evet ameliyattan önce boyutları görmemiştim.sadece doğal olmasını istediğimi söyledim.daha sonra 200 ü duyunca çok küçük değilmi dedim.doktorum da 200 deyip 250 koydukları olduğunu ve benim vücuduma iyi olacağını söylemişti.hatta daha sonra gel sana göstereyim boyutları için rahatlasın dedi ama ben bu işi bilen o dolayısıyla en iyisini o bilir diye düşünüp gerek yok ben size güveniyorum dedim.ameliyattan hemen öncede 300cc liği gösterdi ve çok büyük durur dedi.aklımdan hiç de o kadar büyük değil diye geçmesine rağmen kendisine bişey demedim.neyse düne kadar küçük oldu diye çok üzülmüştüm ve şekli tuhaf gelmişti amaaa dün bikinilerimi denedim.eski bikiniler olmasına rağmen acayip güzel durdulardaha büyük olsalardı rahat edemezdim.ayrıca sözüne güvendiğim birinden de "doktorun çok iyi iş çıkarmış"cümlesini de duydum ya artık içim çok rahat.anlayacağın hepsi benim hüsnü kuruntummuş şeklide her geçen gün toparlanıyor.p.tesi dikişleri aldırmaya gittiğimde doktorcuğuma bol bol tşk edicem.en son görüşmemizde yok küçük olmuş,yok şekli şöyle olmuş deyip onunda canını sıkmıştım valla çok haksızlık etmişim doktorcuğuma şimdi iyi ki onu bulmuşum iyi ki ona yaptırmışım diyorum
Canım mutlu olmana çok sevindim, demekki biraz zamana ihtiyacın varmış değilmiHer geçen gün dahada güzel olacaklar inan bana:)) Keyfini çıkar tatlım
mrb.ölçülerimiz aynı gibi hatta benim kilom 58 ama bana 250 konuldudoğal olsun istemiştim ama bu da fazla doğal oldu ameliyattan önce 200 demişti.ilk başta daha büyük koydu diye sevinmiştim ama sargılar çıktıktan sonra bi baktım ki ufak.şu anda pek memnun kaldığım söylenemez.hatta epey moralim bozuldu.üstelik üst tarafta dolgunluk yaratmak için yukarı yerleştirmiş.o yüzden görüntü de hoşuma gitmedi.o kadar acıyı boşuna mı çektim demekten kendimi alamıyorum
oozzllmm öncelikle geçmiş olsunnn çoktan geçmiştir amabende zühtü beye ameliyat oldum 4.günüm bugun memişler şiş karnım şişşş. böle şişken cok çirkinler sende dual planla olmustun kollar ne zaman tam olarak kullanılıyor. kaçıncı gününde banyo yaptın bugun yapabilirsin dedi doktor bey ama ben korkuyorum 1 gündaha beklesem diyorum... çok soru sordum ama sabırsızlanıyorum işte :18:
oozzllmmmm hayatim gun aldim buyuk gun 25 ekim:18: e nerde hayirli olsun demek
canım sana da çok geçmiş olsun.ya 4. düne kadar yemeğimi bile kendim yiyemiyodum ben de.ama 4. günden tibaren rahatlamıştım.çok iyi olmasa da kollarımı kullanmaya başlamıştım.1 haftadan sonra daha da rahatladım canım.evet canım ilk başta çok şiş oluyolar.bende eve gelip aynada görünce kendimi bu ne bölee dana gibi olmuşlar demiştim.ama şuan küçük gibi geliyo gözüme :))bana da dual plane 300 cckoyuldu canım.sana kaç koydu ? banyoyu 1. haftada yapmıştım ben.bi de şansıma benim ameliyat tarihimde havalar çok soğuktu yağmur falan hiç bunalmadım.sudan da korktum ya bişey olursa die sildim kendimi sürekli.ama doktor yapabilirsin diyosa yap yani bişey olmaz canım. merak ettiğn bişey olursa sor yine tatlım cevaplarım ne demek.tekrar çok çok geçmiş olsun keyfini sür artık zor günlerin geçmiş büyük ölçüde :))
Hayalimsi_n hayırlı olsun..süper tarihin belli olmuş..hangi teknik kaç cc olacak?
tarih belli oldu ama cc belli degil. daha dogrusu doktorun onerisi medium ekstrahigt yuvarlak kas alti400ccama bu cuma tekrar randevum var itiraz edecem buyuk diye tekrar olcsun bicsin denememde gerci pekte oyle buyuk gelmediler ama burda herkesin 350 ccasmiyor burayi okudukca kafam iyicene karsiyor oyuzden tekrar gitmemde fayda olacagini dusundum:44:
bende daha yaptırmadım boy-175 kilo 60. doktorla görüştüğümde 400 ü beğendim diğerleri çok küçük geldi hem gözüme hem giysi altından. burdaki tecrübeli arkadaşlara görede gayet normal. 400 deyince insanlar büyük bişi sanıyorlar ama değil. sayının büyüklüğünden olsa grek bir ön yargı oluyor. ama sen burayı baz alma çünkü genelde evet hep küçük taktıranlar çünkü boy ve kilolarına göre taktırmışlar, bizde kendimiz göre taktıraz dimi yaa, doktorda okeyliyorsa en doğrusu çıkar artaya, yani herkesin kalıbına göre. senin boy kil nedir tatlım
tatlim sendeki boy bende olsa 400 cc hic dusunmeden takarim. benim boy 159 kilo 59 bu boya 400 buyuk diyor burdaki arkadaslar.halbuki bana abarti buyuk gelmedi belkide ac gozlulugumden doktorda iyi olur balik etlisin yakisir dedi.cc lere takmis durumdayim bu forumu okuyorum hep kucuk. danimarka forumlarini okuyorum 300 den baslayan 500 lere kadar gidiyor .en az 350olsun diye uyari yapmislar sonradan pisman olursunuz diye yorumlar yazilmis.vallaha anlamadim gitti
evet ama sende balıketliymişin sende ordan kaldırırsın demekki. birde türk doktorlar hep küçük ve doğaldan yana o yüzden hep küçüklerden başlıyor. sen gene giysi altından dene hangisi tam durursa o cc yaptır. sonradan küçük oldu diye ağlayanda var büyük oldu diye dövünende. sen boy kilo ve yapını göz önüne al. asıl önemli olan senin ne istediğin, doğal dersen 400e kadar düşün ama sakın 400 den aşma çünkü 400 ü ben denedim büyüklüğü bana tam ama genede 375-400 arası düşünürüm. sen yurtdışındasın galiba ve yurtdışınde hep daha büyük ve doğal olmayan silikon istiyorlar doktorlarda öyle.. dikkat et yakışanı taktır
tatlim sendeki boy bende olsa 400 cc hic dusunmeden takarim. benim boy 159 kilo 59 bu boya 400 buyuk diyor burdaki arkadaslar.halbuki bana abarti buyuk gelmedi belkide ac gozlulugumden doktorda iyi olur balik etlisin yakisir dedi.cc lere takmis durumdayim bu forumu okuyorum hep kucuk. danimarka forumlarini okuyorum 300 den baslayan 500 lere kadar gidiyor .en az 350olsun diye uyari yapmislar sonradan pisman olursunuz diye yorumlar yazilmis.vallaha anlamadim gitti
Merhaba canım, benim boyum 1.63, bana 350 cc takıldı, resimlerimi ekledim, istersen bak sana fikir olur. Ama bence kesinlikle abartı durmuyorlar
merhaba canim oncelikle tesekkur ederim.resimlerine tekrar tekrar baktim:cok hos cok guzel dolgunlar ay ben cok begendim gule gule kullan gercekten cok begendim yuvarlakti degilmi
canım merhaba,
moralını bozma doktor banada en fazla 250 demıstı ve ben ısrarla bunu koydurdum ama vucuduma gore buyuk duruyorlar ınan bana hosuna gıtmez keske doktoru dınleseydımde bende dogal bıseyler ısteseydım dıyorum.onun bırde agırlıgı var hayatım bence en dogrusunu yaptın.moralını bozma hıgh profıle taktıysa arada oyle aman aman bı fark yok hanı genıslık bakımından fark yaratıyor kı yanlardan tasıyor benımkısı hıc hos gorunmuyor...hergun sekıllenıp degısıyor masajlarında cok etkısı var assagı yukarı 1 ay oldu sıslıklerım ınıyor tam oyursun ozaman foto eklerım fıkır edınırsın buyukluk konusunda..
ben masajlarım daıresel hareketlerle gogus cevreme hafıf baskı halınle uyguluyorum.saga sola ust alt seklınde yapmaya calısıyorum ama hareket etmıyorlar.senın nasıl?
canım merhaba,
moralını bozma doktor banada en fazla 250 demıstı ve ben ısrarla bunu koydurdum ama vucuduma gore buyuk duruyorlar ınan bana hosuna gıtmez keske doktoru dınleseydımde bende dogal bıseyler ısteseydım dıyorum.onun bırde agırlıgı var hayatım bence en dogrusunu yaptın.moralını bozma hıgh profıle taktıysa arada oyle aman aman bı fark yok hanı genıslık bakımından fark yaratıyor kı yanlardan tasıyor benımkısı hıc hos gorunmuyor...hergun sekıllenıp degısıyor masajlarında cok etkısı var assagı yukarı 1 ay oldu sıslıklerım ınıyor tam oyursun ozaman foto eklerım fıkır edınırsın buyukluk konusunda..
ben masajlarım daıresel hareketlerle gogus cevreme hafıf baskı halınle uyguluyorum.saga sola ust alt seklınde yapmaya calısıyorum ama hareket etmıyorlar.senın nasıl?
evet canim belli 25 ekim daha cok yani. benimde medium ekstrahigt yuvarlak olacak.seninkileri cok begendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?