Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

cok cok sagol canim iyi dileklerin icin opuyorumnanaktan

cherry burnum cokk yakismiss sana cok güzel olmussun gercekten büyük degisiimm

ve kelebeketkisi seninde burnun acayip tatlii ve sana cok yakisio hakkaten bayildim..

süpersiniz kizlarrrr :lepi:

sevgilii ameliyat olmuş minik buruncuklara sahip arkadaslarımmm:) bu bandajlar çıkınca çok şişiyo mu ki burun:S

merhaba pınar mesaj sayım az oldugu için burdan cvb verebiliyorum.evet ameliyatımı oldum şuan 1ay 17 gün oldu. çok rahat bir ameliyat geçirdim sadece ilk 3 gün sıkıntılıydı benim için.Zaten Emre bey biliyorsundur takip etmişsindir revizyonda gayet başarılı aklında hiç şüphe kalmasın bence Emre bey gerçekten çok iyi bir doktor burda onun reklamını yapmıyorum ama ameliyat oldugum ve ameliyat sonrası geçirdiğim zamanda sürekli yanımdaydı..Aklına takılan bişey olursa seve seve cevaplayabilirim.

cheryy: wooooooooooow cok guzel olmus kiz :) eminim cok mutlusundur ve oz guvenin tavan yapmistir artik :) hihihi

Kelebek seninde burnun cok guzel olmus canim.

Emre bey cidden isinde cok iyi, acaba bendemi emre beyde olsam ameliyat? :)

vallahh tatli tügcecim tskler bence bi görüs bak ozaman hic süpen olmaz :)
ama önce bi görüs ondan sonra karar ver ama cidden emre bey isini cok ii bilio ve cok severek yapio hayati burun olmus...
ben ilk basta bile güvendim ve hic pisman dgilim yine onda yaptirim...ama herkez kendisi bilmesi gerekio tabikii

cheryy: wooooooooooow cok guzel olmus kiz :) eminim cok mutlusundur ve oz guvenin tavan yapmistir artik :) hihihi

Kelebek seninde burnun cok guzel olmus canim.

Emre bey cidden isinde cok iyi, acaba bendemi emre beyde olsam ameliyat? :)

Canim benim coook tsk simartiyorsun beni ama zemuszemus dedigin gibi oz guvenim coook artti, fakat gorenler bana sende bir degisiklik var ama ne diyorlar.. Yani hemen burun estetigi yaptigimi anlamiyorlar.. Oysa ben herkesin anliyacagini dusunurdum.. Emre bey derdi inanmazdim. Hakikaten oyleymis :))

Cheryy süper olmussn

Cokk sagol cnm benim :))

yurtdisindan giden bayanlar.... emre beyin havaalanindan hastaneye transfer servisi varmiydi? oraya nasil gidebilirim bilemiyorumda...:kedi:

avrupa yakasindan asyayami, ama yinede sagol canim.
Ögrendigime göre varmis Transfer.:teytey:

varmiymis aaa ben taksiyle gitmistim. bana kimse demedikiiiiiiiiiiiiii var diye :bbo: sormak gerekiyor mu illa bilmiyorum ama yurtdisindan gelenlere söylenmesi gerekmiyor mu?

Ozellikle Ameliyet Olan Arkada$lar Benide Eklermisiniz Lutfen Ameliyat Oncesi Ve Sonrasi Resimlerinizi Gormek istiyorum ??

Ben ameliyat olalı 2,5 seneyi geçmiş vay be....

Hayırlı olsun demothy. Darısı başımıza.

kizlar benim ameliyat günümde yaklasdi...8.9 olucam..sislikler kac gün icinde gecer, neolur olmus olan arkdslr kendilerinden hatirladiklari yazsalar..... cok tesekkür ederim ona göre bi plan
yapicam da ;-)

cnm sen ayin kacinda ameliyat olmusdun ve sisliker ne zaman indi ???
cok tskler

Canım ben 24'ünde oldum. Dün itibariyle, yani 7. günde, ne morluk ne şişlik kalmamıştı. Gıdık civarında biraz şişlik var ama ben çok dikkat ettiğim için biliyorum yoksa kimse şişlik var demez. Ama sonuçta burnumda bant var ve ameliyat olduğum anlaşılıyor.

Ben olsam görüşmek istediğim kişiyle ameliyattan önce görüşürdüm. Yani en geç 7'sinde. Sonra dönmeye yakın yine bakardım durumuma. İyi hissediyorsam yine görüşürdüm. İyi hissetmezsem bir dahaki gelişimde görüşürdüm. Farkı anlamayabilir belki. Tabii fotoğraf falan çektirmezseniz :)

19. gün resmi ekledim kizlar :)

Canım gittikçe güzelleşiyor ve çok doğal, maşallah

bende yenilerini ekledim;9 bakmak istiyen bakabiliri:)

Maşallah 18. gün gibi değil de 3-4 aylık burun gibi duruyor. Şişlikler bayağı az olduğu için şeklinin güzelliği çok net görünüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…