İnanmıyorum hasta adam ya... Ne biçim dedesin, ne biçim babasın!
Bakın belki de yaşlı olduğu için acıyorsunuz eşiniz ve siz ama çocuklar ileride bu yaşadıklarını hatırlarlar ve çok etkiler bu durum. Bırakın ne hali varsa görsün.
Ay delimisiniz divanemisiniz. Hem size hem çocuklarınıza tacizde bulunan adamın evinizde ne işi var. Çocuklarda nasıl bir travma bırakır bu farkındamısınız. Telafisi olmaz bunun.
Bu konu bence ihmale gelmez, verin bir huzurevine, kurtulun. Aslında hep karşıyımdır, onca evladı bir bir anne babaya bakamıyor diye huzurevine verenlere, ama bu durum farklı arkadaşım. Sizin çocuklarınız sözkonusu.
Kart horoza bakın yaaalsanaalsanasmile
buna cesaret edemiyosunuz da çocuklarınızın durumunu düşünün
sürekli taciz eden bir dede akannehir nasıl bir psikolojiyle büyüyecekler bir düşünün
Ne hastalığı ayol!!!
Dedenin torununu görünce aklına bişey gelmesinin...... tövbe Yarabbim tövbe!!! hastalığı mı olurmuş bunun!!!
Adam da ben hastayım:gitme: modunda salınır daha çok!!
Ayy konu sahibesine yorum dahi edemiycem..akannehir
Yazık yazık...
Bu kadar umursamazlık görmedim
Allahım saklasın bir bebenin başına bir iş gelse de siz yine harekete geçmezsiniz bence...
hernekadar beni eleştirsenizde inanın çok şey yaptım ve devam ediyorum bir psikoloğa danıştım o günden sonrada evime gelmedi ve kızım içinde piskoloğa danışacam gerekirse onuda alacam ama ben elimden geldiğince onunla konuşmaya çalışıyorum.eşim ve ailesiyle konuştum onun hiçbirşeyiyle ilgilenemeyeceğimi söyledim sadece benden tedavi bekleyin dedim.Umarım sizinle tedavi ettirebildim onu iyileştirebildiğimide paylaşırım
konu karşısında ağzım açık kaldı valla.. Ya bu adamıo bi hastaneye yatırın ya da içiniz elvermiyosa bi bakıcı tutun evinde bakılsın.. Çocuklara yazık yaa. Bu kadar insansınız bunca senedir bir çözüm bulamamış olmanız çok ilginç..
hernekadar beni eleştirsenizde inanın çok şey yaptım ve devam ediyorum bir psikoloğa danıştım o günden sonrada evime gelmedi ve kızım içinde piskoloğa danışacam gerekirse onuda alacam ama ben elimden geldiğince onunla konuşmaya çalışıyorum.eşim ve ailesiyle konuştum onun hiçbirşeyiyle ilgilenemeyeceğimi söyledim sadece benden tedavi bekleyin dedim.Umarım sizinle tedavi ettirebildim onu iyileştirebildiğimide paylaşırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?