Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

KeLeBeKetkisi---> bu arada fotoraflarina baktim (izin almadan baktim ama :) ) cok güzel olmus ve yakismis.... fazla sisiklik de belli olmuyor bence tek kelimeyle SüPeR

darisi benim basima artik :):)

Malteser ; Canim özel mesaj gönderemiyorum sorry ben frankfurtdan binicem 10 ayin 6. annemle gidiyorum yanliz gidemem canim sIkILIyor "konusmadan" ...istanbuldada akrabalarda kalicam.... sen nerde kaliyorsun??? Nezaman burnunu yaptirmayi düsünyorsun????

Evet Bende Boyle Bi Soru Sormu$tum Ama Cvp Alamadim Malesef Yanaklarina Ve Gulu$ Cizgilerine Yag Enjeksiyonu Yaptiran Olduysa Bilgi Payla$imi Yapabilirmi Lutfen /?

tskr ederm canim
evet alismam lazim cok büyük bi problem degl ama yinede basta yadirgiyo insan, bide su var nedense ben öyle 6. ayda yada 1. senesinde burnumun degisecegeine hic inanamyiorum bilmyiorum suan gayet normal geliyo sis de degl gibi ama haklisin tabi zamanla deyisir ben inanmasamda

cnm , esim izin alabilirse bende o tarihlerde düsünüyorum, ozaman kesin görüsürüz. ben özellikle konusma firsati bulamayim diye hastanede kalmayi düsünüyorum,hem stress faktörü daha düsük olur acisindan, bakicaz artik nasil olur.

@ kuebraa, simdi resimlerine baktim, yaaa senin burnusunda cok süper olmus , tüh, tüh, tüh, nazar deymesin ;-)

arkadaslar mrb ,
emre beye revizyon ameliyatı olanlara bisey sormak istiyorum, emre beyin ilk ameliyatlarda 4500 tl aldıgını okudum önceki sayfalarda, revizyon ameliyatı icinde aynı fiyatmı gecerli?? yada herhangi bi artıs yada düsüs oluyormu ? ben önceki ameliyatımdan pek memnun degilim ve burdan okuduklarıma göre revizyon icin emre beye giden hickimse mutsuz ayrılmamıs . ama isin maddi kısmıda benim icin cok önemli, yardımcı olursanız cok sevinirim.

filiz senin burnun daha yeni olduğu halde çok güzel şekil almış, şişleri görmek zor oluyor o yüzden. Sen daha fazla değışmez diyorsundur ama değışeceka.s arkadaşlarımdan biliyorum ameliyat sonrasında ufaktı zaten burunları ama daha da ufaldı. Seninki de en az 6 ay sonra bayağı ufalacak daha şişlikler var çünkü ama dediğim gibi hiç belli olmuyorlar çok başarılı bir ameliyat olmuş darısı başımıza

Son düzenleme:

tskrler ayseall insallah öyle olur cnim bakalim beklicez artikopuyorumnanaktan

kelebekk canm bisey sorucam sende bnm gibi yurtdisindansinn ve doktorun verdigi spreyi eczanelerde bulabiliyomusun ?? benimki bitti ve burdaki eczanelerde satilmiyormus sadece ufak deniz suyu spreyi varmis normal ... ne yapcam bilmiyorum senin bi bilgin varmi..:uhm:

sorumu cherry ve diger yurtdisindaki arkadaslarada yöneltiyorumm.... cok önemliii bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…