ben sadece rahatlamak ve fikir edinmek için içimi döküyüm dedim daha beter oldum
galiba böyle olacak eşimde ona böyle söyledi ya adam olacaksın yada ben sana baba demem yolda görsem yolumu çeviririm dedi
kardeşim siz ne diyorsunuz burda hasta bir adamdan bahsettiniz, sadece bir sapıklık değil buzaten sabahtan yolladım onu bayada ağır konuştum ağlıyarak gitti kendine beddua ede ede gitti
galiba böyle olacak eşimde ona böyle söyledi ya adam olacaksın yada ben sana baba demem yolda görsem yolumu çeviririm dedi
ben sizden çok eşinize kızdım açıkçası.
karısını çocuğunu mıncıklayan adama hala bunu mu diyor?
ne genişlik yarebbim
hasta adam hastaaaa, oğlu ona selam vermese ne olur ki, büyük kayıp mı.
o herşeyi göze alıp kundaktaki bebeklere kadar taciz uygulayan biri, oğlu ona sırt çevirse kaç yazar.
canlı canlı hadım etmeli, kesip eline vermeli..
ben sizden çok eşinize kızdım açıkçası.
karısını çocuğunu mıncıklayan adama hala bunu mu diyor?
ne genişlik yarebbim
hasta adam hastaaaa, oğlu ona selam vermese ne olur ki, büyük kayıp mı.
o herşeyi göze alıp kundaktaki bebeklere kadar taciz uygulayan biri, oğlu ona sırt çevirse kaç yazar.
canlı canlı hadım etmeli, kesip eline vermeli..
pis sadist...ayynen katılıyorum...kızımı elleyecek dedesi ve ben görecem...Allahıııımmmmm...beni kimse tutamaz o an...hiçkimse...
benim 2yaşında ve 8 yaşında iki oğlum 6 yaşında kızım var.bu hafta kendisi bizde kaldı gece kalktığımda sürkli çocuklarımın yanında görüyorum .onun dışında kızımı yanına çağırıp özel bölgesine ellerken gördük ve sadece kızıma değil bütün torunlarını bir bahaneyle yanına çağırıp onlara tacizde bulunuyor.banada ilk evlendiğimde onlarda uyurken böyle bişey yapmıştı anlıyacağınız kız,erkek,gelin, hiç bişey ayırmıyor aklından geçen tek şey birini sıkıştırmak ve şimdi de kimse ona bakmak istemiyor haklı olarak ama ne yapacağımızıda bilmiyoruz umarım anlatabilmişimdir kusura bakmayın çok sinirliyim
tamamda kim cesaret edebilirki doktora o yaştaki bir adamın bunları yaptığını anlatmaya ben yapmasamda kimse yapmaz bende o kadar cesur değilim
benim 2yaşında ve 8 yaşında iki oğlum 6 yaşında kızım var.bu hafta kendisi bizde kaldı gece kalktığımda sürkli çocuklarımın yanında görüyorum .onun dışında kızımı yanına çağırıp özel bölgesine ellerken gördük ve sadece kızıma değil bütün torunlarını bir bahaneyle yanına çağırıp onlara tacizde bulunuyor.banada ilk evlendiğimde onlarda uyurken böyle bişey yapmıştı anlıyacağınız kız,erkek,gelin, hiç bişey ayırmıyor aklından geçen tek şey birini sıkıştırmak ve şimdi de kimse ona bakmak istemiyor haklı olarak ama ne yapacağımızıda bilmiyoruz umarım anlatabilmişimdir kusura bakmayın çok sinirliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?