Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

oda aynisi zaten canm onuda kullanabilirsin, wieso benutzt du das denn immer noch? bnim okdr kullanmama gerk kalmamisdi ilk günler yapmisdim wenn du atmen kannst dann ist okey eigentlich

Canım Emre Bey bana verdiği spreyi değiştirdi. Eski sprey Italyan markasıydı. Bu yeni kullandığım sprey Almanya'dan geliyor. Emre Bey'e bir mesaj atıp sor istersen. Belki sana da o spreyden verir.

canim niye az kullandin 2 ay devam kullanman gerekio...kuebra ben ezanede aynisi degil baska marka buldum meersalz lsunf aynisi yani onu bulursun kesinlikleee

kizlar benim burun deliklerim esit degil,zamanla dahada belli oldu esitsizlik..sizce sisliklerden olabilirmi..yoksa boylemi kalicak..bide burnum onden bakildiginda bayag genis gorunuyo..sislikler inince duzelirmi incelirmi acaba..3 gun sonra yurtdisina donuyorum ins..resim ekliycem..cok moralim bozuluyo...

Kuebracim ben turkiyede eczanede ekstra sprey aldim henuz bitmedi benimkisi. Fakat eczanede verdikleri sprey emre beyin verdiginden degil fakat aynisi dediler yani deniz suyu. Farkli marka olabilir kucuk buyuk onemli degil deniz suyu yeter bu sadece burun icindeki pihtilasmayi gideriyor 2 ay bunu kullanman lazim. Baska marka olabilir deniz suyu olacak cnm. Annemde burada burun ameliyati gecirdi onada deniz suyu verdiler ama kucuktu onun spreyi. Bence onerdiklerini alabilirsin. Yinede emre beye sor emin olmak icin.

Ladyalone bendede var o esitsizlik fakat bu cok normal. 6-9 aya kadar bu esitsizlik devam edecek sakin korkma cooooook normal bu.Moralini sakin bozma lmaz:

kızlar ameliyattan kaç gün sonra burnunuzdan nefes almaya başladınız?
Duffie emre beyin ekledigi tamponlar delikli oldugu icin kisitli olsada hemen nefes alabildim. 5. gunden itibaren (yani tamponlar alindiktan sonra) tabiki cok daha rahat nefes aldim. pihtilasmadan dolayi yinede tikaniklik oluyordu fakat zamanla duzeliyor spreyini surekli kullanirsan daha kisa bir surede rahat nefes alabilirsin kaydirigubbakcemile2

Son düzenleme:
kızlar ağzımı kapatınca burnumdan nefes alıp verebiliyorum ama sürekli yapamıyorum. Yani bir iki nefes almadan sonra yine ağzımı açmam gerekiyor. Benim nefes sorunum yoktu sadece estetik için ameliyat oldum ve şimdi böyle bir sorunum olmasından korkuyorum :çok üzgünüm:

Aynisi bendede vardi :)) Alip verebiliyordum ama surekli yapamiyordum bunu. 3 hafta- 1 aya kadar sabret yerimseniben

Ben en son kontrolümde bu konuyu Emre Bey'e sordum. "Tamponları ilk çıkardığım zamanki gibi rahat nefes alınabilmesi için 2 ay geçmesi gerekiyor" dedi. Şu anki tıkanıklıklar çok normalmiş. Ben de panik olmuştum.

Kızlar ben gün içinde kafama takılanları bir kağıda yazıyorum. Ortalama 5-6 sorum oluyor. Yazmazsam sorularımın en az yarısını unutuyorum. Sonra kontrolde Emre Bey'e soruyorum. Böylece o kontrolden çıkınca aklıma takılan hiçbir şey kalmamış oluyor. Size de tavsiye ederim.

Tabii kontrole gidene kadar dayanamazsam buradan size de soruyorum :) O da rahatlatıyor.

kizlarr bn normal ufak boy deniz suyunu kullaniyim ozaman fark yoksa... kelebek önerdigin spreyede bakicam... tskler canlarim hihoyyyt

kızlar burnumun eski halini ve 11. gün resimlerini ekledim..şuan bandajlı ve şiş..haftaya bandajsız halini de eklerim..:)

kızlar burnumun eski halini ve 11. gün resimlerini ekledim..şuan bandajlı ve şiş..haftaya bandajsız halini de eklerim..:)

Guzelim ilk ben yorum yazayim ozaman :)
Cok guzel olmus canim. Basarili oldugu cok belli!! Az birazcik sis olmasina ragmen ki buda cok normdal daha erken, cok havali duruyor bebegim. Saglikli ve mutlu gunler gecirmen dilegiyle canim!!!

Guzelim ilk ben yorum yazayim ozaman :)
Cok guzel olmus canim. Basarili oldugu cok belli!! Az birazcik sis olmasina ragmen ki buda cok normdal daha erken, cok havali duruyor bebegim. Saglikli ve mutlu gunler gecirmen dilegiyle canim!!!

canım benim çok teşekkür ederimm hep birlikte güzel günlere inşallah..Çok şükür ki bu site sayesinde tanıdım Emre beyi..dediğin gibi daha suan çok şiş beklicem sabırla:)

canım benim çok teşekkür ederimm hep birlikte güzel günlere inşallah..Çok şükür ki bu site sayesinde tanıdım Emre beyi..dediğin gibi daha suan çok şiş beklicem sabırla:)

Bikmadan yine tekrardan baktim...hahaha
Kiz gercekten cok guzel olmus:)) Heleki bantsiz nasil muhtesem olucak kim bilir.
Simdi birsey dicem ama sakin gulmeyin kizlar: burnun cok sexy olmus kiz!!!
Tam boyle havali guzel bir buruncuk sahibisin artik, ne mutlu sana!!!!

sexy burun haaa valla böyle bi yorum beklemiyodum şu ana kadar çevremdekiler dahil en değişk yorum senden geldi D çok sevindim canım beğendiysen ne mutlu bana..darısı tüm olmak isteyenlerin başına..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…