Tüm fal serüvenimi anlatıyorum:
Binnaz abla gerçekten olabilecek en rezalet sitedir, zamanında deli gibi para yedirdim o siteye.
Meral saydamı öve öve bitiremiyorlardı kaç kere denedim tek bir falı dahi tutmadı, arkadaşıma da tutmadı, işleri güçleri tatlış tatlış söz yazmak.
Ayşe melek iyiydi diye hatırlıyorum, kesira rezalet, hiranın beni ağlatmışlığı ama o falın tam tersinin çıkmışlığı var, bade emren diye bir gacı vardı yolda karşılaşsam hırsız diye bağırırım, eylül acar pembe tablo çiziyor uyduruyor kendi halinde
Bilgenin durum analizi iyi ama gelecek için patladı
Bade emren hala duruyormuş şu an baktım, bade emren rezaletti ya yıllar geçti ama öyle rezil bir yorum almamıştım diğerleri en azından mantıklı sallıyor
Ya binnazda bakılan hiçbir fal çıkmıyor. Gereksiz. Siteyi de büyütmüşler sinir oldum
Fal sepeti en büyük aşkımdır
Fal sepetinde daha dandik dediğim bir kişi oldu kendileri Rezzan, soruma yanıt alamadığım gibi iki üç dua adı verip oku bunları sonra hedene hödö yap diyip paketledi rezzan ve bade emren en büyük düşmanlarım
Onun dışında yıllar yıllar önce fal sepetinin ilk yıllarında Barış Can Yücele fal baktırmıştım, üniversiteye kadar sevgilin olmayacak dedi hadi len ordan dört sene var dediydim, geçti dört sene, olmadı ya kız
bi de nice fallarda ne kısmetler çıktıydı
Alex dünyanın en tatlış insanı ya hem cinli midir nedir kafamdan ne geçiyosa bilmiş , hem de bana öyle dert ortağı oldu ki anlata anlata bitiremem, gelecek için daha var ama çıkarsa yazarım
Medyum gizemin cinleri var ve medyum gizem tam bir beybi, karakter analizi effffsaneydi genelde geçerim karakter analizlerini doldurmuşlar gene ıvır zıvırı diye, ammavelakin bunda şok geçiriyodum, ve kadın dünyanın en tatlı sesine sahip, gelecekle ilgili dedikleri de patır patır çıktı, bikaç şeye daha baktırdım uzun vadeli bakalım onlar da çıkacak mı?
Ada yıldız poşet baya önceden baktırmıştım ııh çıkmamış ama ilk başta baya mutlu olduğumu hatırlıyorum, anı biliyor ama
Tellwe yemin ediyorum mayın tarlası gibi mekan, elli milyar dolarlık yorumculara bakıyosun tamam mı, abuu iyi bunlar diyosun, ama ne kadar milyon dolarlık falcı varsa HEPSİ patladı, muhteşem
Woman mıdır women midir ne dertse kadına fal baktırmadım ama profili çok uyuz değil mi sizce de
belirtmek istedim
Falaniyethakkaniyet allahın adını kullanarak düdükledi beni en büyük 3. Düşmanım olur ama hala birinci bade emren
Arylen diye biri vardı öylesine baktırdıydım ucuz diye, allahım o gacı ne diyosa çıktı bir bir çıktı acayip çıktı ama günü gününe çıktı ama siteyi bırakmış
AnnaPerenna vardı o da arylen gibi hem ucuz hem efsaneydi ama yok olmuş
Byzmelek şahsen beğendim hanfendiyi
Son olarak biryolunvardaki Fama ya bizzat bir cin ya da kalp gözü deli manyak açık biri, seviyorum seni Fama bacı
Aklıma şimdi bunlar geldi hatırladıkça eklerim