ÖNLİSANS 2016'LAR BURADA TOPLANALIM ;)

Bende Türkçeyi bitirdim farklı kaynaktan ve videodan tekrar amaçlı baştan alıcam
biraz geç uyandım daha yeni başlıcam deerse
Brn turkceden yazim noktalama ve anlatim.bozukluklarini isem yayinciligin videolarindan izledim ama cok ustunkoruydu begenmedim

Bizim zaman sanki hiç geçmiyor gibi daha hala upuzun zaman olması beni çok sıkıyor ya boşa çalışıyomuşum gibi hissediyorum bazen bugün oldugu gibi isteksizlik oluyor en azından 2 ay atalım hırs azim falan gelsin ya :KK200::confused:

kızlar benim telefonum kırılmıştı annemin telefonunu kullanıyorum wp hafıza yetmediği için güncellenmedi telefon hafızası yetmediğinden kaldırıldı. konulara çalışmaya devam ediyorum bir yandan da aöf sınavlarına hazırlanmaya başladım sınava az zaman kaldı. inşAllah yakında telefon alıp tekrar dönüş yapacam. buradan da bilgi paylaşımı yaparım inşAllah

kızlar benim telefonum kırılmıştı annemin telefonunu kullanıyorum wp hafıza yetmediği için güncellenmedi telefon hafızası yetmediğinden kaldırıldı. konulara çalışmaya devam ediyorum bir yandan da aöf sınavlarına hazırlanmaya başladım sınava az zaman kaldı. inşAllah yakında telefon alıp tekrar dönüş yapacam. buradan da bilgi paylaşımı yaparım inşAllah
Geçmiş olsun cnm en kısa zaman da bekliyoruz aramıza dönmeni :KK51:

ay daha şimdi video bitirdim ramazan yetgin diyor ki "az konu en az 5 soru bankası "diyo :KK47:
Canim birak fazla zaman olsun, benim daha cok eksigim.var zaten zaman yaklasinca hicli grcecek
Bekliyoruz canim :KK66:

Aof 2 unite okudum sorularini cozdum
Biraz mola verip anayasa calisacagim. Anayasa tekrar ediyorum. Okuyup ardindan soru cozuyorum.
Gunde 1 tane de turkce cozecegim

Çarşamba ve perşembe de verimsiz oldu gripten dolayi bugün de toparlanip çalışmam lazım
Sizler napiyosunuz?

Cocukla ders calismak cok zor
Bugun uyumasi gereken 10 uykusuna 2 saat gec yatti. Benim program da sarkti haliyle :KK43:

Rabbim ne kosullarda emek verdigimi goruyor, insallah hayirli bir sekilde aon atamada da olsa yerlesirim.

X