Onu benden daha çok kimse sevemez.

Valla sinirlendim agzimi bozmak istiyorum ama forum kurallari malum..

karsiliksiz seviyorum desen bisey demicektim ama

pesini birakmicam nedir, sana ah almak nasil bisey anlatan oldumu yavrum.. ara bozmak yuva yikmak konusunda ahlak dersi veren oldumu peki..

Ahh ahh hep o saçma sapan arabesk diziler yüzünden böyle saçma bir nesil yetişti.Gerçek aşkın ya benimsin ya kara toprağın mantalitesinde hastalıklı bir şey olduğunu düşünüyorlar.Tatlım ergenlikte oluyor bu düşünce yapıları büyüyünce geçer.

Sen Hamza'yı seviyorsun diye Hamza'da seni sevmek zorunda mı ?
Tut ki ayrıldılar, Hamza seni yine istemedi, ne yapacaksın ????

siz bu ilişkide üçüncü şahıssınız.O Hamzanın sevgilisinin yerine koyun kendinizi ne hissederdiniz bu soruya cevap vermek istermisiniz?????Sizi çetin bir savaş bekliyor ama bence kaybeden belli...

Empati yapın hamza sevgiliniz bir başka kız hamzayı seviyor ölüyor bitiyor o kız ne yapsın isterdiniz? yeterli mi bu cevap canımcım

bızde oyleydık annemmm
bende
evlenınce kocamın yuzunu seyrederım sanıyordum sımdııı :) cıkarlarım dogrultusunda ılerıyorum fılans

o degılde aklıma ne geldı eskı kocamı benden baskası sevemez demıstım
daha bır kac saat once aha bu gozlerım yenı nısanlısını gordu
layıgını bulmus ayıoglu ayı :)
severlermış yanııı

Hamza'nin sevgilisi varken ona göz dikiyorsun ve pesini birakmayacagini söylüyorsun.

Simdi bu Hamza sevgilisinden ayrilsa ve sana gelse, seninle birlikteyken Hamza'ya bir başka kız göz koysa bu sefer senden ayrılıp ona gitmesi gayet beklenebilir bir hareket olur.

Hamza'yi beklemekten ziyade karakterine bir çözüm ara Busecik.

Hamza yolunu başkasıyla çizmiş, ilerde ne olur bilinmez ama halihazırda durum böyleyken peşini bırakmanız gerek.

Aranılan insan olmanı tavsiye ederim .rahat bırak sevgilileri adamın aklını karıştırma.zaten sana yar olacak olsa idi hamza şimdi yanında olurdu.Önüne bak eminim sana göre birileri çıkacaktır.zaman herşeyin ilacıdır ilgini dağıtacak şeyler ile uğraş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…