Onu Boş Yere Üzmüş Müyüm?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben gerçeğim diye attı. Şahsen ben ikna oldum 🙂 Ama anlattıklarının hepsini yaşıyor mu, bazı yerlerde katıyor mu onda tereddütlerim var. Bu kadar ısrarla benzer seçimleri bir kadın neden yapar anlayabilmiş değilim.
Yalnız kızın tırnakları çok güzel 😍💅 Sitede Kova hatunu Kova hatunu tek geçiyorum. Muhteşem tırnakları var. Ondan sonra Visenyaa Visenyaa Bu meredith 3. Lüğe Oynar. 🙂 rengi biraz abartı ama başlık sahibini düşününce çokta örtüşmüş 🙂
😘😘

Dedigim şey evladın aşk acısı falan çekerken bana yaptığın gibi karşısına geçip goygoy mu yapacaksın biraz empati yap anlamındaydı.
Kendine gel artık, aşk acısı değil bu, azıcık egon incindi o kadar. Aranızdaki uçurumu anlatmak için tuvalet örneği verdiğin adam tarafından aldatilmak ağırına gitti sadece, aşk acısı görmesek inanırız.

Ben gerçeğim diye attı. Şahsen ben ikna oldum 🙂 Ama anlattıklarının hepsini yaşıyor mu, bazı yerlerde katıyor mu onda tereddütlerim var. Bu kadar ısrarla benzer seçimleri bir kadın neden yapar anlayabilmiş değilim.
Yalnız kızın tırnakları çok güzel 😍💅 Sitede Kova hatunu Kova hatunu tek geçiyorum. Muhteşem tırnakları var. Ondan sonra Visenyaa Visenyaa Bu meredith 3. Lüğe Oynar. 🙂 rengi biraz abartı ama başlık sahibini düşününce çokta örtüşmüş 🙂
Gül atıyorum güzel kadın💋

Şimdi ön sayfada okudum da bir üyeye tırnaklarının fotosunu atmışsın. Bunu yapmaktaki amacın nedir tam olarak gerçekten merak ettim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X