kelebekk canm bisey sorucam sende bnm gibi yurtdisindansinn ve doktorun verdigi spreyi eczanelerde bulabiliyomusun ?? benimki bitti ve burdaki eczanelerde satilmiyormus sadece ufak deniz suyu spreyi varmis normal ... ne yapcam bilmiyorum senin bi bilgin varmi..:uhm:
kelebekk canm bisey sorucam sende bnm gibi yurtdisindansinn ve doktorun verdigi spreyi eczanelerde bulabiliyomusun ?? benimki bitti ve burdaki eczanelerde satilmiyormus sadece ufak deniz suyu spreyi varmis normal ... ne yapcam bilmiyorum senin bi bilgin varmi..:uhm:
kizlar benim burun deliklerim esit degil,zamanla dahada belli oldu esitsizlik..sizce sisliklerden olabilirmi..yoksa boylemi kalicak..bide burnum onden bakildiginda bayag genis gorunuyo..sislikler inince duzelirmi incelirmi acaba..3 gun sonra yurtdisina donuyorum ins..resim ekliycem..cok moralim bozuluyo...
Duffie emre beyin ekledigi tamponlar delikli oldugu icin kisitli olsada hemen nefes alabildim. 5. gunden itibaren (yani tamponlar alindiktan sonra) tabiki cok daha rahat nefes aldim. pihtilasmadan dolayi yinede tikaniklik oluyordu fakat zamanla duzeliyor spreyini surekli kullanirsan daha kisa bir surede rahat nefes alabilirsin kaydirigubbakcemile2kızlar ameliyattan kaç gün sonra burnunuzdan nefes almaya başladınız?
kızlar ağzımı kapatınca burnumdan nefes alıp verebiliyorum ama sürekli yapamıyorum. Yani bir iki nefes almadan sonra yine ağzımı açmam gerekiyor. Benim nefes sorunum yoktu sadece estetik için ameliyat oldum ve şimdi böyle bir sorunum olmasından korkuyorum :çok üzgünüm:
Ladyalone bendede var o esitsizlik fakat bu cok normal. 6-9 aya kadar bu esitsizlik devam edecek sakin korkma cooooook normal bu.Moralini sakin bozmalmaz:
kızlar ağzımı kapatınca burnumdan nefes alıp verebiliyorum ama sürekli yapamıyorum. Yani bir iki nefes almadan sonra yine ağzımı açmam gerekiyor. Benim nefes sorunum yoktu sadece estetik için ameliyat oldum ve şimdi böyle bir sorunum olmasından korkuyorum :çok üzgünüm:
Yaa çok rahatladım. Bende de var eşitsizlik.
kızlar burnumun eski halini ve 11. gün resimlerini ekledim..şuan bandajlı ve şiş..haftaya bandajsız halini de eklerim..:)
Guzelim ilk ben yorum yazayim ozaman :)
Cok guzel olmus canim. Basarili oldugu cok belli!! Az birazcik sis olmasina ragmen ki buda cok normdal daha erken, cok havali duruyor bebegim. Saglikli ve mutlu gunler gecirmen dilegiyle canim!!!
canım benim çok teşekkür ederimm hep birlikte güzel günlere inşallah..Çok şükür ki bu site sayesinde tanıdım Emre beyi..dediğin gibi daha suan çok şiş beklicem sabırla:)
Bikmadan yine tekrardan baktim...hahaha
Kiz gercekten cok guzel olmus:)) Heleki bantsiz nasil muhtesem olucak kim bilir.
Simdi birsey dicem ama sakin gulmeyin kizlar: burnun cok sexy olmus kiz!!!
Tam boyle havali guzel bir buruncuk sahibisin artik, ne mutlu sana!!!!