Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yapacağın tek bir şey var o zaman canım, eskisiyle son bir kez net şekilde konuş, dinlemiyorsa seni, mail at, sevgini filan anlatma, son kez sor ona, eğer ki artık hiç bir umut kalmamışsa sonsuza kadar gidiyorum ben de, artık üzülmek istemediğini bunu hak etmediğini söyle, buna da cevap vermezse artık şansını tamamen kaybetmiş olacak hem de sen acaba demeyeceksin. Elinden geleni yapmış olacaksın, ben seni çok iyi anladım, insan ne kadar neyin mantıklı olduğunu bilse de, açıkça görebilse de bazen kalbe söz geçmiyor. Hakkında hayırlısı olsun inşallah...
Ne beklicen ya adam seni istemiyor..
Belli ki güveni kalmamış sana..
Bence ilerle sen bu kişiyle dewam et boşver..
Kısmet böyleymiş diye geçç durma bile üstünde..
İnşallah hakkında hayırlısı olur. Zamanla sen de farkedeceksin ki üzülen hep sen oluyorsun. Bunu tecrübe sahibi biri olarak söylüyorum. O yüzden gideni önemseme çünkü zaten elinden gelen her şeyi yapmadın mı? Yine de tercih senin ama mutluluk hemen kapındayken bırakmak doğru mu?
Aynen öyle yapacağım canım. Arkadaşlarda bahsetmş 1 hatamda beni siliyorsa ileride neler olur bilemiyorum. Sanki onu aldatmışım, yalan atmışım vs ammada inat yaptı. Bi süre bu şekilde yalnız olacağım daha sonra hayatıma alacağım kişi belli zaten. Rabbim hepiimizin hakkında hayılrlısını nasip etsin inşallah.
Bakalım yanına alacağın kişi sabredecek mi..
Fazla naz aşık usandırır derlerr şekerimm
Tatlım bu çocuk eski erkek arkadaşmlar çıkmadan öncede bana karşı böyleydi. Neyse bu eskisi ile sevgili olduk ses soluk kesildi. Sonra ayrıldığımızı öğrendi 3 aydır yine bıkmadan usanmadan peşimde Ben ondan zaman istedim oda kabul etti.Bakalım herşeyin hayırlısı ya
Ben sana çoook yazmıştım gitme diye.
Gitme diyenler için kıskanç bunlar sen ne dinliyosun falan diyenler olmuştu sana.
Şimdi okusunlar yazdıklarını.
Öncekini dinlemedin bari bunu dinle.
Bu adamı hayatından çıkar.
Bi süre kafa dinle ondan sonra al birini hayatına.
Ayrıca da eski sevgilini hiiiiiiiiiiiiiiççç boşa bekleme çok beklersin
Zamana bilem gerek yokta işte neysaaa
Sakın ama sakın dönmeyin.Size değer vermeyen birine siz değer verirseniz üzülen taraf daima siz olursunuz. Yaptıklarınızla onun egosunu fazlasıyla yükseltmişsiniz zaten buna daha fazla izin vermeyin başkalarına şans vermeyi deneyin
Ya yavrukuşum eskisi hep aklıma geliyor ama napim
önceki konularını da hatırladım gerçekten çok saçma bir sepepti ve bu bana asıl nedenin başka bir şey olabileceği izlenimi bıraktı bence eski sevgilinin aklında başka birşeyler var üstelik ne olursa olsun senin için bir başka şehire gelen bir kadını o şekilde reddetmek hiç ama hiç centilmence değil
giğden geri gelirmi bilmem
ama bildiğim bir şey var
o da gitmişse ikinci içinde fazla beklemeyecektir
ve malesef genellikle gidenler pişman oldukları için dönmezler
daha iyisini bulamadıkları için geri gelirler
bence sen de bu hikayeyi kapat artık
polis olan bana hoş göründü
kaybettiğinden daha fazlasını bulabilmeni dilerim
Hay eskine yaw..
Adam seni unutmuştur bile..
Değermi en güzel dönemlerini heba etmeye..
Bıraksana kendini aşk yaşamaya şu yenisiyle
Öncekini bırak artık..Demekki gerçek değilmiş
Yeni olanın ilgisi beni şaşırttı,fazla geldi.i..Onun sevgisine de hemen güvenme beni dinlersen..
Biraz boşta kal..Onla irtibatı kesme ama şimdi düşünmüyorum sadece arkadaş olalım şimdi'' de.Bu kadar aceleye gerek yok ''de..Sen yönet i aranızdaki ilşkiyi..Dolduruşa getirmesin seni hemen..
Öyle dedim tatlım arkadaş kalalım bi süre zamana ihtiyacım var dedim anlayışla karşıladı. Valla çocukta ilgi tavan yapmış benide şaşırtıyor ..
Söv kuzum söv Egosu tavan yapmış manyak
Geçen twitt attım yazdım ki ''Egosunu uçuş yaparken gökyüzünde unutmuş hödük'' yazdım. (Bu arada kendisi Pilot)
Bi kaç saat sonra oda twitt atmış yazmış ki, ''Dün gördüğü değeri bugün göremeyince başkalaşıma uğrayan yaratıklar var'' yazmış
Yaratıkta olmuş oldum bu sayede Bu arada twitterdan beni hala takip ediyor.
Kesinlikle kanma..Nicelerini gördük fos çıktılar..