyor, ne kadar dayanıyor filan, bildiğim; bir ömür dayanmıyor, tekrar tekar yapmak lazım.. en iyisi hiç bulaşmamak mı acaba

Ayy ben de mi yaptırsaydım acaba? Ama yağ enjeksiyonu hakkında ben de kalıcı değil diye duymuştum. Emre Bey'e sormak lazım.

kalici dolgu yok mu acaba yada elmacik kemigi protezleri var.
emre bey sana bu konuda birsey önermedimi?

Kızlar bandajlarım var hala ama merak edenler için resimleri ekledim :sm_cool:

Hayırlı olsun canım, daha çok yeni olmasına rağmen çok güzel görünüyor.

Benim burnum aşırı şiş diye eklemiyorum kızlar. Bantlarçıkana kadar inşallah biraz iner de bant çıkar çıkmaz çekip eklerim. Sonra zaten yine şişiyormuş sanırım :)

onları bilmiyorum, bahsettiğimiz yağ enjeksiyonuydu sadece, detayını bilmediğim için tamam olsun diyemiyo tabii insan..illa deşicem
son gittiğimde tekrar sorarım yaw, nasılsa göbeğimde bunun için yeterince hazır malzeme var:p

onları bilmiyorum, bahsettiğimiz yağ enjeksiyonuydu sadece, detayını bilmediğim için tamam olsun diyemiyo tabii insan..illa deşicem
son gittiğimde tekrar sorarım yaw, nasılsa göbeğimde bunun için yeterince hazır malzeme var:p

resmin yok mu eso? :)

hakkaten nie foto eklemiyorum ki, bakınca anlayacaksın ne demek istediğimi:) bi yüklemeye çalışayım bakalım

oha daha yeni mi arkadaş olmuşuz biz:) o kadar geçmişimiz var:p o yanağımla burnumun birleştiği yerdeki çöküklükten bahsediyorum işte

hizla yükselenler ayni hizla düsermis.
daha önce arkadas olsaydik simdi coktan küsmüs olurduk. ehuehehehe

önden bakilinca belli olmuyor ama yandan evet biraz cökmüs gibi duruyor ama yinede öyle abartilcak birsey degil bence. yinede sen bilirsin bence emre beye bir sor nasil olur biraz dolgu yapilirsa.

X