- 20 Ağustos 2010
- 65
- 1
canim frankfurtun neresindesin... bende ffm liyim de hihoyyyt
Ben Wiesbaden´denim :) yakin yaaa 40 km :) sen frankfurtun neresinden ???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canim frankfurtun neresindesin... bende ffm liyim de hihoyyyt
Yavrular, Emre bey'e burun operasyonuyla birlikte yağ enjeksiyonu yaptıran yoktur değil mi? Hiçbirinizden duymadım ama yine de bir sorayım dedim.. yanaklarıma bakıyorum normal insan yanağı değil:) dışarı doğru olacağına içeri doğru gibi..şimdi diyelim ki burun güzel oldu, e yanaklarda bi eksiklik kalırsa yani oralar boş kalmış çökük çökük durursa (şuanda da öyle ama burun önde durduğu için çok göze batmıyor, ama küçülünce suratıma ütü basılmış gibi durursa?) ahh ulan keşke oralara da hafiften bi el atsaydık demeyelim sonra diye düşünüyorum..düşünüyorumm..düşünüyorum
Canım bence harikulade olmuş burnun Ben de senin gibi en çok doğallık istemiştim.
Şu an eskiye göre eninin geniş gelmesi çok doğal. Daha iki ay olmuş. Bence bu hali bile harika ama 6. ayında ve 1. senede bundan da güzel olacak.
gercekten süüüüperrrr olmisopuyorumnanaktan
Ben Wiesbaden´denim :) yakin yaaa 40 km :) sen frankfurtun neresinden ???
Malteser ; Canim özel mesaj gönderemiyorum sorry ben frankfurtdan binicem 10 ayin 6. annemle gidiyorum yanliz gidemem canim sIkILIyor "konusmadan" ...istanbuldada akrabalarda kalicam.... sen nerde kaliyorsun??? Nezaman burnunu yaptirmayi düsünyorsun????
filiz senin burnun daha yeni olduğu halde çok güzel şekil almış, şişleri görmek zor oluyor o yüzden sen daha fazla değışmez diyorsundur ama değışeceka.s arkadaşlarımdan biliyorum ameliyat sonrasında ufaktı zaten burunları ama daha da ufaldı. Seninki de en az 6 ay sonra bayağı ufalacak daha şişlikler var çünkü ama dediğim gibi hiç belli olmuyorlar çok başarılı bir ameliyat olmuş darısı başımıza
canim benimkisi revision..evet cok basarliiii revisionda...ben 6500 ytl ödedim
cok tsk canimm sositososito@ kuebraa, simdi resimlerine baktim, yaaa senin burnusunda cok süper olmus , tüh, tüh, tüh, nazar deymesin ;-)