ÖNLİSANS 2016'LAR BURADA TOPLANALIM ;)

Dün Osmanlı dağılmayi bitirdim yazarak çalışınca baya vaktimi aldı konuyu bitirip derse gittim sorularını bugün çözmeye başladım tarih kadar nankör bir ders yok net yani ! Bugün dağılma ile ilgili soru çözüp matematik video dinlicem
Evet slk tekrar yapmak gerekiyor. Bende tarih cografya videolarini bitirdim mat ve turkce dinliyorum ama sureklide tarih soru cozuyorum unutmayim diye hepsini bitirdikten sonra hepsini bastan tekrar edecem sinava kadar tum dersleri 3 kez tekrar etmeyi dusunuyorum tabi bol soru farkli kaynaklardan

Evet slk tekrar yapmak gerekiyor. Bende tarih cografya videolarini bitirdim mat ve turkce dinliyorum ama sureklide tarih soru cozuyorum unutmayim diye hepsini bitirdikten sonra hepsini bastan tekrar edecem sinava kadar tum dersleri 3 kez tekrar etmeyi dusunuyorum tabi bol soru farkli kaynaklardan
Turkceyi kimi dinliyorsun canim

Kesinlikle çok tekrar gerektiriyor dağılmaya geldik 2 kere tekrar ettim bastan tarihe her dersten fazla yuklenıyorum aslında ama dün ki konu pekıstırme denemesınde o kadar zor du ki sorular hiçbirşey bilmiyo gibiydim

Bugun 20 dk lik video daha izlersem turkceden planima uymus oluyorum.
Sorularini malesef bugun cozemicem, yarin insallah
Turkceden 60 soru
Vatandasliktan 4 video izlemek programim.

Sizler ne yaptiniz bugun ?

Turkceden 60 planladigim soru sayisini 80 cozdum :)
Anayasadan da 4 videonun son 7 dk si kaldi sukur
Calisma idamda internetim zayif cekiyor ve yuklenmesini de bekliyorum sinir ediyor beni
Komsuyla ortak kullaniyorduk, boyle devam ederse eve internwt alalim diyorum

Gerci bundan sonra izleyecegim pek video yok programimda ama videoyla daha dyzenli gidiliyor. Turkce ve mat videolari da izlemek istiyorum bu yuzden.

pantera14 pantera14 sen ne yaptin bugun ?

Tembeller neredesiniz :KK19:
Ben gunluk programimi tamamlamak.icin 45 dk lik videom kaldi.

Kizimi uyuttum hemen derain basina geciyorum

Anayasadan yurutme videolarim bitti.
Bugun 100 soru cozecegim.
Yazim yanlislarindan da 40 soru cozecegim.

Yazim yanlislarindan cok yanlisim.cikiyor. bu konu uzerinde bir kac kez daha calismam gerek.

Merhabalar bi kaç gündür gelemedim buraya ders te çalışamadım bazı sebeplerden dolayı
dün denemeye girdim ve yine 33 net yaptım Tg-2 de de 33 net yapmıştım neden yükselmiyor nerde ne hata yapıyorum bilmiyorum ama dün den acayip motivasyon düştü. çalışma şeklimde mi yanlış var herks gibi konu bitirip olabildiğince soru çözüyorum hep o şekil ilerliyorum.Valla biri akıl verirse ne güzel olur bana :KK43:

Erken kalktım erken yol aldım :cool:
9.30 dan 12.20 ye kadar 3 coğrafya videosu biitirdim birazdan çözebildiğim kadar soru çözücem

Merhabalar
Bende anayasayi bitirdim ama 5 kez daha tekrar yapmam gerek
Bundan sonra icin de nisan 15 e kadar bir program yapacagim. Acik ogretim ainavlarima calismaya baslayacagim yaninda da kpss den turkce cozerim sanirim

Bende Türkçeyi bitirdim farklı kaynaktan ve videodan tekrar amaçlı baştan alıcam
biraz geç uyandım daha yeni başlıcam deerse

X