Evet slk tekrar yapmak gerekiyor. Bende tarih cografya videolarini bitirdim mat ve turkce dinliyorum ama sureklide tarih soru cozuyorum unutmayim diye hepsini bitirdikten sonra hepsini bastan tekrar edecem sinava kadar tum dersleri 3 kez tekrar etmeyi dusunuyorum tabi bol soru farkli kaynaklardanDün Osmanlı dağılmayi bitirdim yazarak çalışınca baya vaktimi aldı konuyu bitirip derse gittim sorularını bugün çözmeye başladım tarih kadar nankör bir ders yok net yani ! Bugün dağılma ile ilgili soru çözüp matematik video dinlicem
Turkceyi kimi dinliyorsun canimEvet slk tekrar yapmak gerekiyor. Bende tarih cografya videolarini bitirdim mat ve turkce dinliyorum ama sureklide tarih soru cozuyorum unutmayim diye hepsini bitirdikten sonra hepsini bastan tekrar edecem sinava kadar tum dersleri 3 kez tekrar etmeyi dusunuyorum tabi bol soru farkli kaynaklardan
Aker kartalTurkceyi kimi dinliyorsun canim
Bende onu dinliyorum canim.Aker kartal
YouTube de önder hoca (turkce) var sarfansari tavsiye ederm canimTurkceyi kimi dinliyorsun canim
Tamam canim onu da inceleyeyimYouTube de önder hoca (turkce) var sarfansari tavsiye ederm canim
Iyidr cnm mat calistim bufun uslu sayilardayim soru cozdumKizlar neredesiniz
Gunluk calismalarimiz . Yazalim motive olalim