- 25 Ağustos 2011
- 6.461
- 673
Kesinlikle hersey bilgi puan değil şans ve nasip te varsa oluyor işteyani bence de puan çok iyi nasip işi biraz da
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kesinlikle hersey bilgi puan değil şans ve nasip te varsa oluyor işteyani bence de puan çok iyi nasip işi biraz da
Bence de önce motivasyonu sagla :) bende hep isteksiz oturuyorum ama kendimi mecbur hissettiğim için cabaliyorum elimden geldiği kadaryeni başladım okul biteli 5 yıl oldu dersten de iyice soğumuşum çok istekli istekli de oturmuyorum dersin başına bi motivasyonumu sağlasam gerisi gelecekte..
Canim ayri ayri bakmadim netlerime ama gy 42 gk 33.5 gibi birseydi.Matematik ten kaç net yaptın canım sen ? Senin puan çok iyi aslında ama nasip olmayınca olmuyor demekki
Evet canim bana nasip olmadihadi bakalım bende bugün türkçe çalışayım biraz
2014 sinavuna girdigimde 5 aylik hamileydim. 1 yasini grcti hala atanamayinca tekrar calismaya baslamak zorunda kaldimayy birde bebişin mi var ona rağmen çalışıyorsun ben bekar halimle moda giremiyorum :))
Canim tarih cok trkrar isteyen bir ders. Bende ainava kadar 4 kez tekrar edecem bastan insallah. Her tekrarda da 1 kitap bitirsem 4 kitap daha bitirmis olurum inaallahDün Osmanlı dağılmayi bitirdim yazarak çalışınca baya vaktimi aldı konuyu bitirip derse gittim sorularını bugün çözmeye başladım tarih kadar nankör bir ders yok net yani ! Bugün dağılma ile ilgili soru çözüp matematik video dinlicem