- 4 Mayıs 2011
- 24.321
- 45.716
-
- Konu Sahibi Meredith Grey
Ben gerçeğim diye attı. Şahsen ben ikna oldumAma anlattıklarının hepsini yaşıyor mu, bazı yerlerde katıyor mu onda tereddütlerim var. Bu kadar ısrarla benzer seçimleri bir kadın neden yapar anlayabilmiş değilim.
Yalnız kızın tırnakları çok güzelSitede Kova hatunu tek geçiyorum. Muhteşem tırnakları var. Ondan sonra Visenyaa Bu meredith 3. Lüğe Oynar. rengi biraz abartı ama başlık sahibini düşününce çokta örtüşmüş
Kendine gel artık, aşk acısı değil bu, azıcık egon incindi o kadar. Aranızdaki uçurumu anlatmak için tuvalet örneği verdiğin adam tarafından aldatilmak ağırına gitti sadece, aşk acısı görmesek inanırız.Dedigim şey evladın aşk acısı falan çekerken bana yaptığın gibi karşısına geçip goygoy mu yapacaksın biraz empati yap anlamındaydı.
Gül atıyorum güzel kadınBen gerçeğim diye attı. Şahsen ben ikna oldumAma anlattıklarının hepsini yaşıyor mu, bazı yerlerde katıyor mu onda tereddütlerim var. Bu kadar ısrarla benzer seçimleri bir kadın neden yapar anlayabilmiş değilim.
Yalnız kızın tırnakları çok güzelSitede Kova hatunu tek geçiyorum. Muhteşem tırnakları var. Ondan sonra Visenyaa Bu meredith 3. Lüğe Oynar. rengi biraz abartı ama başlık sahibini düşününce çokta örtüşmüş
OMG bilmiyor muydun?Meredith Greyfurt Anne Boleyn'mi çıktı? Ne alaka ya?
NöööOMG bilmiyor muydun?
günaydınlarrrrrrCidden bu o üye mi çok şaşırdımm
Ya ben de diyorum ne zamandır yok ortalarda
Ay ama Anne Boleyn böyle bı karakter değildi ya, sanki pek mazbuttugünaydınlarrrrrr
Yok be milletin derdiyle ne işim olur benimNöööhani birinin akrabası İstanbul'a okumaya gelecekti de yeni evli bı kadının evinde kalicakti da, o konu da özet veren Anne Boleyn mi?
Anna Boleyna olanım benAy ama Anne Boleyn böyle bı karakter değildi ya, sanki pek mazbuttu
Ay ama Anne Boleyn böyle bı karakter değildi ya, sanki pek mazbuttu
Hiaa, onu tanımıyorum zaten boşver bxhdjAnna Boleyna olanım ben
Ohannes yani forumda Anna Boleyna'yı tanımayan da, bayagi sansasyonel bir tiptim zamanındaHiaa, onu tanımıyorum zaten boşver bxhdj
Oha Anne Boleyn mi anal yapıyorduAşırı ana kuzusu bir sevgilisi vardı ve onunla anal yapıyodu aklımda kalan şey bu hshdj
Oha Anne Boleyn mi anal yapıyordu
Kızım öbür Anne Boleyn anal manal yapmaz bence , yapan bu Meredith olmasın?Bi de anna boleyna olan varmış iyice kafam karıştı dhdhjd
Ay ama Anne Boleyn böyle bı karakter değildi ya, sanki pek mazbuttu
Ay galibaBoleyn kiziyla kariştiriyorsun gibi geldi bana.