Online Fal Deneyimlerimiz ve İyi Falcılar

O siteden uzak durun bence. Gördüğüm, duyduğum kadarıyla "sende büyü var, sana şunu yapmalı, vefk yapalım koruma yapalım" tarzı fallarla dolu. Şahsi bir tecrübem yok gözlemim bu sadece.

Kızlar bende deneyimlerimi yazayım
Binnaz abla
Selin imer: baktırılabilir kadın boş değil bir kaç nokta atışı oldu
Ceren esemen:boş geyik pek bilgili değil
Benna küçükerrta ne iyi ne kötü
Hülya demir:bu kadının hisleri fena değil
Mine erdem: kadın çok tatlı dilli , çok ilgili ama çıkıcak mı dedikleri görücez.
Umut Işık: aman aman Adam tarih takıntılı sallıyor resmen
Çağan Ariman : dert ortağı sanki enerji iyi ama nokta atışı yok.
Elif Hanzede : bu kadının fallarını çok beğendim. Nokta atışları var. Hissiyatı yüksek
Bilge Özdoğru: fena değil baktırılabilir
Selin Kozan: çok fena kötü
Eylül Deniz : çok çok kötü . Kaçın ...
TELVE
Selena : çok övülmesine ve çok talebe rağmen hiç beğenmedim. Çok baştan savma kendinden emin yanlış değerlendirme.
Yeşilçingene: bu arkadaş ucuz olmasına rağmen bence çok başarılı
BİRYOLUNVAR
Serkan tek: beğendim nokta atışı var.

Tecrübelerim bunlar şuan kızlar . Şuna binnazda kredim var öneriniz var mı bunlar dışında. Artık kredilerden sonra baktırmıcam yahu. Bir ton para bayılmışım

Fama hakkinda cikan ve cikmayan fallar arkadaslar? Ben 4 kere baktirmisim 3ü patladi 4. patlamasini umuyorum. O yüzden özellikle patlayan varsa birsey söyleyebilirmi lütfen

Kizlar kasim aralik gibi selenaya ilkay a ve 2 kere de fama ya fal baktirdim. En ufak soyledikleri bisey bile cikmadi. Yok mu kesin soyledikleri cikan biri. Cok fal baktirasim var su ara. Biri mercury den bahsetmis telve de. Baktiran oldu mu hic

Ben de tecrübelerimi paylaşmak istiyorum, bu zamana kadar fal konusunda çok aktif oldum,Yazdım fallaştım filan ama artık tamamen bıraktım. Sizinle iyi kötü tecrübelerimi paylaşmaya geldim, hepinizi çok seviyorum.

FAL SEPETİ GİZEM:

İlk olarak falsepeti gizem'e baktırmıştım adı medyum gizem miydi hatırlamıyorum, o zamanlar yeni miydi neydi çok ucuza bakıyordu şimdi baya artmış. Neyse başlayayım:

bana geçmişe dayalı yuvarlak şeyler söylemişti. gelecekle de ilgili çok güzel bir ilişki yaşayacaksın çok yakında ve o kadar güzel olacak ki sizi kıskanacaklar filan demişti baya anlatmıştı. Ben buna inanmadım çünkü ortada kimse yok yani gökten tepeme erkek yağması lazım çok kısa sürede çok güzel bi ilişkim olabilmesi için

Bikaç ay sonra gerçekten güzel bi ilişkim oldu ama çok kısa sürdü ve kötü bitti. Dediği gibi olmadı o yüzden kendisi hakkında düşüncem olumsuz.

SEVAL ÖZTÜRKOGLU:

binnaz abla'da bir seval öztürkoğlu vardı. O zamanlar pek iddialı değildi, şimdi net tarih veriyorum filan yazmış. Evet tarih verdiği doğrudur. O konuda hakkını yemeyelim ama baktığı fal şöyleydi:
Uzun Uzun benim nasıl biri olduğumdan bahsetmiş sonra da iki üç kez tarih vermiş, yuvarlak şeyler söylemiş ve bitirmiş. Yazılı fal olduğu için çok karışık yazmıştı iki üç kere okumak zorunda kaldım.

Neyse işte bu kadının falından ben hoşlanmadım ama dediği tarihte dediği gibi birisiyle görüştüm ve ben şok oldum. diğer dediği tarihler de aşağı yukarı tuttu denebilir ama o da zorlarsak yani. Evet tarih veriyor ama öyle çok net, kesin konuşmuyor. Ben kendisine bir kez daha baktırmadım çünkü nasıl biri olduğumu biliyorum, dinlemeye ihtiyacım yok.

TAHZIRE AKTAŞ:

Falalem de miydi hatırlamıyorum
Tahzire aktaç, daha önce kendisi hakkında hemen evlilikten ve çocuklardan bahsettiği yazılmış burda. Evet bana baktığı falda da beni evlendirmişti
Çoluk çocuğa karışmıştım çok mutluydum filan
Ama evleneceksin dediği kişiyle çok kötü bir şekilde ayrıldık sağolsun. Kesinlikle en kötü falim buydu hiç unutmam

FAL SEPETI AY IŞIGIN:

Ay ışığından ve çok iyi olduğundan bahsedilmişti burda: ay ışığı bende önemli bazı ayrıntıları bildi. Ama geleceğe dair değil şimdiye dair
Gelecekle ilgili söylediklerinin bir kısmı çıkar gibi oldu bir kısmı çıkmadı, zaten yuvarlak şeyler söyledi. Onun için de anlatıldığı kadar iyi olmadığını düşünüyorum.

FAL SEPETİ / YAĞMUR (klotho yagmur değil):
Bir yağmur vardı, aşkı fısıldardı
baya seveni vardı bu kadının
Yorumları okuduğumda işte bu demiştim. Ama bana baktığı Fal berbattı. çok genel şeyler söylemiş ve iki dakikada bir bana benim nasıl biri olduğumu anlatıyordu. Bütün falda sen şöylesın sen böylesın dedi durdu sıkıldım açıkçası ve çok pişman oldum. Ne dediğini bile hatırlamıyorum desem yalan olmaz.

TELLWE / MAYIS KRALİÇESİ:

Tellwe'de gezinirken mayıs kraliçesi diye bir kıza denk geldim bir deneyeyim dedim. Şimdi yazdıklarını açıp okudum. gelecekle ilgili bir yorum yapmamış şimdiki zamandan bahsetmiş ama söyledikleri doğru denebilir.
Yazılı fal bakıyor ve çok ayrıntıya girmemiş kısa tutmuş. Kötü yorum yapamayacağım kendisi hakkında, tatmin ediciydi. Ha bir tarih verdi, unutmayayım. bir ay sonra dediği çıkarsa bu yazdığımı alıntılarım canlar.Ama fazla da bir şey beklememek lazım çünkü kısaydı

İLKAY GÜR:

çok anlatıldı çok konuşuldu filan bir gün İlkay gür'e fal gönderdim. günlerce cevap bekledim 1 hafta filan. Sonra rahatsız olduğunu söyledi neyse geç de olsa baktı.
Evet İlkay gür iyi, ama bana gelecekle ilgili dedikleri pek de çıkmadı. Tabi dediği tarihte bir şey olursa gelir burada yazar hakkını teslim ederim

mesela bana iki kişinin arasında kalacaksın yeni tanıştığın dedi. ben iki kişiyle tanıştım Ama ikisinin arasında kalmadım çünkü ikisine de o gözle bakmadım
Aramızda bir yakınlaşma olmadı. İlkay gür'ün de kayda değer bir şey dediğini hatırlamıyorum açıkçası.

Bu kadar canlar. aslında kıyıda köşede daha vardır belki de ben hatırlamıyorum. Bir ara fala cidden takmıştım ve böyle deneyimlerim oldu. Bundan sonra olmayacak.

Sizlerle de paylaşmak istedim. ve yazdım.

Sevgilerle.

Tavsiye üzerine fal sepeti ve bir yolun var sitesine fal gönderdim bekliyorum gelince yorumları yazarım. Binnaz abla sitesinde en az 20 kişiyi denemiş biri olarak hepsi birbirinin aynısı diyebilirim hep aynı cümleler aynı yorumlar ve bence bizim başkasına baktırdığımız falları kesinlikle görüyorlar birebir aynı cümleyi kopyala yapıştır yapan var. En beğendiğim yine genel olarak Hüma oldu ama oda geçmişi iyi tasvir etti 3 kere baktırdığım öngördüğü tarihlerin hiçbiri çıkmadı tabi net tarih beklemiyorum ama sadece ilk falı tuttu gerisi tutmadı.

Arkadaşlar yorumlarımı yazmam istiyorum fal sepetinde medyum gizeme baktırdım tavsiyeler üzerine geçmişi anlattı ama yerinde olsam bende söylerdim zaten soruda ayrıldığımi yazmışım bana dioki bazı sorunlarınız varmış e sorun olmasa neden ayrılalım geleceğe dair biraz fazla pembe tablo çizdi çok mutlu bir evlilik 2 çocuk dedi çok klasik söylenen şeyler bunlar ayrıca ayrıldığım erkek arkadaşımla ilgili ihanetten bahsetti beni kandırdığından yalan söylediğinden falan bahsetti tabi aldattiysa bilemem ben hiç hissetmedim ama buda bana çok olumsuz geldi.
Demirkan derin' e baktırdım inanılmaz yorumlar vardı fakat inanın baktırdığım en kötü falcıydı konumu bi kere canlı mesajda okumuş o şekilde 4 dk gitti bide ağır okuyor acayip sinir oldum seni haketmiyor senin için hayırlı değil demekten başka hiçbişi söylemedi hiç memnun kalmadım kesinlikle tavsiye etmem.
Kızlar geleceği allahtan başka kimse bilemez elbette ama bazılarının sezisi kuvvetli oluyor bir kere baktırdım hepsi çıktığı için yine birini arıyorum varsa tasiyelerinix bekliyorum

Bilen bilmeyene anlatsın.Anlarım diyen buyursun davete icabet etmek lazım.

Eklentiler

• image.jpeg
    47,2 KB · Görüntüleme: 99
  • image.jpeg
    42,5 KB · Görüntüleme: 102
  • image.jpeg
    45 KB · Görüntüleme: 107
  • image.jpeg
    42,7 KB · Görüntüleme: 92
  • image.jpeg
    46 KB · Görüntüleme: 92
  • image.jpeg
    42,7 KB · Görüntüleme: 76
  • image.jpeg
    49,2 KB · Görüntüleme: 138
  • image.jpeg
    47 KB · Görüntüleme: 103
  • image.jpeg
    50,6 KB · Görüntüleme: 102
  • image.jpeg
    87,4 KB · Görüntüleme: 86
Hanımlar kesinlikle tellwe'de falınustasi'na gondermelısınız, her seyimi bildi hatta konu açtım bakabilirsiniz ...

Kızlar telefondan tarot falı diye bir uygulama buldum uygulamada kırmızı bandanali falci resmi var dün akşam falı baktirdim şuanki durumumu aynen yansitmis kredili bir program ilk indirdiginizde kredi kazan bölümünden 5 yıldız verince 30 kredi ve her saat başı bir reklam izlediğinde veya o reklamdaki programı indirdiginde 5 kredi kazaniyorsun ben programları indirip 5 kredi alıp kaldırıyorum programı biraz uzun karışık anlattım galiba ama bir deneyin isterseniz dün akşam buldum bende sizinle paylaşmak istedim

Kızlar ben falsepetinde Medyum Gizeme baktırdım yorumu berbattı böğrüme öküz oturdu resmen erkek arkadaşım için dönmez yolunu çizmiş o dedi ama benimki geri döndü.
Aleni ye üç fal baktrdım tarih verdi 1. net olarak tuttu. 2. ve 3. fallar tutmadı. Sadece mevcut durumu güzel özetlemişti
Nesibe Tekbaşer karakter analizlerini çok iyi yaptı ama çok belirsiz konuştu Falı kapalıydı baya ilk ve son baktırışımdı beğenmedim ben.
Yağmur Işıl katina ve yıldızname baktırdım. Katina için beklemedeyim bu ay belli olacak ne olacağı sonucu yazarım buraya ama aralarında en tutarlı fal ona aitti. Yıldızname de canımı sıktı biraz umarım söyledikleri çıkmazAma o baya sonra belli olacak ne olacağı. Bütün paramı yedirdim kızlar. Valla deneye deneye görücem de varsa falsepetinde sizin önerdikleriniz bi dahakine ona baktırayım

Mayısın sonunda yazacağımı söylemiştim kızlar maalesef Yağmurun katina falı da tutmadı. Üstüne üstlük yazdığım yorumu ve puanı yayınlamamışlar. İşlerine gelmedi tabii!!!Yani bilemiyorum uzun bir süre uzak duracağım falcılardan gitti paracıklar

Merhaba, ben de çok tecrübeli olmasam da birkaç deneyimimden bahsetmek istedim. Tabi belki kişiden kişiye değişen yorumlar olabilir. Baştan uyarayım başak burcuyum ve burcum gereği detaycıyım, kısa kesmeyi pek bilmiyorum
Tellwe sitesinden;
İlk olarak geçen yıl yusufhoca adlı falcıya kahve falı baktırdım, bana sanki çok genel bir bakım gibi geldi, yani biraz sıradandı ama kelimelerle çok süslenmiş gibi...Okurken enerji olarak pek samimi bulamadım açıkçası.
Bir süre sonra seruven adlı falcıya kitap falı baktırdım. 3 açılım yaptığı falda; 2 açılımla ilgili neredeyse birebir doğru diyebilirim, yalnız tek açılımı tutmadı. 2 Ay sonra yıldızname baktırdığımda uzun süre sonra olacağını belirttiği birkaç konu vardı onlar henüz gerçekleşmedi, çünkü bahsettiği ortamlar gelişmedi. yani kısaca yıldızname benim için pek tatmin edici olmadı.
Yine bir süre geçtikten sonra perihanabla adlı falcıya su falı baktırdım benden tamamen uzak bir yorumdu. Yani hiç beğenmedim, yorum ve oylama bile yapma gereği duymadım kısacası.
Uzun bir aradan sonra fallarkraliçesi adlı falcıya baktırdığım kahve falı yorumunu şaşkın bir halde okudum. Kendimle ilgili neredeyse hiç bilgi vermediğim halde o kadar açıklayıcı ve birebir tutan bir yorumdu ki. Açıkçası çok beğendim yorumunu. Hatta bahsettiği olaylardan gerçekleşen olduğunda bu defa su+tarot baktırdım yine aynı şekilde çok iyi geldi, hatta soru kısmını mümkün olduğunca doldurup açıkçası dertleştim gibi oldu ve her birine tek tek cevap verdi. (Birkaç ay sonrasıyla ilgili olacaklardan bahsetti eğer dedikleri çıkarsa burada yazarım yine)Tavsiye ederim ama dedim ya enerji olayı bu durumlar, belki memnun kalmayan olabilir.
Bir de buradan fikir aldığım yeşilçingene adlı falcıya baktırmak istedim işte enerji olayı bu falda başıma geldi. Çünkü tam 3 kez farklı fallardan yollasam da bir türlü bakım yapamadı iade etti. Enerjimiz tutmamış.
Son olarak gelecektenhaberler adlı falcıya su ve yıldız falı gönderdim o da fallarkraliçesiyle neredeyse aynı yorumu yaptı, yani bana göre tellwede fallarkraliçesi öncelikli olmak üzere iki favorim var.
Bir de yine burada tavsiye edilen fal sepetinden nesibe tekbaşer adlı falcıya baktırdım. O da az çok fallarkraliçesi ve gelecektenhaberler falcılarının yaptığı yorumlara benzer bir yorum yapmış. Yani o da tavsiye edilebilir.
Tellweden tavsiye edilen medyumselena adlı falcıya yolladım bir de bakalım 22. sırada bekliyorum yorumlarsa düşüncelerimi yazarım.
Makale tarzı oldu sanırım ama benim gibi araştıranlar, merak edenlere fikir olması için bu kadar detaylı yazdım. İnanmak değil, maksat zaman geçirmek ve biraz da olsa teselli olmak sanırım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…