- 31 Ağustos 2012
- 21.685
- 35.002
Brn turkceden yazim noktalama ve anlatim.bozukluklarini isem yayinciligin videolarindan izledim ama cok ustunkoruydu begenmedimBende Türkçeyi bitirdim farklı kaynaktan ve videodan tekrar amaçlı baştan alıcam
biraz geç uyandım daha yeni başlıcam deerse
aaa aker kartal beğenmedin mi cnm ben ilk videosuna bi baktım nasıl anlatıyor diye sadece detaylı bilmiyorumBrn turkceden yazim noktalama ve anlatim.bozukluklarini isem yayinciligin videolarindan izledim ama cok ustunkoruydu begenmedim
Bilmiyorum canim.aaa aker kartal beğenmedin mi cnm ben ilk videosuna bi baktım nasıl anlatıyor diye sadece detaylı bilmiyorum
eee başka türkçe den kim var o zaman ?
Bulursan bizle de paylaş canım benimde dilbilgisi çok kötüBilmiyorum canim.
Dilbilgisi de cok kotu bende, calismam gerek bulup guzel bir videodan
Geçmiş olsun cnm en kısa zaman da bekliyoruz aramıza dönmenikızlar benim telefonum kırılmıştı annemin telefonunu kullanıyorum wp hafıza yetmediği için güncellenmedi telefon hafızası yetmediğinden kaldırıldı. konulara çalışmaya devam ediyorum bir yandan da aöf sınavlarına hazırlanmaya başladım sınava az zaman kaldı. inşAllah yakında telefon alıp tekrar dönüş yapacam. buradan da bilgi paylaşımı yaparım inşAllah
Canim birak fazla zaman olsun, benim daha cok eksigim.var zaten zaman yaklasinca hicli grcecekay daha şimdi video bitirdim ramazan yetgin diyor ki "az konu en az 5 soru bankası "diyo
Bekliyoruz canimkızlar benim telefonum kırılmıştı annemin telefonunu kullanıyorum wp hafıza yetmediği için güncellenmedi telefon hafızası yetmediğinden kaldırıldı. konulara çalışmaya devam ediyorum bir yandan da aöf sınavlarına hazırlanmaya başladım sınava az zaman kaldı. inşAllah yakında telefon alıp tekrar dönüş yapacam. buradan da bilgi paylaşımı yaparım inşAllah
Benimde dünya eksik var cnm bittiğinden değilCanim birak fazla zaman olsun, benim daha cok eksigim.var zaten zaman yaklasinca hicli grcecek
Bekliyoruz canim
Valla hepsini iyi yürütüyosun cnm yaKizimi uyuttum hemen dersin basina geciyorum
2 unite aof calisip, anayasa calisacagim
Canim az calisiyorum ama surekliligine onem veriyorum. Her gun bakmaya calisiyorumValla hepsini iyi yürütüyosun cnm ya
Cok gecmis olsunÇarşamba ve perşembe de verimsiz oldu gripten dolayi bugün de toparlanip çalışmam lazım
Sizler napiyosunuz?
Sağolasın cnmCok gecmis olsun
Bende aof calisacam sadrce cuma c.tesi pazar. Gunde 1 testte turkce
Onumuzdeki ayin ortasinda canimSağolasın cnm
AÖF sınavlar ne zaman ki ?