ÖNLİSANS 2016'LAR BURADA TOPLANALIM ;)

yeni başladım okul biteli 5 yıl oldu dersten de iyice soğumuşum çok istekli istekli de oturmuyorum dersin başına bi motivasyonumu sağlasam gerisi gelecekte..

yeni başladım okul biteli 5 yıl oldu dersten de iyice soğumuşum çok istekli istekli de oturmuyorum dersin başına bi motivasyonumu sağlasam gerisi gelecekte..
Bence de önce motivasyonu sagla :) bende hep isteksiz oturuyorum ama kendimi mecbur hissettiğim için cabaliyorum elimden geldiği kadar

:KK14::KK14:Bugun Coğrafya türkiye de tarım ve hayvancılık konusunu bitirdim 100 soru çözdüm tüik verileri önemli hepsini bilmek lazım sorular da 2013 2014 te 1. Olanlar falan vardı hep.
7 de derse gidicem ozamana kadar kafa mi dinlicem valla :KK47:

Bende 25 dk anayasa videosu izledim
140 anayasa sorusu cozdum.
Esim nobete gitti minik kizim uyuyana kadar calisamam artik.
Erken uyursa 30 turkce aoruau cozup 1 anayasa videosu dinlerim

Kolay gelsin kizlar mat da rasyonel sayilara geldim. Turkce de fiilimsilerdeyim. Matematikte agir ilerliyorum iki gunde bir konu bitiriyorum. Tum dersleri bitirebilsem tekrarlara baslayacam ama hayirlisi bakalim

Dun planladigim turkce sorularini cozemedim
Simdi kizimi uyuttum dersin basina gecip 40 turkce sorusu cozecegim.

Sonra da anayasa dan 5-6 video bitirmek hedefim bugunluk.

Ayin 25 ine kadar anayasa videolarini bitirmeyi planliyorum, cunku nisan ortasinda aof sinavlarim var inlara calismaya baslayacagim.

Yarin anayasa dan video izleyip 60 soru cozecem.
Turkceden de 1.5 saatlik video izleyip vakit bulabilirsem soru cozecegim.

Dün Osmanlı dağılmayi bitirdim yazarak çalışınca baya vaktimi aldı konuyu bitirip derse gittim sorularını bugün çözmeye başladım tarih kadar nankör bir ders yok net yani ! Bugün dağılma ile ilgili soru çözüp matematik video dinlicem

Matematik le sorun yaşayanlar yeni video keşfettim bu antremanlarla mat kitabı vardı baya 70 küsür antremanlarla matematik diye aratin en temel den anlatıyor çok uzun videolar değil sıkmıyor insani ben yeni gördüm paylasiyim sizinle belki de bilen izleyenler vardır.

Dün Osmanlı dağılmayi bitirdim yazarak çalışınca baya vaktimi aldı konuyu bitirip derse gittim sorularını bugün çözmeye başladım tarih kadar nankör bir ders yok net yani ! Bugün dağılma ile ilgili soru çözüp matematik video dinlicem
Canim tarih cok trkrar isteyen bir ders. Bende ainava kadar 4 kez tekrar edecem bastan insallah. Her tekrarda da 1 kitap bitirsem 4 kitap daha bitirmis olurum inaallah

X