• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Onu biraz daha beklemeli miyim, yoksa yeni bir sayfamı açmalıyım?

Ne beklicen ya adam seni istemiyor..
Belli ki güveni kalmamış sana..
Bence ilerle sen bu kişiyle dewam et boşver..
Kısmet böyleymiş diye geçç durma bile üstünde..

Yapacağın tek bir şey var o zaman canım, eskisiyle son bir kez net şekilde konuş, dinlemiyorsa seni, mail at, sevgini filan anlatma, son kez sor ona, eğer ki artık hiç bir umut kalmamışsa sonsuza kadar gidiyorum ben de, artık üzülmek istemediğini bunu hak etmediğini söyle, buna da cevap vermezse artık şansını tamamen kaybetmiş olacak hem de sen acaba demeyeceksin. Elinden geleni yapmış olacaksın, ben seni çok iyi anladım, insan ne kadar neyin mantıklı olduğunu bilse de, açıkça görebilse de bazen kalbe söz geçmiyor. Hakkında hayırlısı olsun inşallah...

Valla aslında o son konuşmayı yapmaya dahi değmiyor bence tatlım. Adamın ayağına gittim, affetseydi o zaman gelir görüşürdü. Ya en azından barışmasan bile nezaketen gelirsin olmayacağını söylersin. Artık umurumda bile değil, o olay aklıma geldikçe soğuyorum zaten. Ben önüme bakmaya karar verdim tatlım oda çok pişman olacak ama o zaman iş işten geçecek.

Ne beklicen ya adam seni istemiyor..
Belli ki güveni kalmamış sana..
Bence ilerle sen bu kişiyle dewam et boşver..
Kısmet böyleymiş diye geçç durma bile üstünde..

Aynen öyle yapacağım canım. Arkadaşlarda bahsetmş 1 hatamda beni siliyorsa ileride neler olur bilemiyorum. Sanki onu aldatmışım, yalan atmışım vs ammada inat yaptı. Bi süre bu şekilde yalnız olacağım daha sonra hayatıma alacağım kişi belli zaten. Rabbim hepiimizin hakkında hayılrlısını nasip etsin inşallah.

İnşallah hakkında hayırlısı olur. Zamanla sen de farkedeceksin ki üzülen hep sen oluyorsun. Bunu tecrübe sahibi biri olarak söylüyorum. O yüzden gideni önemseme çünkü zaten elinden gelen her şeyi yapmadın mı? Yine de tercih senin ama mutluluk hemen kapındayken bırakmak doğru mu?

Değil elbette tatlım. Bu çocuğu hç kıramıyorum çünkü bana karşı öyle naif ki .. Gözlerinin içi gülüyor bana bakarken.Onun o sevgisini içine kadar hissediyorsun. Bi sür böyle devam edeceğim sonra bi başlangıç yapacağım bu kişi ile.

Aynen öyle yapacağım canım. Arkadaşlarda bahsetmş 1 hatamda beni siliyorsa ileride neler olur bilemiyorum. Sanki onu aldatmışım, yalan atmışım vs ammada inat yaptı. Bi süre bu şekilde yalnız olacağım daha sonra hayatıma alacağım kişi belli zaten. Rabbim hepiimizin hakkında hayılrlısını nasip etsin inşallah.

Bakalım yanına alacağın kişi sabredecek mi..
Fazla naz aşık usandırır derlerr şekerimm :12:

Bakalım yanına alacağın kişi sabredecek mi..
Fazla naz aşık usandırır derlerr şekerimm :12:

Tatlım bu çocuk eski erkek arkadaşmlar çıkmadan öncede bana karşı böyleydi. Neyse bu eskisi ile sevgili olduk ses soluk kesildi. Sonra ayrıldığımızı öğrendi 3 aydır yine bıkmadan usanmadan peşimde :1: Ben ondan zaman istedim oda kabul etti.Bakalım herşeyin hayırlısı ya :39:

Tatlım bu çocuk eski erkek arkadaşmlar çıkmadan öncede bana karşı böyleydi. Neyse bu eskisi ile sevgili olduk ses soluk kesildi. Sonra ayrıldığımızı öğrendi 3 aydır yine bıkmadan usanmadan peşimde :1: Ben ondan zaman istedim oda kabul etti.Bakalım herşeyin hayırlısı ya :39:

Zamana bilem gerek yokta işte neysaaa :51:

Ben sana çoook yazmıştım gitme diye.
Gitme diyenler için kıskanç bunlar sen ne dinliyosun falan diyenler olmuştu sana.
Şimdi okusunlar yazdıklarını.
Öncekini dinlemedin bari bunu dinle.
Bu adamı hayatından çıkar.
Bi süre kafa dinle ondan sonra al birini hayatına.
Ayrıca da eski sevgilini hiiiiiiiiiiiiiiççç boşa bekleme çok beklersin

Utanıyorum :17::18::30: evet biliyorum hepiniz çok söylediniz ama aklımda kalmasın diye gittim, dayanamadım işte :50: kendime acı çektirip çektirip geri döndüm o ayrı tabi .. 1 kere daha bursaya onunla gezmeye gitmiştik. Ve onu beklediğimi söylediğim yer önceden birlikte giderken oturduğumuz bi konaktı.Ama o gelmedi işte ..:14: oranın kokusu bile bana onu hatırlatıyordu .. :43:

önceki konularını da hatırladım gerçekten çok saçma bir sepepti ve bu bana asıl nedenin başka bir şey olabileceği izlenimi bıraktı bence eski sevgilinin aklında başka birşeyler var üstelik ne olursa olsun senin için bir başka şehire gelen bir kadını o şekilde reddetmek hiç ama hiç centilmence değil
giğden geri gelirmi bilmem
ama bildiğim bir şey var
o da gitmişse ikinci içinde fazla beklemeyecektir
ve malesef genellikle gidenler pişman oldukları için dönmezler
daha iyisini bulamadıkları için geri gelirler
bence sen de bu hikayeyi kapat artık
polis olan bana hoş göründü :46:
kaybettiğinden daha fazlasını bulabilmeni dilerim
:16:

İyi dileklerin için sağol tatlım .. Valla diğerinden 1025987212 kat falan daha yakışıklı. İnanılmaz karizmatik falan bi o kadarda bana değer veriyor seviyor. Aslında mutluluğu sevilmeyi diğerinden çok daha fazla hakeden biri, yarın tekrar görüşeceğim. Git gide ısınıyorum ona hakkımızd hayırlısını nasip etsin yüce rabbim :16:

Öncekini bırak artık..Demekki gerçek değilmiş

Yeni olanın ilgisi beni şaşırttı,fazla geldi.i..Onun sevgisine de hemen güvenme beni dinlersen..
Biraz boşta kal..Onla irtibatı kesme ama şimdi düşünmüyorum sadece arkadaş olalım şimdi'' de.Bu kadar aceleye gerek yok ''de..Sen yönet i aranızdaki ilşkiyi..Dolduruşa getirmesin seni hemen..

Son düzenleme:
ikisi de flört dönemi. ikisiyle de henüz kavga etmedin. dolayısıyla ikisini de gerçekten tanımıyorsun. he ilki bilmediğin bir şehirde seni yalnız bırakarak adam olmadığını göstermiş. istemiyosa bile seni tutup kolundan otobüsüne bindirmesi gerekirdi. demek ki o zaten kendini belli etmiş. birlikte geçirdiğiniz güzel günler sadece flört dönemi sahteliğiydi. bu esnada herkes birbirine cici kızı, efendi oğlanı oynar.

ikinciye gelince. o da daha tanımadan seni tavlamak, sahiplendiğini göstermek için whatsupa resimlerinizi koymuş. o da flört taktiği. erkek kuşlar bile dişi kuşları tavlamak için en güzel ötüşlerini sergiliyor. iş bitince yallah :) bi tanıdığımız kızlar için; biraz kıskan, sahiplen, bir iki aşık numarası yap kızların işi bu kadar basit demişti.

velhasılı ay o şöyleydi bu böyleydi diye kendini üzmene gerek yok. biraz dinlenmene bak. ikisinden de uzak dur. şu aşamada yanlış bi karar alabilirsin sonra dönüşü olmaz mazallah.

ikisinin de evlendkten sonra bin türlü sorunu çıkma olasılığı var yani. hiç öyle pembe bulutlarda gezme. gerçekçi ol :ssz:

Hay eskine yaw.. :27:
Adam seni unutmuştur bile..
Değermi en güzel dönemlerini heba etmeye..
Bıraksana kendini aşk yaşamaya şu yenisiyle :23:

Söv kuzum söv :52: Egosu tavan yapmış manyak :1:

Geçen twitt attım yazdım ki ''Egosunu uçuş yaparken gökyüzünde unutmuş hödük'' yazdım. (Bu arada kendisi Pilot)
Bi kaç saat sonra oda twitt atmış yazmış ki, ''Dün gördüğü değeri bugün göremeyince başkalaşıma uğrayan yaratıklar var'' yazmış :52::32:
Yaratıkta olmuş oldum bu sayede :46: Bu arada twitterdan beni hala takip ediyor.

Öncekini bırak artık..Demekki gerçek değilmiş

Yeni olanın ilgisi beni şaşırttı,fazla geldi.i..Onun sevgisine de hemen güvenme beni dinlersen..
Biraz boşta kal..Onla irtibatı kesme ama şimdi düşünmüyorum sadece arkadaş olalım şimdi'' de.Bu kadar aceleye gerek yok ''de..Sen yönet i aranızdaki ilşkiyi..Dolduruşa getirmesin seni hemen..

Öyle dedim tatlım arkadaş kalalım bi süre zamana ihtiyacım var dedim anlayışla karşıladı. Valla çocukta ilgi tavan yapmış benide şaşırtıyor ..:40:

Öyle dedim tatlım arkadaş kalalım bi süre zamana ihtiyacım var dedim anlayışla karşıladı. Valla çocukta ilgi tavan yapmış benide şaşırtıyor ..:40:

Kesinlikle kanma..Nicelerini gördük fos çıktılar..

Söv kuzum söv :52: Egosu tavan yapmış manyak :1:

Geçen twitt attım yazdım ki ''Egosunu uçuş yaparken gökyüzünde unutmuş hödük'' yazdım. (Bu arada kendisi Pilot)
Bi kaç saat sonra oda twitt atmış yazmış ki, ''Dün gördüğü değeri bugün göremeyince başkalaşıma uğrayan yaratıklar var'' yazmış :52::32:
Yaratıkta olmuş oldum bu sayede :46: Bu arada twitterdan beni hala takip ediyor.

Ve sen hala bunu düşünüyon öyle mii :20:
Sen bırak takip etmeyiii, şimdii o bırakcak takip etmeyi daha çok üzülecen bakk ...

Bence eski sevgilini aklında ve kalbinde bitirmeden başkasına umut verme.
Çünkü aklında başkası varken ona en fazla haksızlık edersin.
Eğer bitirdim artık diyorsan bu adamla devam et.
Sonuçta yemeğe, sinemaya vs gidiyoruz diyorsun o da ümitleniyor ona göre hareket et.

Back