Onu benden daha çok kimse sevemez.

Aslına bakarsan şu zamana kadar pek aşık olmadım ve zaten hiç çıkma teklifi almadım. Hamza bu konuda bir ilk. Gerçekten deliler gibi seviyorum. Ona da söyledim zaten . Peşini bırakmayacağım ama böyle giderse saçlarım beyazlayıp dertten öleceğim sanırım.
Hamza size çıkma teklifi etmemiş ki, ne ilk? Bırakın Hamzanın peşini, ne demek peşini bırakmamak? İstese sizin yanınızda olurdu Hamza.

bızde oyleydık annemmm
bende
evlenınce kocamın yuzunu seyrederım sanıyordum sımdııı :) cıkarlarım dogrultusunda ılerıyorum fılans

o degılde aklıma ne geldı eskı kocamı benden baskası sevemez demıstım
daha bır kac saat once aha bu gozlerım yenı nısanlısını gordu
layıgını bulmus ayıoglu ayı :)
severlermış yanııı

her bitli baklanın bir kör alıcısı vardır derler cute :KK70:

:KK53::KK53: Bırak gitsin Hamza'yı dönerse senindir dönmezse kendine yeni bir takıntı bulursun ergen kardeş derde bak hey yavrum hey.

Merhaba kızlar . Adım Buse. Hamza adında birine aşık oldum onu çok seviyorum ve değer veriyorum. Ama onun sevgilisi var . Sizce Hamza'nın peşini bırakmalı mıyım ?
İnanın çok seviyorum. Sürekli yanında olmak istiyorum. En basitinden tavsiye verebilir misiniz ? Buna nasıl katlanacağım . 2 haftadır uyuyamıyorum . Yanımda olsa başka bir şey istemem . Ona saatlerce bakabilirim . Sıkılmam . Ne yapmalıyım ?
hayır ben senden daha çok seviyorum hamzayı çatla da patla:63::63:

Bence Hamzanin pesini bırak Busecim seni sevseydi su an yaninda baskasi olmazdi. Baskasinin sevgilisinden cek ellerini :KK66:

Tamam değerli yorumlarınız için teşekür ederim . Durumun hepsi anlattıklarımdan ibaret değil ama zaten merak ettiğim tek konuda tepkinizi öğrenmiş oldum . Bir de bu sitede erkek üyeler gizli gizli hesap açabiliyorlarmış. Tek duam Hamza hesap açıp okumasa bari bunları :KK43: :KK43:

Tamam değerli yorumlarınız için teşekür ederim . Durumun hepsi anlattıklarımdan ibaret değil ama zaten merak ettiğim tek konuda tepkinizi öğrenmiş oldum . Bir de bu sitede erkek üyeler gizli gizli hesap açabiliyorlarmış. Tek duam Hamza hesap açıp okumasa bari bunları :KK43: :KK43:
kesin okumuştur ki o_Ohemen anlamıştır da sen olduğunu napcaksın şimdi ?:oops:

Belki de Hamza'yımdır. Kim bilir. Belki yaşım 15 dir belki de 22 dir . Belki anlattığım durum tam tersi geçerlidir belki de hiç böyle bir durum söz konusu değildir . İstersem " yha kızlar bhana yardm edn dynmyrm .s.s" diye yazarım istersem düzgün yazarım . Belki tek amacım Hamza'nın gelip bunları okuyup gülmesini sağlamak belki de gerçekten merak ettiğim bir konuda sizden fikir aldım . It's secret guys :KK70:

X