onları gördüm

chelyz kızın suçu ne peki ?

Haberi yoksa olanlardan ?

Ortada suçluk bir durum yok ki zaten.
Konu sahibinin cani yanmis.Gitmis en yakin arkadasina anlatip aglamamis,gelip burada paylasmis ki konu sahibine zayifla sismansin derken o kizla beraber olmasini yedirememis kendine.
Hic mi yapmadik bu minvalde seyler ?

yorumları yada konuları okuyacaksınız o zaman bakın bir sürü yorum yaptım hala aynı şeyi yazıyosunuz

Yüzü güzele 40 günde doyulur huyu güzele 40 yılda doyulmaz derler.. Eski erkek arkadaşınızda bunu görmüş olmalı olacak ki sizin "belki kızgınlıkla" eleştirdiğiniZ kıza kaptırmış gönlünü. Olamaz mı ?

Hakikaten neden can acıtmaya çalışıyorsunuz,herkes biraz empati yapabilse hayat ne güzel olur

aşık olmadığından eminim, o 16 yıl önce birine aşıkmış herkeste onu arıyor,obsesif yani takıntılı.
Ooo en iğrenç erkek tipi. Unutamadığı kız olan takıntılı adam. Allah aşkına böyle bir dengesizi sallamayın bile. Kıza acıdım...

Sakinleş ve müstahakını bulmuş diye düşün. Anladığım kadarıyla adam şıpsevdi. Daldan dala konuyo,
aynen öyle,diyorum ya zamanında çok beddua aldım diye ağlardı sürekli. allah şaşırtıyor işte. bir türlü bir huzur yada düzen kuramıyor. bu hayatına giren kadınlarla alakalı değil. tamamen kendi iç huzursuzluğundan.

Yedirememişse kusuru bulacagı çirkin karakterli sevgilisidir zaten anlattıgına göre kızın zaten bir suçu yok ..Ne diye bu kadar aşagılama..

Aramızda şişmanı da var esmeri de sivilcesi olanda bu kadar olmaz..Burası sorunu anlattıgı arkadaş ortamı degil koskoca forum fark biraz burada

Hakikaten neden can acıtmaya çalışıyorsunuz,herkes biraz empati yapabilse hayat ne güzel olur

çünkü bu arkadaş son derece kötü niyetli ve o kötü niyetini zamanımda benim konumda benim canımı acıtarak gösterdi. insanların dış görünüşüyle dalga geçmeyi çok seviyor ve zaten gördüğü kızı da yerin dibine sokmuş farkındaysanız. empati yapması gereken kişi kendisidir. ben ayna tuttum sadece.

Oh be dürüst ve dobra bir kadına rastladık,klavye başında herkes sırf konu sahibinin Can'ını acıtmak için mi bilmiyorum pek bir Mükemmeli oynuyor,nasıl mükemmellikse başka bir insanın Can'ını acıtmaya çalışmak

bir türlü anlatamadım ,artık vazgeçtim.yorumları okursanız anlayacaksınız ama hemen konuyu okuyup yazıyosunuz

Hımm bir geçmişiniz varsa peki sustum.

suratı sivilce dolu vs. diye tabir etmeniz hiç normal gelmedi bana ki bu konuda ben de hassasım. Biz istediğimiz için çıkmıyor onlar bilin yani ve kimseyi -özellikle elinde olmadan yaşadığı şeyler için- yadırgamayın, lütfen

yorumları yada konuları okuyacaksınız o zaman bakın bir sürü yorum yaptım hala aynı şeyi yazıyosunuz
madem adam için nefes alsa yeter yaş kilo boy pos sıkıntısı yok o zaman neden kızın tüm özelliklerini anlattın bence kızı gördüğünde şaşırmaman laZımdı
Sen tepki alınca çevirmeye başladın yorumları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…