cherry21 ve kuebraa teşekkür ederim arkadaşlık davetimi kabul ettiğiniz için. resimlerinize baktım maşallah ikinizinkide çok doğal ve çok muntazam. bundan sonrası için de herşey yolunda gider, hep mutlu olursunuz inşallah.
Bende ekimde oluyorum, allah kismet ederse 6. ekim frankfurtdan binicem 7.10 randevum var insallah hersey iyi gidersede 8.10 ameliyat olucam :)
Simdiden heycan bastiii........:)alkisalkisalkis:sm_cool:
bende yenilerini ekledim;9 bakmak istiyen bakabiliri:)
Cnm onemli degil.. coook tsk ederim :) insallah hep beraber cnm..
cherry senınde burnun çok güzel ve şişlikler indikçe dahada güzelliği ortaya cıkıyor süper bi değişim olmuş
pinar_86 .!.:merhaba layemut seni dr. emre beyin topiğinden takip ediyordum.ameliytını oldun mu merak ettim.bende emre beye revizyon ameliytı olmayı düşünüyorum kasım ayında.o yüzden kk daki arkadaşlrın sonuçlarını öğrenmeye çalışıyorum.beni bilgilendirirsen çok sevinirim..hoşçakal..
cheryy: wooooooooooow cok guzel olmus kiz :) eminim cok mutlusundur ve oz guvenin tavan yapmistir artik :) hihihi
Kelebek seninde burnun cok guzel olmus canim.
Emre bey cidden isinde cok iyi, acaba bendemi emre beyde olsam ameliyat? :)
Cheryy süper olmussn
yurtdisindan giden bayanlar.... emre beyin havaalanindan hastaneye transfer servisi varmiydi? oraya nasil gidebilirim bilemiyorumda...:kedi:
taksi. :)
avrupa yakasindan asyayami, ama yinede sagol canim.
Ögrendigime göre varmis Transfer.:teytey:
Ben ameliyat olalı 2,5 seneyi geçmiş vay be....
kizlar benim ameliyat günümde yaklasdi...8.9 olucam..sislikler kac gün icinde gecer, neolur olmus olan arkdslr kendilerinden hatirladiklari yazsalar..... cok tesekkür ederim ona göre bi plan
yapicam da ;-)
cnm sen ayin kacinda ameliyat olmusdun ve sisliker ne zaman indi ???
cok tskler
demothy ve emareude cvplrnz icin cooook tskler kizlar...
ya bu plan olayin ne oldugnu size aciklamak istiyorum...
ben 2.9 istanbuldayim 8 ameliyatim var ve 30 kadar falan kalicam..
olay sudurkiii ne olur gülmeyin ama :-D görüsmedik istedigim bi cocuk var
yanizca resimlerden taniyoruz birbirmizi ameliyatdan önce mi sonrami
görüssem karar veremiyoruuuuummmm(((
alemim ben yahuuuuuu
19. gün resmi ekledim kizlar :)
bende yenilerini ekledim;9 bakmak istiyen bakabiliri:)