Onu benden daha çok kimse sevemez.

Buse'cim , Hamza'nın sevgilisi varmış. onları rahat bırak ve kendine başka sevicek birini bul. :stop:
ayrıca yuva yıkanın yuvası olmaz :KK12:

Benden daha çok seven biri mi ? Ben sanırım sevginin ne demek olduğunu bilmiyorum . Çünkü eğer bildiğim şey sevginin doğru tanımıysa , hala benden daha çok seven birinin olacağını sanmıyorum.

Oh wow yavaş ol şampiyon Hamzayı gerçekten seviyorsan mutlu olduğu ilişkisine çomak sokma çünkü cici kız olmak bunu gerektirir

Konu sahibi ya benisin ya toprağın dem'ş resmen demedi demeyin konu sahibi hamzayı kaçırıp tecavüz eder :KK70:

Bir uyarı msjı gönder şöyle

ya-benimsin-ya-topra%C4%9F%C4%B1n_537616.jpg

Merhaba, Yaşınız kaç acaba?

Bakın sevgilisi olan bir insani seviyorsaniz bunu içinizden yapmalisiniz. Aşkınızdan ölseniz dahi söylememelisiniz. Çünkü hic etik bir davranış değil. Bekleyin ayrılırlarsa hamzayla o zaman konuşun. Hepimiz aşık olduk, oluyoruz ama hayatta her alanda olduğu gibi bunda da kurallar var ve biz bu çerçevenin dışına çıkmamaliyiz. Dedigim gibi unutmaya çalışın yada icinizde yaşayın. Ileride belki hamza sevgilisinden ayrilir da uzun uzun zaman gecse bile seviyor olursaniz o zaman olur belki.

Oyunu kurallarina göre oynayim ve hile yapmayın, hamzadan kat kat fazla sevebileceginiz insanlat var bu dünyada.

Hamza seni dünyadaki herkesten çok sevmiyor demek ki. Belki de hayatındaki insanı seviyor en çok. Sen onu seviyorsun diye seninle mutlu olacağını mı sanıyorsun? Sevgi sevdiğin insanın gerçekten mutlu olmasını istemektir, seninle ya da sensiz. Evet sen sevginin tanımını bilmiyorsun. Biraz büyüynce geçecek hepsi üzülme.

Kirpiye yavrusu pamuk gibi görünürmüş o hesap.
En çok sen sevsen ne olacak adam başkasını seviyor

Cok sevmek muhim degil buse, sevgine karsilik bulmak onemli.

Ayy ne oluyor bana. Durup durup mesaj yazasim geliyor bu konuya. Durduramiyorum kendimi:confused::KK70::KK70:

Hamza ve X sevgililer, ancak Buse hamzayı çok sevdiğini iddia eder, nihayetinde Hamzayı sevgilisinden ayırır ve sevgili olurlar.
Bir zaman sonra ortaya Elif çıkar ve bilirki hiç kimse Hamzayı ondan daha çok sevemez, ve nihayetinde Buse ile Hamzayı ayırmayı başarır.
Hamza her çiçekten bal almaya devam eder, kızlar da sevmeye doyamaz ....
Aslına bakarsan şu zamana kadar pek aşık olmadım ve zaten hiç çıkma teklifi almadım. Hamza bu konuda bir ilk. Gerçekten deliler gibi seviyorum. Ona da söyledim zaten . Peşini bırakmayacağım ama böyle giderse saçlarım beyazlayıp dertten öleceğim sanırım.

bence sen asik fln dglsin .arkadaslarin dedigi gibi saplanti. haa bide su var " hic cikma teklifi almdim" diosun ya bence sen onu gözünde bu yüzden büyütmüssün:KK66:
bosver hamzayi sen :)

X