- 19 Kasım 2013
- 18.659
- 33.645
-
- Konu Sahibi SmileOneLair
Hamza size çıkma teklifi etmemiş ki, ne ilk? Bırakın Hamzanın peşini, ne demek peşini bırakmamak? İstese sizin yanınızda olurdu Hamza.Aslına bakarsan şu zamana kadar pek aşık olmadım ve zaten hiç çıkma teklifi almadım. Hamza bu konuda bir ilk. Gerçekten deliler gibi seviyorum. Ona da söyledim zaten . Peşini bırakmayacağım ama böyle giderse saçlarım beyazlayıp dertten öleceğim sanırım.
bızde oyleydık annemmm
bende
evlenınce kocamın yuzunu seyrederım sanıyordum sımdııı :) cıkarlarım dogrultusunda ılerıyorum fılans
o degılde aklıma ne geldı eskı kocamı benden baskası sevemez demıstım
daha bır kac saat once aha bu gozlerım yenı nısanlısını gordu
layıgını bulmus ayıoglu ayı :)
severlermış yanııı
hamza napıo acaba şuan
Şimdiden yedek olmayı seçtin yaniİŞTE ARADIĞIM CEVAP . Ben ayrılmasını bekleyeceğim. Teşekkürler =)
aaaa Hamza meyve miymiş kıssen elmayı seviyorsun diye elmanın da seni sevmesi şart mı
hayır ben senden daha çok seviyorum hamzayı çatla da patlaMerhaba kızlar . Adım Buse. Hamza adında birine aşık oldum onu çok seviyorum ve değer veriyorum. Ama onun sevgilisi var . Sizce Hamza'nın peşini bırakmalı mıyım ?
İnanın çok seviyorum. Sürekli yanında olmak istiyorum. En basitinden tavsiye verebilir misiniz ? Buna nasıl katlanacağım . 2 haftadır uyuyamıyorum . Yanımda olsa başka bir şey istemem . Ona saatlerce bakabilirim . Sıkılmam . Ne yapmalıyım ?
avatarın pek öyle demiyor amaBence Hamzanin pesini bırak Busecim seni sevseydi su an yaninda baskasi olmazdi. Baskasinin sevgilisinden cek ellerini
kesin okumuştur kiTamam değerli yorumlarınız için teşekür ederim . Durumun hepsi anlattıklarımdan ibaret değil ama zaten merak ettiğim tek konuda tepkinizi öğrenmiş oldum . Bir de bu sitede erkek üyeler gizli gizli hesap açabiliyorlarmış. Tek duam Hamza hesap açıp okumasa bari bunları
Valla canim hic geleceğim yoktu kizavatarın pek öyle demiyor ama
hamza candır ya onu hepimiz buseden daha çok seviyoruz kalp kalp kalpValla canim hic geleceğim yoktu kizgaliba sende Hamzayi seviyormussun
hamza candır ya onu hepimiz buseden daha çok seviyoruz kalp kalp kalp