Onu benden daha çok kimse sevemez.

Hamza size çıkma teklifi etmemiş ki, ne ilk? Bırakın Hamzanın peşini, ne demek peşini bırakmamak? İstese sizin yanınızda olurdu Hamza.

her bitli baklanın bir kör alıcısı vardır derler cute

Bırak gitsin Hamza'yı dönerse senindir dönmezse kendine yeni bir takıntı bulursun ergen kardeş derde bak hey yavrum hey.

hayır ben senden daha çok seviyorum hamzayı çatla da patla

Bence Hamzanin pesini bırak Busecim seni sevseydi su an yaninda baskasi olmazdi. Baskasinin sevgilisinden cek ellerini

Tamam değerli yorumlarınız için teşekür ederim . Durumun hepsi anlattıklarımdan ibaret değil ama zaten merak ettiğim tek konuda tepkinizi öğrenmiş oldum . Bir de bu sitede erkek üyeler gizli gizli hesap açabiliyorlarmış. Tek duam Hamza hesap açıp okumasa bari bunları

kesin okumuştur ki hemen anlamıştır da sen olduğunu napcaksın şimdi ?

Belki de Hamza'yımdır. Kim bilir. Belki yaşım 15 dir belki de 22 dir . Belki anlattığım durum tam tersi geçerlidir belki de hiç böyle bir durum söz konusu değildir . İstersem " yha kızlar bhana yardm edn dynmyrm .s.s" diye yazarım istersem düzgün yazarım . Belki tek amacım Hamza'nın gelip bunları okuyup gülmesini sağlamak belki de gerçekten merak ettiğim bir konuda sizden fikir aldım . It's secret guys

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…