• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ÖNLİSANS 2016'LAR BURADA TOPLANALIM ;)

Ba
Aa bu sene alımlar neden az olacakmış ki. Çok fazla açık olduğundan ben çok kişi alınır diye duydum.
Bakan aciklama yapti canim kamuya personel alimi durduruldu diye

Aonra bir aciklanma daha yapildi alirken cok cimri davranacagiz diye.

Ba

Bakan aciklama yapti canim kamuya personel alimi durduruldu diye

Aonra bir aciklanma daha yapildi alirken cok cimri davranacagiz diye.
sonradan da 2017de baya alım yapacağını mülakatla falan baş edemeyeceklerini söylediler. neyin ne dediği belli değil. tam bir muamma

arkadaslar bende ılk defa gırdım kpkss 70 puan aldım moda tasarım mezuznuyum on lısans ıcın gırmıstımde. nasıl basvuru yapacagımı bılmıyorum hıcbır sıtede de yer almıyo napcam be basvuru meslesnı doguya gıtmk ıstıyorum guneydogu mesela orada bı halk egıtım merkezınde kadrolu ogretmenlık olmaz mı :(

arkadaslar bende ılk defa gırdım kpkss 70 puan aldım moda tasarım mezuznuyum on lısans ıcın gırmıstımde. nasıl basvuru yapacagımı bılmıyorum hıcbır sıtede de yer almıyo napcam be basvuru meslesnı doguya gıtmk ıstıyorum guneydogu mesela orada bı halk egıtım merkezınde kadrolu ogretmenlık olmaz mı :KK43:
Sende bendensin bende onlisans gazi tekstil mezunuyum arkadasim :( çok uzuluyorum ama neredeyse hic atamamiz yok

Back