Online Fal Deneyimlerimiz ve İyi Falcılar

Canım byzmelek çıktı mı ne oldu

Fal işinin enerji uyumu olduğunu düşünüyorum ama yinede fal deneyimlerimi sizlerle paylaşmak istedim binnaz ablada melih göktürke eylül acara benna küçükere baktırdım melih göktürk faldan çok psikoterapi yapıyor gibiydi eylül acar ses tonu enerjisi iyi geliyordu ama bende dedikleri çıkmadı benna küçükerde benim için tam bir fiyaskoydu yamibada talha diye birine baktırdım tam hatırlamıyorum ama yuvarlak üstün körü bişeydi genel geçer seyler fal sepetinde yağmur baya uzun anlatımı var ama burçlardan yola çıkarak anlatıyo bayada emin kendinden ama verdiği tarihlerde hiç bişey olmadı falsepeti dennis olumsuz konuştu ama çok tatlı bianlatımı var ben sevdim fal sepeti ayışığın bana açıkcası kart okuyo gibi geldi sadece tutarsızdı falsepeti firuzen yeni gelmis denedim yazılı faldı daha yazdığımı okumamış ben düzeltince soru kısmında tam tersini söyledi bu sefer o yüzden beğenmedim falsepeti yener oda yeni gelmis denedim pembe tablo çizen biri değil dedikleri çıkarmı bilmiyorum ama olursa size yazarım fal sepeti melih gün benim içim daraldı dinlerken ses tonu o kadar sakinki yavaş ben bunaldım oda olayın ne olumlu ne olumsuz olduğunu söyledi tavsiylerde bulundu bakalım denicem oda tarih verdi 3 ay içinde diye görücez fal sepeti izmirli katina biraz sert biri gibi geldi boşver değmez diyip geçiştirilen bir faldı bence fal sepeti nesibe durum analizi çok iyi geçmişte olan olayda nokta atışları var geleceği bekliyorum olursa yine size anlatırım kızlar :) kendinizin demeyip görmesi lazım ama bence en iyisi nesibeydi aralarında

Falsepeti melih gun ve medyum gizem baktirdim ikiside iyiydi memnun kaldim bi arkadas medyum gizem ses kaydinin gurultulu oldugunu yazmis evet oyleydi bendede dinlerken dikkat dagilabiliyor.

Bende firuzen ve Nesibeye baktırdım fal sepetinden. Firuzen e ilk katina Falı baktırdım isabetli atışları vardı çok memnun kaldım horoskop ta daha detaylı tarih verebilirim dedi. Orda biraz oyalama anlatmış gibi geldi ve söylediği olumlu şeyleri olumsuzlaştırdı kendi kendine hayatımda hiç bir değişiklik olay olmamasına rağmen iki fal arasındaki süreçte. AA birde kahve falı baktırdım ona oda iyiydi ama horoskop ta çuvalladı.
Nesibe ye baktıran tavsiye eden çok fazlaydı ve biraz da doluluk oranı en yüksek kişi olduğu için çok merak ederek baktırdım. Güzeldi. İyi yorumladı anlattı. Ama gelecek ile ilgili dedikleri çıkarsa inanırım gerçekten iyi olduğuna. çünkü söyledikleri çok güzeldi gerçekçi bir tablo çizdi ama yinede uzun bir süreç verdi Gelecekle ilgili verdiği zaman tutan var mı

ruhen şenay bey amcayı tam bir fiyasko

Son düzenleyen: Moderatör:
Benimde bu konuda deneyimlerim fazla.
Fal sepeti
Dennis : Tatlı bir sesi var sevdigim cocuk icin ozguveni yok demişti çocuk sırf ozguvenden egodan oluşuyor
Yağmur : en fazla ona baktiriyorum severim moral veriyor dediklerinin çıkması umuduyla inşAllah çıkar
Rezzan : onuda severim samimi tatlı biri dedikleri inşAllah çıkar
Nesibe : dedikleri cok karışıkti güzel durum analizi yaptı sadece bir kac cümlesini anlayamadım
Vildan : pembe tablocu degil kesinlikle dobra
Firuzen : hic sevmedim yorumlarını
Ceren aydın : kimsenin soylemedigi doğru olan bir seyi tek o bildi inşAllah gelecekle alakalı dedikleride çıkar
Melih : Pembe tablo dedikleri olursa benden mutlusu olmaz
Ayışığı: tatlı bir sesi var enerjiside güzel

Genel anlamda çıkıp cikmayacagini zamanla görücem bakalım

arkadaşlar falgram.com da filize baktıran varmı çok övüyorlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…