ÖNLİSANS 2016'LAR BURADA TOPLANALIM ;)

Hangi konulara çalışacağıma dair plan yapmıştım ama hangi sırada çalışacağım belirsiz olunca akşam bir plan daha yaptım. Sıraya koydum dersleri ve konuları. Çalışmam gereken ders olarak sırada sayısal mantık vardı bugün öğlen arası başladım bakmaya ama cidden vakit alıyormuş ama öncelikli olarak mantığı bitirmem lazım çünkü sınavda aşırı vaktimi alıyor mantık soruları. Hız kazanmam için de önceden test çözmüş olmam gerekiyor bu konuyla ilgili. Konu çalışması bitince kitapta 10 tane test çözcem. Bir de yaprak testlerim var onları bitircem inşallah. Bugün biraz yoğundum şimdi işlerim bitti ramazan yetginin bir videosunu daha izleyeceğim bugün inşallah.

Kızlar sizin nasıl gidiyor?

Ramazan yetgin dinleyen arkadaşlar birşey sorucam ya hoca malum tahtayı komple doldurarak yazarak anlatıyor ya hani hepsini yazıyor musunuz siz de ya da önemli dediği veya değişen bilgileri mi yazıyorsunuzzz ? Ben hep yazıyorum ama gına geldiii defter komple kitap gibi oldu ve uzun uzun yazınca daha çok bi zamanı mı alıyor yazmadıklarım dan birşey kaçırırım diye korkuyorum bilemedimmm:KK17::KK17:
Hepsine yazdim canim.
Tek video yetmez doger kaynaklardan da okuyup eksikleri kapatiyorsun

Bende şimdi başlıcam video dinlicem sonra soru çözümü...
Anayasa için teknofem tavsiye ediyolar Özgür Özkınıktan daha iyiymiş haberiniz olsunnnn

Ben özgür hocaya başladım ama çok beğenmedim. Ama hiç dinlememektense onu dinleyim diye düşünmüştüm teknofeme de baktım az önce kararsız kaldım hangisini izlesem diye :110:

Ben özgür hocaya başladım ama çok beğenmedim. Ama hiç dinlememektense onu dinleyim diye düşünmüştüm teknofeme de baktım az önce kararsız kaldım hangisini izlesem diye :110:
Özgür biraz sıkıcı ve yüzeysel bence de teknofem daha cazip geldi bugün bende bi baktım da yani herkesin değişir tercihi kimden daha iyi anliyorsan onu dinle canım sende

Coğrafya 2 video izledim :KK73:
Coğrafya 134 soru çözdüm pert bi haldeyim 300 500 hatta 800 cozenler insan mı merak ediyorum:KK71:
7 de dersim var derse gidene kadar bi 50-60 soru da türkçe cozcem
Benden bunlar bügnlük sizler naptinix bakalım ?

Coğrafya 2 video izledim :KK73:
Coğrafya 134 soru çözdüm pert bi haldeyim 300 500 hatta 800 cozenler insan mı merak ediyorum:KK71:
7 de dersim var derse gidene kadar bi 50-60 soru da türkçe cozcem
Benden bunlar bügnlük sizler naptinix bakalım ?
Video da izlemişsin ya ondan yorulup fazla soru çözememişsindir. Ben önceki hazırlanmam da çok vaktim vardı. 800 olmasa da 600 çözüyordum o da tarih falandı. Matematikten rekorum 450 soruydu ama sersem gibi olmuştum akşamında hem baş ağrısı hem de zihin yorgunluğu sanki tüm gece hiç uymamışım gibi sarhoş bir haldeydim dedim bu kadara gerek yok abarttım dedim bir daha da yapmadım. Verimli olmuyor öyle çünkü.

Ben de dün ramazan yetgin 14. videoyu bitirdim. 15 in yarısını izledim. öğlende 24 mantık sorusu çözdüm. Akşam da güncel bilgiler kitabı almıştım onu baştan sona bir kez okudum. Öylesine roman okur gibi okudum sadece. Hepsi aklımda kalmadı tabi.

Video da izlemişsin ya ondan yorulup fazla soru çözememişsindir. Ben önceki hazırlanmam da çok vaktim vardı. 800 olmasa da 600 çözüyordum o da tarih falandı. Matematikten rekorum 450 soruydu ama sersem gibi olmuştum akşamında hem baş ağrısı hem de zihin yorgunluğu sanki tüm gece hiç uymamışım gibi sarhoş bir haldeydim dedim bu kadara gerek yok abarttım dedim bir daha da yapmadım. Verimli olmuyor öyle çünkü.

Ben de dün ramazan yetgin 14. videoyu bitirdim. 15 in yarısını izledim. öğlende 24 mantık sorusu çözdüm. Akşam da güncel bilgiler kitabı almıştım onu baştan sona bir kez okudum. Öylesine roman okur gibi okudum sadece. Hepsi aklımda kalmadı tabi.
Evet ben daha 300 falan çözemiyorum hem konu hem soru hem derse gidiyorum yetişmiyor yani konular bitince tekrarlardan sonra çözerim diye umut ediyorum Dün yeni bi plan yaptım kendime hergün 1 ders olarak ilerlicem bende dün coğrafya günüydü bugün tarih günü yarın vatandaşlık öle devam edicem akşam da yine neler yaptıgımı yazarım bakalım herkese verimli çalışmalaaaarrr:KK49:

Dün pek ders çalışamadım hem kandil diye oruç tuttum namazla falan geçirdim akşamı. Bir de haftasonu misafirim gelecek diye akşam temizlik yaptım. Sadece öğlen bir tane mantık testi çözebildim. Bugün de oruç tuttum ama video izleyeceğim ramazan yetgin 15. videoyu bitirdim. Bugünkü hedefim de 16. ve 17. videoyu da bitirmek.Cumartesi misafir olacak aslında eşimle gezme planı yapıyorduk misafir gelince pazara kaydı o. Haftasonu da pek çalışamayacağım. Gelecek hafta çok iyi telafi etmem gerekecek.

Dün pek ders çalışamadım hem kandil diye oruç tuttum namazla falan geçirdim akşamı. Bir de haftasonu misafirim gelecek diye akşam temizlik yaptım. Sadece öğlen bir tane mantık testi çözebildim. Bugün de oruç tuttum ama video izleyeceğim ramazan yetgin 15. videoyu bitirdim. Bugünkü hedefim de 16. ve 17. videoyu da bitirmek.Cumartesi misafir olacak aslında eşimle gezme planı yapıyorduk misafir gelince pazara kaydı o. Haftasonu da pek çalışamayacağım. Gelecek hafta çok iyi telafi etmem gerekecek.
Allah kabul etsin canim
Evli misin ?

meraba arkadaşlar, bende önlisans mezunuyum. bu sene sınava giricem çalıştığım için sınava çalışamadım ama işten yeni çıktım. tek başıma yapabilceğim gibi değil kursa yazılmayı düşünüyorum. benim için önemli olan matemetik ve tarih meslek lisesi çıkışlı olduğum için matematiğim zayıf ders saati fazla olan ve sıfırdan başlicak bi kurs arıyorum beyaz kalemle kuzey akademiyi duydum kuzey akademinin uzaktan eğitimi de varmış düşünüyo gibiyim. yine de sizlere de soriyim ankara da önerebilceğiniz bir kurs var mı?

meraba arkadaşlar, bende önlisans mezunuyum. bu sene sınava giricem çalıştığım için sınava çalışamadım ama işten yeni çıktım. tek başıma yapabilceğim gibi değil kursa yazılmayı düşünüyorum. benim için önemli olan matemetik ve tarih meslek lisesi çıkışlı olduğum için matematiğim zayıf ders saati fazla olan ve sıfırdan başlicak bi kurs arıyorum beyaz kalemle kuzey akademiyi duydum kuzey akademinin uzaktan eğitimi de varmış düşünüyo gibiyim. yine de sizlere de soriyim ankara da önerebilceğiniz bir kurs var mı?
Hoşgeldin canım Ankara da yaşamıyorum malesef yaşayan arkadaslar varsa yardımcı olurlar umarm bende özellikle matematik için başladım dershanye ama hüsrana uğradım sınııfımda lise 3 ve 4 ler var 6 kişi mezun varız haliyle hoca onlaara yönelik ilerliyor en basından beri şikayet ettik falan başka hoca da olmadıgı için değişemedm şuan derslere gitmiyorum bile mayısta özel ders alıcam ihtiyaç akademideyim bende İnşallah senin için iyi olur böyle sorunlar yaşamazsın

Neler yapıyosunuz ben yine 2 gündür çalışamadım hastalıktan kırılıyorum bu sene bi şanssızlık gidiyor bende dün yine aciller de serumlarla kendime gelebildim daha bugün geçen sene 1 kere grip olmayan ben bu sene ayda bir 2 hafta da bir hastalanıyorum ve beni engelliyor heşeyin başı sağlık gerçekten :KK43:((

Allah kabul etsin canim
Evli misin ?
Teşekkür ederim, evliyim sarfansari.

Benim bir arkadaşım ilk arkeye gidiyor çok memnun. İstersen oraya gidip bir görüş beğenirsen yazılırsın ,hocalarının bir kısmını ben videolardan biliyorum. Onlar iyi. Mesela tarihte Kemal Karakaya, Coğrafya da Bekir Oktay ve Vatandaşlıktan Mustafa Dinçdemir var. İhtiyaç akademinin videolarında 3 hoca da vardı ben beğenmiştim ders anlatışlarını. Onların da uzaktan eğitimleri var. Hangisi sana uyarsa hemen karar verme araştır öyle seç. Boşuna zamanını ve paranı harcamamış olursun.

Neler yapıyosunuz ben yine 2 gündür çalışamadım hastalıktan kırılıyorum bu sene bi şanssızlık gidiyor bende dün yine aciller de serumlarla kendime gelebildim daha bugün geçen sene 1 kere grip olmayan ben bu sene ayda bir 2 hafta da bir hastalanıyorum ve beni engelliyor heşeyin başı sağlık gerçekten :KK43:((
Çok geçmiş olsun pantera. Dikkat et kendine sağlık her şeyden önemli. Bende haftasonu pek çalışamadım dün bir kitaptan islam öncesi testlerini bitirdim. Diğer bir kitaba başladım o da yarıda kaldı. Cuma günü de ramazan yetgin 16. videoyu bitirdim 17nin de yarısını izledim. Bugünkü hedefim de 17 yi ve 18i bitirmek.

Benim bir arkadaşım ilk arkeye gidiyor çok memnun. İstersen oraya gidip bir görüş beğenirsen yazılırsın ,hocalarının bir kısmını ben videolardan biliyorum. Onlar iyi. Mesela tarihte Kemal Karakaya, Coğrafya da Bekir Oktay ve Vatandaşlıktan Mustafa Dinçdemir var. İhtiyaç akademinin videolarında 3 hoca da vardı ben beğenmiştim ders anlatışlarını. Onların da uzaktan eğitimleri var. Hangisi sana uyarsa hemen karar verme araştır öyle seç. Boşuna zamanını ve paranı harcamamış olursun.

Çok geçmiş olsun pantera. Dikkat et kendine sağlık her şeyden önemli. Bende haftasonu pek çalışamadım dün bir kitaptan islam öncesi testlerini bitirdim. Diğer bir kitaba başladım o da yarıda kaldı. Cuma günü de ramazan yetgin 16. videoyu bitirdim 17nin de yarısını izledim. Bugünkü hedefim de 17 yi ve 18i bitirmek.
Çok teşekkür ederim canım insanın vicdanı sızlıyor işte çalışamayınca bu sabah erken kalktım şimdi başlıcam çalışmaya hepinize verimli çalışmalar olsun

Dün sadece 17. videoyu bitirebildim. 1 tane mantık testi çözdüm. Akşam da islam öncesinden bir test çözdüm. Sadece tek derse bakınca daha verimli ilerlediğimi farkettim o yüzden önce tarihi bitirmeye karar verdim. En çok eksiğim olan ders tarih. Elimdeki tüm kitapları bitirmeyi hedefledim kendime. Dün bir liste çıkardım kitaplar ve konular diye bitirdiklerime artı koydum. Genel yetenekten fena değilim. Vatandaşlıkla coğrafya da kolay ama tabi yine eksiklerim var. O yüzden nisan ayında tarihi bitircem geriye kalan 20 günde de diğer dersleri bitircem. Zaten en çok konu olan ve zor olan ders de tarih diye düşünüyorum. Çok ayrıntı olduğu için öğrenmek vakit alıyor.

Masallah canim
Bende evliyim bir de kizim var. Senin cocuk var mi ?

Masallah canim
Bende evliyim bir de kizim var. Senin cocuk var mi ?
Ne güzel, inşallah hayırlı bir evlat olur. Bizim daha yok yeni evli sayılırız yaklaşık bir sene oldu daha evleneli.

Kizlar ben calismaya ara versim hafta sonu aof sinavlarim.var. pazartesi bomba gibi donuyorum insallah
Aöf sınavlarında başarılar sarfansari. Bende kendime baktım sürekli bahane ürettiğimi farkettim. Eşim evde ders çalışmamı istemiyor. Engel oluyor sürekli. Zaten benim de çalışasım olmuyor sürekli erteliyorum günde toplasan bir saat anca çalışıyorum. Sınava da baya az kaldı. Artık benim de her fırsatta çalışmam gerekiyor. İş yerinde de her gün 2 video izlemeye çalışacağım işlerden fırsat buldukça. Bazen eşim işten geç geliyor yarım saat vaktim oluyor ben o süreyi ev işleriyle geçiriyorum. Artık o süreyi de ders çalışarak geçirmeye karar verdim. 5-10 dk bile vaktim olsa evde ders çalışcam o sürede.

X