Mojitoo, serüvenin su falı kitap falına benziyor, isim farklı,kadın zaten hisleriyle bakıyor. Bende kitap falında olumlu olacak gibi konuşmuştu su falında kesinkes olumsuzdu bu açıdan tutarsızdı (bu arada aynı hesaptan gönderdim 2 falıda ona) Ama benim içimden geçenleri, hislerimi,umutlarımı..aynen benim içimde gibi anlatmıştı, bu açıdan hakkını yiyemem. Pamuk'a da aynı şek,lde fal bakmış.
Byzmelek'e gelince benim yıllar sonra sistemden kredi alarak fal baktrdığım ilk falcı,merakımı çok cezbetmişti. İlk olarak soru sorarak tarot gönderdim çok begendim çünkü kartlarla değil bariz hisleriyle bakıyordu, çok sağlam nokta atışları vardı. Sonra vip plus olmadan su attım ama bu kez soru sormadım. Daha geneldi,ben gibi karşı tarafı anlatmıştı bunu hissettim ama emin olamadgım için oy vermedim,ama serüvenin ilk falı geldiğinde onun su falı kafamda oturdu,netleşti 5 verdim.Bana martı beklememi söyledi,serüvende,aylinde,kesirada....galiba patlarlarsa topluca patlayacaklar aynen İncesaz gibi....Ha birde telwede yeni bir falcı vardı medyum şahande diye,nasılsa 5 kredi diye kahve gönderdim,çook yuvarlak aşk hayatm diye sordum,kısaydı,nokta atışları vardı o da 1,5 ay verdi.
Ama burda kimle konuşsam byzmelek hep olumlu konuşuyormuş....Bilemedim yani....Hatta forumda ondan ilk bahsedende bendim,neredeyse reklamını yapıyor durumuna düşüyordum ama dedim ya bilemedim, falın çıkmasını bekleyeceğim