oozzllmm Meme Estetiği Ameliyatı

çok geçmiş ozzllmm cim inşallah sen de en kısa sürede toparlanırsın bu ameliyat biraz zamanla çok daha iyi hale geliyor.

bellisimo canim benim bitmistir ameliyat gecmis olsun zor kismini atlattin. kendini iyi hissedince yaz nasil gecti umarim cok rahat atlatirsin agrili gunleri.

canım zaten ne için burdayız..bende olmadan önce burdan bilgilendim herzamanda yardımcı olurum herkese meme dokun anladığım kadarıyla bana benziyor hemen hemen aynı sende 300 350 den şaşma derim.pamela olmazsın korkma:)))onun için 1000 taktırmak lazım sanırım ahaha kafayı sıyırma allaha sıgın ve güvendiğin bir doktor bul içine sinen biran önce yaptır sonuçta bunu kafaya taktıkca vazgeçmiyor insan herzaman aklına oluyor.olduktan sonrada 1 hafta sıkıntısı olcak ömür boyu mutlu olcaksın canım herşeyin allah hayırlısını nasip etsin

canım öncelikle cok geçmiş olsun..doğum yapmış birisi olarak sana vız gelecektir..cekeceğin en agır 3 gün ben oldum ameliyatımı aynı gün cıkmıştım evime cokta agrı yapamadım emzirdiğim için içi boşalmıştı onun bir avantajını yaşadım inş sende benim gibi az agrılı olmuşsundur.bende 34 yaşında yaptırdım 1 sene gecti yaşa takılmayın kızlar insan bence her yaşta istiyorsa yaptırmalı ..canım senide en kısa zamanda aramıza dönme dileğiyle tekrar gecmiş
olsun

canım cok gecmiş olsun daha iyisindir herhalde artık zor olan kısmını atlatmışsın bundan sonrası artık zevki ne güzel umarım herşey istediğin gibi olmuşdur günler cabuk geciyor benimde 3 haftam bitti hala inanamıyorum canım kendini cok yorma bence :79::79:

amin canim sizler gibi yardim sever arkadaslar sayesinde ne guzel bilgiliniyoruz. kk dami yoksa burda ki forumlardamiydi tam hatirlamiyorum sunu okumustum princ miydi artik bulgurmuydu aklimda oyle kalmis.buyuklugunu kontrol icin 350 gr princi posete koydum sutyenin icine koydum ay cok guzel durdu hicde buyuk degildi. bir yil oldu demek tam alistinmi silikon oldugu anlasilmiyor degilmi.yuvarlakmi damlami hangisi taktin ya birde bunlarin suresi ne kadar tekrar degisme gibi bisey de varmis

canım benimm ben bu ameliyatı bu site sayesinde oldum arkadaşlardan çok destek gördüm. şimdi elimden geleni desteği vermeye hazırım :)) yardımım doknursa ne mutlu bana. bak şu hallerini hiç sıkıntı yapma o zaman sana daha büyük konulabilir bu bi avantaj bence.hem ağrın da ben kadar olmaz.sonuç mükemmel olcak inan bana.cuma randevun vardı dimi hadi çok merak ediyorum bekliyorum haberlerini tatlımmm.benim de cuma gün kontrolüm var ne diyecek bakalım doktor eserini görünce :)))sütyen deniyemiyorum korkuyorum çünkü dikiş yerlerim acıyacak diye.tüm detayları doktoruma sorarım artık. hadi inşallah sen de doktorundan çok çok çok memnun kalırsın. ayy bekleme seneyi yaa ısrar et 2 saatcik bi yere sıkıştırıversin seni :))) cuma büyük güünnn :))))))

dün giremedim bak neler kaçırmışım.ameliyatını olmuşsundur tatlım çok çok çok geçmiş olsunnnnnn. . bi de site yönetimi ben bu avatarın göğsü şişmişinden istiyorummmm duyruluuurrrr :))))

çok geçmiş ozzllmm cim inşallah sen de en kısa sürede toparlanırsın bu ameliyat biraz zamanla çok daha iyi hale geliyor.

çok teşekkür ederim canım :))) normal hayata döndüm ama yatarken ağrım oluyo.daha doğrusu sabah kalkınca.gündüz 1-2 saat uyuduğumda bişey yok ama gece uzun sonuçta fazla yatmak iyi gelmiyo bana. hadi inşallah tamamlanmış hallerini çok merak ediyorummm :)))

canımcımm yakın senle ameliyat tarihlerimiz zaten 11 gün vardı sanırım arada. benim de bugün 11. günüm kollarımı daha iyi kullanıyorum pek sorunum kalmadı ama özellikle sol göğsüm sabah kalktığımda çok ağrıyor.yanıyo resmen böyle içten içten.cuma kontrolüm var bakalım ne dicek doktorum. seninkiler ne alemde. yumuşamaya başlamışlardır artık.benimki hala sert ve sol göğsüm biraz aşağıda sağ göğsümde yukarda hafif.masajla dengelencek sanırım. sen masaja başladın mı tatlımmm.

bellisimo canim benim bitmistir ameliyat gecmis olsun zor kismini atlattin. kendini iyi hissedince yaz nasil gecti umarim cok rahat atlatirsin agrili gunleri.
GeldimmmmmmÇok şükür kolay atlattım,nasıl anlatsam nerden başlasam,iyi ki varsınız ya
Doktorum duğum yapıp emzirmeme rağmen göğüslerimin sert ve dik olduğunu söyledi ameliyattam öce,çok mutlu oldum:)

Oldu da bitti maşallah

insallaaah canim o guzel dileklerin icinevet canim cuma randevum var bakalim artik buraya yazarim

evet canım benimde 22 gün biraz o taş gibi sertlik gitti evet ama hala yumuşamadılar daha cok erken o yanmaların bende de vardı daha yeni gecti ben masaja başlamadım haftaya salı tekrar gidicem kontrole o zaman gösterecek gün gectikce daha da hoşuma gidiyorlar tatlım:79:

hımm yarın kontrolüm var benim de belki yarın masaj verir.ay ama bana küçülüyolar gibi geliyor tatlım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…