- 20 Ocak 2008
- 15.118
- 31.770
-
- Konu Sahibi yelda_teacher
chelyz kızın suçu ne peki ?
Haberi yoksa olanlardan ?
yorumları yada konuları okuyacaksınız o zaman bakın bir sürü yorum yaptım hala aynı şeyi yazıyosunuzMadem iyi niyetli yazmaktı amacın kızı böyle uzun uzadıya anlatacağına kısaca adam doğallık diye diye sayıklıyordu ama kızın saçı boyalı ve bakımsızdı deseydin iyi niyetin sorgulanmıZdı.
Seni ve konularını bilmeyenler için gerçekten iğreti duruyor yazdıkların ve buram buram kıskançlık kokuyor.
Hakikaten neden can acıtmaya çalışıyorsunuz,herkes biraz empati yapabilse hayat ne güzel olursenin gibi boya kiloya takıntılı, özgüveni eksik bir insanın karakterini çözmüş demek ki eski sevgilin. akıllı çocukmuş ki fesatlığını çözmüş ve gerçekten sevdiği, istediği kişiyle birlikte şu anda. eminim kızın boyu senden uzundur :=) insan sevmediği insanın kusurlarını görürmüş hep. demek ki onun gözüne sahiden kilolu gözüküyordun. (boyun kısa olduğu için öyle duruyorsun demek ki) . ama şu andaki sevgilisini gerçekten seviyor olmalı ki sorun etmiyor onun fiziksel özelliklerini. sana tavsiyem insanların fiziksel özelliklerni bu kadar takıntı haline getireceğine vaktini biraz kişisel gelişimine harca. o zaman seni sen olduğu için sevecek birini bulursun belki.
dip not: zamanında 44 beden nişanlık giyiyor diye hiç tanımadığın halde o bedendeki kişiler nasıl koca buluyor diye hayretler içinde kaldığın kızdan nacizane tavsiyeler
Ooo en iğrenç erkek tipi. Unutamadığı kız olan takıntılı adam. Allah aşkına böyle bir dengesizi sallamayın bile. Kıza acıdım...aşık olmadığından eminim, o 16 yıl önce birine aşıkmış herkeste onu arıyor,obsesif yani takıntılı.
aynen öyle,diyorum ya zamanında çok beddua aldım diye ağlardı sürekli. allah şaşırtıyor işte. bir türlü bir huzur yada düzen kuramıyor. bu hayatına giren kadınlarla alakalı değil. tamamen kendi iç huzursuzluğundan.Sakinleş ve müstahakını bulmuş diye düşün. Anladığım kadarıyla adam şıpsevdi. Daldan dala konuyo,
Siz zahmet edip doğru anlasilmak için bastan anlatip tam yazmazken ya da konunuzu anlaşılabilecek şekilde duzenlemezken biz neden her konunuzu okumaya kalkisalim??yorumları yada konuları okuyacaksınız o zaman bakın bir sürü yorum yaptım hala aynı şeyi yazıyosunuz
Yedirememişse kusuru bulacagı çirkin karakterli sevgilisidir zaten anlattıgına göre kızın zaten bir suçu yok ..Ne diye bu kadar aşagılama..Ortada suçluk bir durum yok ki zaten.
Konu sahibinin cani yanmis.Gitmis en yakin arkadasina anlatip aglamamis,gelip burada paylasmis ki konu sahibine zayifla sismansin derken o kizla beraber olmasini yedirememis kendine.
Hic mi yapmadik bu minvalde seyler ?
boyamadım cidden,Lütfen o istemiyor diye boyamadım falan demeyin.
Hakikaten neden can acıtmaya çalışıyorsunuz,herkes biraz empati yapabilse hayat ne güzel olur
Oh be dürüst ve dobra bir kadına rastladık,klavye başında herkes sırf konu sahibinin Can'ını acıtmak için mi bilmiyorum pek bir Mükemmeli oynuyor,nasıl mükemmellikse başka bir insanın Can'ını acıtmaya çalışmakBirakin bu isleri bayanlar...Konu sahibine tipini asagiladin ruhu onemli zirvasini yapmayalim bence.Sen,ben,o hepimiz boyle asagilik bir sekilde terkedilsek bunu yapmayacak miyiz? Kendimizle ugruna terkedildigimiz kizla karsilastirmayacak miyiz kendimizi??
bir türlü anlatamadım ,artık vazgeçtim.yorumları okursanız anlayacaksınız ama hemen konuyu okuyup yazıyosunuzYedirememişse kusuru bulacagı çirkin karakterleri sevgilisidir zaten anlattıgına göre kızın zaten bir suçu yok ..Ne diye bu kadar aşagılama..
Aramızda şişmanı da var esmeri de sivilcesi olanda bu kadar olmaz..Burası sorunu anlattıgı arkadaş ortamı degil koskoca forum fark biraz burada
Hımm bir geçmişiniz varsa peki sustum.çünkü bu arkadaş son derece kötü niyetli ve o kötü niyetini zamanımda benim konumda benim canımı acıtarak gösterdi. insanların dış görünüşüyle dalga geçmeyi çok seviyor ve zaten gördüğü kızı da yerin dibine sokmuş farkındaysanız. empati yapması gereken kişi kendisidir. ben ayna tuttum sadece.
erkek milleti işte, bende onun gibi 10 tanesini cebimden çıkarırım ama bu güzellikle alakalı değil. adamın ruhu kötü.Keşke benim eski sevgilimin sevgilisi de çirkin olsa =)))
Maalesef benim gibi 10 tanesini cebinden çıkarır
yorumları yada konuları okuyacaksınız o zaman bakın bir sürü yorum yaptım hala aynı şeyi yazıyosunuz
Hahaha çok tatlısınKeşke benim eski sevgilimin sevgilisi de çirkin olsa =)))
Maalesef benim gibi 10 tanesini cebinden çıkarır
madem adam için nefes alsa yeter yaş kilo boy pos sıkıntısı yok o zaman neden kızın tüm özelliklerini anlattın bence kızı gördüğünde şaşırmaman laZımdıyorumları yada konuları okuyacaksınız o zaman bakın bir sürü yorum yaptım hala aynı şeyi yazıyosunuz