- 24 Nisan 2015
- 252
- 103
-
- Konu Sahibi SmileOneLair
Rica ederim canım :) en dogru kararrrr......İŞTE ARADIĞIM CEVAP . Ben ayrılmasını bekleyeceğim. Teşekkürler =)
Buse Hamzanın peşini bırak ondan sana yar olmaz
imza:bir dost
Sen Hamza'yı seviyorsun diye Hamza'da seni sevmek zorunda mı ?
Tut ki ayrıldılar, Hamza seni yine istemedi, ne yapacaksın ????
Merhaba kızlar . Adım Buse. Hamza adında birine aşık oldum onu çok seviyorum ve değer veriyorum. Ama onun sevgilisi var . Sizce Hamza'nın peşini bırakmalı mıyım ?
İnanın çok seviyorum. Sürekli yanında olmak istiyorum. En basitinden tavsiye verebilir misiniz ? Buna nasıl katlanacağım . 2 haftadır uyuyamıyorum . Yanımda olsa başka bir şey istemem . Ona saatlerce bakabilirim . Sıkılmam . Ne yapmalıyım ?
Benden daha çok seven biri mi ? Ben sanırım sevginin ne demek olduğunu bilmiyorum . Çünkü eğer bildiğim şey sevginin doğru tanımıysa , hala benden daha çok seven birinin olacağını sanmıyorum.
Hamza yolunu başkasıyla çizmiş, ilerde ne olur bilinmez ama halihazırda durum böyleyken peşini bırakmanız gerek.Merhaba kızlar . Adım Buse. Hamza adında birine aşık oldum onu çok seviyorum ve değer veriyorum. Ama onun sevgilisi var . Sizce Hamza'nın peşini bırakmalı mıyım ?
İnanın çok seviyorum. Sürekli yanında olmak istiyorum. En basitinden tavsiye verebilir misiniz ? Buna nasıl katlanacağım . 2 haftadır uyuyamıyorum . Yanımda olsa başka bir şey istemem . Ona saatlerce bakabilirim . Sıkılmam . Ne yapmalıyım ?
Aranılan insan olmanı tavsiye ederim .rahat bırak sevgilileri adamın aklını karıştırma.zaten sana yar olacak olsa idi hamza şimdi yanında olurdu.Önüne bak eminim sana göre birileri çıkacaktır.zaman herşeyin ilacıdır ilgini dağıtacak şeyler ile uğraşMerhaba kızlar . Adım Buse. Hamza adında birine aşık oldum onu çok seviyorum ve değer veriyorum. Ama onun sevgilisi var . Sizce Hamza'nın peşini bırakmalı mıyım ?