yorumların çoğunu okudum ,çoğu kişi size olgunlukla akıl vermiş ,ancak bazı gözlemler sizin hoşunuza gitmiyor ve tepki veriyorsunuz
yanlış bir ilişki de niye doğru arıyorsunuz ısrarla ? Ben bunu anlayamıyorum mesela
güzel bi işin varmış ,maddi durumun yerinde ,kültürel olarak uyum sağlamadığını düşündüğün bi adamla sırf ucunda evlilik var diye körü körüne gidilir mi ?
sen de gayet iui biliyorsun ki ,sana uygun bir adam değil ,sırf şefkatli veya merhametli diye bu adama evet denir mi ,devam edilir mi
belli ki sevgi açlığın var ,eksikliklerin var bunu bu adamla kapatmaya çalışmak yerine yaralarını sarmayı ,destek almayı denesen daha sağlıklı kararlar verebilirsin elbette
aslında kimse sana kötü bir şey demiyor ,herkes dışarıdan gördüğünü sana söylüyor ,yanlışlarını eksiklerini hatanı gör diye ama ısrarla görmek istemiyorsun ,buradaki insanlar senin yakının değil ,çıkarları yok ,tanımıyor bilmiyor senin kötülüğünü neden istesinler ?
evlenip ayrılmak çok kolay ama neden onca travma yaşayasın ki ,sen bu kadar değersiz misin
kendine hiç değer vermiyorsun ancak bunu dışarıda değil içeride ara lütfen
burada eğer sana bişey söylenmişse otur bi kendi başına nerede yanlışlarım var diye düşün kendini analiz et ,insanlar dışardan daha rahat görebilir bazı şeyleri değil mi ?
bir insandan önce ,önceliğin kendin olsun ,olmayacak bir ilişkide yıpranacağına ,kendini mutlu hissettirecek ,duygusal anlamda geliştirecek ,daha Farklı bakmayı öğreneceğin şeylerle ilgilensen daha mutlu olacağına eminim
haaa bunca şeye rağmen hala aynı doğrultuda ilerleyeceksen ,burada konu açıp fikir almanın bi anlamı zaten kalmıyor ,o zaman yaşa gör öyle ders al seçim senin ..